Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rize ahmet çalıgı ve ömeri alır transfer biter

Vedata 1.1.2019 da ön protokol imzalatsinlar. Imzadan sonra Rizeye 500 bin euro önerelim. Bunlarin onu tribüne falan yollayacak lüksleri yokdur. Yerini parasiz dolduramazlar diye devam oynatirlar.

FB_Residentlove_FB - 03.07.2019 12:38

bos.gif

3 Temmuz - 10 Temmuz Transfer Edilen Futbolcular

3 Temmuz - Hatem Ben Arfa
4 Temmuz - Gary Rodriguez

6 Temmuz - Elif 17.2 Milyon Euroya Fenerbahçe´den transfer edildi.
7 Temmuz - Alekander Kolarov
8 Temmuz - Simon Kjaer - Eder Balanta ( İkili Paket)
9 Temmuz - Moussa Sissokko
10 Temmuz - Joao Moutinho

Devamı İlerleyen Günlerde.

Hayale bak hayale bide durmuyor he yedege de Dybala verelim pasam olur mu sjsn su Elif'i kimse almaz hele bahsi gecen paralara bizim Diagne bile daha pahaliya gider.
Çok acayip bi kafa

Kargalarda kaos soku!

Umut Guner istifa etti!

Birşeyler biliyorsanız herkesle açıkça paylaşın böyle gizemli gizemli yazılar yerine sonuçta burası paylaşım yeri
Tabi kaynaginizda varsa

Rize başkanının açıklamalarına binaen düşüncesini paylaşmış sanırım arkadaş.

Vedat 4 milyon euro eder mi? Soru işareti kapalı kutu. Anadoludan gelip bizde elmander tarzı katkı veren var mı?
bu verebilir, adam disiplinli, ac, ve gelecegini ariyor ilerde avrupa fln ayrica bu adam afrikali degil balkan kökenli! herzaman diri savasci olurlar, örnegin mitrovic, savic, jovic, son dönemlerde cok cikardilar. sen sordun diye fikrim bu, ama bana soracak olursan al ABOUBAKARI yaslan arkana.

50112

Sporx "Vida'nın Eşi Ivana" yazmış görselin üzerine. Benim bildiğim vidanın eşi cıvata.

Bir başka "Günün Esprisi"nde buluşmak üzere esen kalın.

bae şeyhi sex partisinde ölmüş.
hani marjinal bizdik, hani gerçek müslümanlık bu değilcilere laf sokuyorduk.
Ninem kıyamete doğru binalar zinalar artacak derdi sona yaklaştık herhold

Prof.Dr.T.C.Kadıoğlu
@TeomanKadioglu
Dünden beri çok kısa bir araştırma ile 4 adet FB'li olduğu apaçık GSK üyesi tesbit ettim. Bu konuda yönetimin de geniş çaplı bir çalışması var. Facebook hesaplarını filan panik içinde kapatsalar da herşey belgelendi, hepsi GSK'dan atılacak. Akıllı olup efendice istifa etsinler..!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fb 2 kiralık oyuncuyla takas yapacak Vedatı para da verildi denecek ama miktar belli olmayacak çünkü vermeyecek para hasan kartala plaket verenler utansın rize Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra tekrar yüzüne bakanlar utansın ahbap çavuş ilişkisinden kurtulmalı artık Galatasaray bir dünya markası ama hep tanıdıklardan transfer yapılıyor diagneyi en az 10 m euroya satmalıdır abdürrahim albayrak bu Galatasaray ın geleceğine bir darbedir

Prof.Dr.T.C.Kadıoğlu
@TeomanKadioglu
Dünden beri çok kısa bir araştırma ile 4 adet FB'li olduğu apaçık GSK üyesi tesbit ettim. Bu konuda yönetimin de geniş çaplı bir çalışması var. Facebook hesaplarını filan panik içinde kapatsalar da herşey belgelendi, hepsi GSK'dan atılacak. Akıllı olup efendice istifa etsinler..!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Darısı foruma.

Fb 2 kiralık oyuncuyla takas yapacak Vedatı para da verildi denecek ama miktar belli olmayacak çünkü vermeyecek para hasan kartala plaket verenler utansın rize Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra tekrar yüzüne bakanlar utansın ahbap çavuş ilişkisinden kurtulmalı artık Galatasaray bir dünya markası ama hep tanıdıklardan transfer yapılıyor diagneyi en az 10 m euroya satmalıdır abdürrahim albayrak bu Galatasaray ın geleceğine bir darbedir
vedat dünden razı mı fenere gitmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt