- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
rize ahmet çalıgı ve ömeri alır transfer biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok acayip bi kafa
FB_Residentlove_FB - 03.07.2019 12:38
![]()
3 Temmuz - 10 Temmuz Transfer Edilen Futbolcular
3 Temmuz - Hatem Ben Arfa
4 Temmuz - Gary Rodriguez
6 Temmuz - Elif 17.2 Milyon Euroya Fenerbahçe´den transfer edildi.
7 Temmuz - Alekander Kolarov
8 Temmuz - Simon Kjaer - Eder Balanta ( İkili Paket)
9 Temmuz - Moussa Sissokko
10 Temmuz - Joao Moutinho
Devamı İlerleyen Günlerde.
Hayale bak hayale bide durmuyor he yedege de Dybala verelim pasam olur mu sjsn su Elif'i kimse almaz hele bahsi gecen paralara bizim Diagne bile daha pahaliya gider.
Birşeyler biliyorsanız herkesle açıkça paylaşın böyle gizemli gizemli yazılar yerine sonuçta burası paylaşım yeriVedat konusu kapanmıştır.O paraları bile etmezdi zaten.
Birşeyler biliyorsanız herkesle açıkça paylaşın böyle gizemli gizemli yazılar yerine sonuçta burası paylaşım yeri
Tabi kaynaginizda varsa
bu verebilir, adam disiplinli, ac, ve gelecegini ariyor ilerde avrupa fln ayrica bu adam afrikali degil balkan kökenli! herzaman diri savasci olurlar, örnegin mitrovic, savic, jovic, son dönemlerde cok cikardilar. sen sordun diye fikrim bu, ama bana soracak olursan al ABOUBAKARI yaslan arkana.Vedat 4 milyon euro eder mi? Soru işareti kapalı kutu. Anadoludan gelip bizde elmander tarzı katkı veren var mı?
Aydın da benzer bir videonun linkini paylaşmış, öyle bir şey olmadığını söylüyor ama ben o yıllarda 13-14 yaşındaydım ve aklımda oldu gibi kalmış.tolga abi öyle biri yok demişti 3 adam yayınında sanki
Ekli dosyayı görüntüle 50112
Sporx "Vida'nın Eşi Ivana" yazmış görselin üzerine. Benim bildiğim vidanın eşi cıvata.
Bir başka "Günün Esprisi"nde buluşmak üzere esen kalın.
Prof.Dr.T.C.Kadıoğlu
@TeomanKadioglu
Dünden beri çok kısa bir araştırma ile 4 adet FB'li olduğu apaçık GSK üyesi tesbit ettim. Bu konuda yönetimin de geniş çaplı bir çalışması var. Facebook hesaplarını filan panik içinde kapatsalar da herşey belgelendi, hepsi GSK'dan atılacak. Akıllı olup efendice istifa etsinler..!
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
vedat dünden razı mı fenere gitmeyeFb 2 kiralık oyuncuyla takas yapacak Vedatı para da verildi denecek ama miktar belli olmayacak çünkü vermeyecek para hasan kartala plaket verenler utansın rize Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra tekrar yüzüne bakanlar utansın ahbap çavuş ilişkisinden kurtulmalı artık Galatasaray bir dünya markası ama hep tanıdıklardan transfer yapılıyor diagneyi en az 10 m euroya satmalıdır abdürrahim albayrak bu Galatasaray ın geleceğine bir darbedir