- 3 Haziran 2015
- 57.134
- 66.313
- 4.143
beyler bir haber aldım.... banega galatasaraya gelebilir onumuzdekı 1-2 gün içinde
Kaynak
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler bir haber aldım.... banega galatasaraya gelebilir onumuzdekı 1-2 gün içinde
İmparatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoca Emre'ye iyi analiz et Trezeguet'i Afrika Kupasında diyor olabilirMasada çilek var mesajı alan almıştır
Alacaklari icin kulube ihtar cekmis. Kalacak olsaydi ihtar cekmezdi. Gidecegi icin alacaklari yanmasin diye ihtar cekmis. Buyuk ihtimal 1 2 ay alacagi ve bonuslar icin cekmistir.Bunlarda bonusları
Sallamasyon haberdir yaw Sevilla bu paraları vermek için 7-8 milyon euro vermesi gerekiyor Fernando'ya
Belki Fernando paraya doymuştur fedakarlık yaparak gidiyordur diyecem ama kimse bu paraları bırakıp gitmez mantık dışı
zolaaa futbol para baronlarının değilken chealse harbiden chealsea iken o takımın herşeyi olan gian franco zola mı bu renktaşlarım
Kardeş şizofrenmisin sen Allah aşkına gelip gelip sallayıp gidiyorsunbeyler bir haber aldım.... banega galatasaraya gelebilir onumuzdekı 1-2 gün içinde