Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banega konusunda neden umutsuzluğa kapıldığınızı anlamıyorum bence kesin gibi banega feghoulinin süreci de böyle çok uzamıştı

banega konusunda neden umutsuzluğa kapıldığınızı anlamıyorum bence kesin gibi banega feghoulinin süreci de böyle çok uzamıştı

Umarim renktas. Bugun Sevilladan gelecek olan aciklama onemli olur. Merak ediyorum ne diyeceklerini. Ordan belli olur birseyler. Umarim guzel haberler aliriz.

Nice ile anlaşma yaptık o kadar , önlibero almışlar Monaco'dan yeni bu çocuğu bize kiralasınlar ya da Tameze'yi.

D-dPyqhWkAE5OqZ.png

büyük cimbomlu

Kamp ayım 4 ünde mi başlıyor? İlk kamp için yine idare eder sayıda adam aldık. Şener falan da gelecek diye düşünüyorum tabi bunu söylerken

Bu nedir ya, kendi transfer nobetimizde daha cok fener transferleri beliriyor. Adamlar bellliki kadroyu yenilemek istiyorlar, lakin aldiklari hicbir oyuncu tam anlamiyla first class degil. Kruse de dahil buna.

Bu nedir ya, kendi transfer nobetimizde daha cok fener transferleri beliriyor. Adamlar bellliki kadroyu yenilemek istiyorlar, lakin aldiklari hicbir oyuncu tam anlamiyla first class degil. Kruse de dahil buna.
Fenerbahçe'nin bize transfer konusunda bu sene fark attığı hususunda görüş birliğine varalım renkdash.

Herifler 40yasindaki emreden medet umuyorlar bunların durum cidden vahim şampiyon olamazlarsa o stadı buraya sittin sene dolduramazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt