Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da bu benim dediğime cevap değilki.

Borsalara açıklanan bilanço tarihleri ile bu uyumluysa bizimki neden 30 kasım? Bu tarih nereden çıktı?

İkincisi Uefa neden herkesi aynı takvimden sorumlu tutuyor bilanço dönemleri bu kadar farklıysa? Niye gidip FFP dokümanında o tarihleri paylaşıyorlar?
Bizimkisinin 30 Kasım oldugundan emin degilim, 31 Mayıs da olabilir. Demek istedigim her kulup farklı bilanço dönemleri üzerinden kontrol ediliyor. Ben UEFAnın yerinde olsam 30 Kasım tablosuna bakardım daha güncel oldugu için. Bizimkiler 30 Kasım bilançosunu karlı göstermek için çok kastılar, mutemelen UEFA'ya vermişlerdir.

Aynı takvimden sorumlu tutuyor demekle neyi kastediyorsun?

UEFA'ya sunulan gelir gider tabloların bagımsız denetimden gecmis olması gerekiyor ve bagımsız denetimden gecmis finansal tablo tarihleri bellidir. Örnegin UEFA standart bir tarih belirlese ve dese ki herkes bana 1 Ocak - 31 Aralık bilançosunu getirsin, denetimden geçmiş böyle bir bilanço getiremez kimse.

Zaten farklı tarihleri karşılaştırmak lehte ya da aleyhte bir durum yaratmıyor. Birbirini takip eden dönemlerdeki toplam dengeye bakılıyor. O nedenle bir gider kaleminin bir önceki ya da bir sonraki dönemde raporlanması sonucu degistirmiyor.

siyah el fenemenoyu portoyu ketenpereye getirip opsiyonlu falan kiralarsak yüzyılın transferini gerçekleştirmiş oluruz kanımca

GSC App
Daha once de belirttigim gibi 5+8m şeklinde bir an evvel ekibimize kazandırılmalı. Senelerdir yolunu gözlediğimiz Abubakara artik kavuşma vakti.

632dab2175290b60471de327fb72b49b.jpg
74d3708ae6ef44b545096c7afca5e04d.jpg
46158e8715127ad59aa3ebf797477506.jpg

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Bizimkisinin 30 Kasım oldugundan emin degilim, 31 Mayıs da olabilir. Demek istedigim her kulup farklı bilanço dönemleri üzerinden kontrol ediliyor. Ben UEFAnın yerinde olsam 30 Kasım tablosuna bakardım daha güncel oldugu için. Bizimkiler 30 Kasım bilançosunu karlı göstermek için çok kastılar, mutemelen UEFA'ya vermişlerdir.

Aynı takvimden sorumlu tutuyor demekle neyi kastediyorsun?

UEFA'ya sunulan gelir gider tabloların bagımsız denetimden gecmis olması gerekiyor ve bagımsız denetimden gecmis finansal tablo tarihleri bellidir. Örnegin UEFA standart bir tarih belirlese ve dese ki herkes bana 1 Ocak - 31 Aralık bilançosunu getirsin, denetimden geçmiş böyle bir bilanço getiremez kimse.

Zaten farklı tarihleri karşılaştırmak lehte ya da aleyhte bir durum yaratmıyor. Birbirini takip eden dönemlerdeki toplam dengeye bakılıyor. O nedenle bir gider kaleminin bir önceki ya da bir sonraki dönemde raporlanması sonucu degistirmiyor.
30 Kasım diye bir şeyi ilk kez senden duydum. Futbol kulüpleri için mali yıl 31 Mayısta biter çünkü.

Mesela Mart ayında borçsuzluk kağıdı istenir, bilanço dönemleri farklı olan kulüpler için bu avantaj oluşturabilir çünkü sponsor gelirleri buna göre ayarlanır.

Önceki konuda FFP takvimini paylaştım, farklı bilanço dönemlerinde kontrol sağlayıp, aynı dönemde beklenti olması pek makul değil çünkü gözlemleme dönemleri farklı.

Örneğin 1 İspanyol takımı var mı, FFP kısıtı alan? Varsa açıklama tarihinden bunu anlayabiliriz. Mesela Inter'in de sözleşme dönemleri Temmuz'a kadar oluyor ama Inter kısıtlama aldığında açıklama Haziran ve Mayıs'ta yapılmıştı.

Nzonzi roma yönetimi ile kavga etmiş yeni takım arıyormuş

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt