Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve Vedat boyları dışında pek benzer özellikleri olan oyuncular değil.

Diagne pivot sanılıyor ama onun ne oynadığı belli değil...

Daha önce de dedim Vedat başarılı olur olmaz orasını maça çıkmadan bilmek çok zor.

Fakat Vedat etrafındakileri oynatabilen bir forvet. Bizim kanatlarda Feghouli ve Onyekuru olursa inşallah değişik bir performans çıkabilir.

Ayrıca 1. forvet Vedat olacaksa daha çocuğun Galatasaray kariyerini başlamadan bitirirler.

O yükü hemen onun sırtına verirlerse işimiz çok zor. Umarım öyle bir hata yapmazlar.

Bu kadar ayyuka çıkan forvet krizinden sonra adı sanı kalitesi tartışılan biri 1. forvet olursa taraftar 10 maç sonra o adamı asar.

Bu vedat forumda çok övülmeye başlandı bu durum oyuncunun geleceği için büyük sıkıntı.

Iyi geceler arkadaşlar.bu transfer dönemi gerçekten kötü yav

schalke'de 5 tane stoper var, Ozan nasil oynayacak bu durumda?
Bruma kiralikti gitti.
Ozan stambouli ile stoper ikilisi oynar. Ya da yeni hoca da 3 lu stoperi devam edip nasta ozan Stambouli yaparlar.
Veya stambouli yeniden dosa gecip
Nastasic Ozan yaparlar

Vedat m. Okan buruk geldiği itibaren çok iyi çıkış yakaladı.

Özelikle ibb maçında hakan şükür oyununa yakın oynadığını düşünmüştüm ki büyük olasılıkla o performansı görerek hoca istiyor bunu.

Hadi alalım da ama genç bir Scout Transferde yapalım bari oraya.

Vedat ve ikincii forvet olarak babelı düşünüyor olabilir hoca Özelikle Lig için.

Feg sağda solda onyekuru

Banega ve Fernando?

Banega ikili mücadelede topa sertlik göstere bilen birisi de Fernandonun dinamikliği yok . Babel destek olmalı kesinlikle bu ikiliye.

Belhanda transfer dedikoduları doğru olabilir plan buysa

Bu sene transfer dönemi kritik aldığımız adamlardan %80 performans alamazsak batarız.

Bir daha bu kadro iteleyerek zor şampiyon olur bence.

CL'den pek bir beklentim yok sadece çok farklı mağlubiyetler almayalım yeter ama her sene şampiyon olmak zorundayız.

Çünkü kur bu seviyelerdeyken mutlaka o CL gelirini almalıyız. En azından FFP'den kurtulana kadar.

Bakalım ne olacak, gelen adamlar kim olacak, nasıl performans verecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt