Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bezelye mezelye boş hamleler. Elden ayaktan düşmüş adamlarla yarışamazsın Avrupa'da.. 2-3 tane olmalı ama fazlası zarar.

Feghouli,Fernando,Muslera,Nagatomo,Mariano zaten bunu yeterince dolduruyor.

Ucuz da degil. Senol Güneş guzel bir laf etmisti. " Avrupa'nın artiklari ile onlarla mücadele etmeye calisiyoruz diye.

A. Madrid sistem takımı her yıl oyuncular değişiyor ama sistem aynı, bu sebepten dolayı gelen oyuncular sisteme hemen ayak uyduruyor daha çok gelişip daha iyi piyasa yapıyorlar. Simone öyle bir çark oluşturdu ki ismi olmayan ama sisteme uyumlu her adam değerli hala geldi.

Atletico Falcao'yu satmasına rağmen batma eşiğinde bir kulüp iken doğru adıö, doğru yapılanma ve doğru sistem ile 126 milyon euro değerinde topçu alabilecek duruma geldi.

Arkadaşlar 2014 yılında falan 30 yaş üstü almanın nedeni vardı.. Çünkü 8 yabancı alıyordun ve mümkün olduğunca tecrübeli olsun isteniyordu..

Ama artık 14 tane alabiliyorsun.. Bence 5'ten fazla 30 üstü olmamalı. Bunlar da aşırı yüklü maaşta olmamalı..

5-6 tanesi 23-30 yaş arası olabilir. Kalan 4 tanesi de 23 yaş altı olmalı. Hatta bence daha fazla olmalı da şimdilik bu kadarı yeterli.

o geldiği dönem formdaydı ve henüz 29 yaşında. 2 senesi daha var. Nisan-Mayıs aylarında herkes Ajax olmaktan bahsediyordu ama transfer dönemi başlayınca yine aynı tas aynı hamam...
Belhanda mi formdaydı ?eh diyelim.feghouli de 29 yaşında.belhandadan 2 ay büyük sadece. ve şampiyon yapti.bu sezon takımı tek basina.belhandanin 2 senesi bile olmadığı gibi feghoulinin 5 senesi var daha helalinden.feghouli ici geçmiş değil ama belhanda sibel can gibi hayatınızı karartir,yapmayın.karahan çağatay olmayın

Belhanda mi formdaydı ?eh diyelim.feghouli de 29 yaşında.belhandadan 2 ay büyük sadece. ve şampiyon yapti.bu sezon takımı tek basina.belhandanin 2 senesi bile olmadığı gibi feghoulinin 5 senesi var daha helalinden

formdaydı elbette. Nice o sene 3.olmuştu ve takımın başrol oyuncularından biriydi.. Feguli ise geldiğinde 2 senedir sürekli sakatlanan biriydi. Yetenek olarak tartışmasız Feguli önde zaten.

Haa Feguli'de 2 sene oynayabilir, ona lafım yok. Benim bahsettiğim zaten bambaşka bir şey.

Son 5 senede ŞL'de yarı finale kalan underdeg 2 takım; Monaco ve Ajax.

Bu iki takımın ortak özelliği nedir? Genç ve potansiyelli isimleri olması. Monaco'da kaleci Subasic,Glik ve Falcao dışında hepsi genç isimlerdi yanılmıyorsam.

Ajax'ta da Blind (ki henüz 30 bile değil) ve Schöne dışında hepsi geleceği olan isimlerdi. Bize gelse havalimanını yıkacak olan Huntelaar, orada 3-5 dakika oynuyordu Avrupa'da..

Sizce bu kadarı tesadüf mü?

Arkadaşlar 2014 yılında falan 30 yaş üstü almanın nedeni vardı.. Çünkü 8 yabancı alıyordun ve mümkün olduğunca tecrübeli olsun isteniyordu..

Ama artık 14 tane alabiliyorsun.. Bence 5'ten fazla 30 üstü olmamalı. Bunlar da aşırı yüklü maaşta olmamalı..

5-6 tanesi 23-30 yaş arası olabilir. Kalan 4 tanesi de 23 yaş altı olmalı. Hatta bence daha fazla olmalı da şimdilik bu kadarı yeterli.

En basit örneği trabzonun aldigi nwakaeme ve ekuban. Eger sınır 6 olsaydi Trabzon bu riske girmezdi. En basit ornegi marcao ve luyindama hatta onyekuru.

Son 5 senede ŞL'de yarı finale kalan underdeg 2 takım; Monaco ve Ajax.

Bu iki takımın ortak özelliği nedir? Genç ve potansiyelli isimleri olması. Monaco'da kaleci Subasic,Glik ve Falcao dışında hepsi genç isimlerdi yanılmıyorsam.

Ajax'ta da Blind (ki henüz 30 bile değil) ve Schöne dışında hepsi geleceği olan isimlerdi. Bize gelse havalimanını yıkacak olan Huntelaar, orada 3-5 dakika oynuyordu Avrupa'da..

Sizce bu kadarı tesadüf mü?
Tadic de 29

Elinde bonservisi olan oyunculari bile acikliyamiyoruz..var birsey yani
Ya oyunculardan borcsuzluk imzasi
Ya su mahkeme olayi tedbir karari istenmisti yani yönetimin imza yetkisi kalksin diye yani bir nedeni var yoksa kamp basliyor kokmus seneri bile aciklayamiyoruz imkansiz bu dünyanin en becereksiz yönetimide olsan imkansiz

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet doğru unutmuşum. Ama o bile şu performanstan sonra ciddi talipleri olabilir. Yaşı o kadar geç değil. Bizde zaten yeterince 30 yaş üstü var, hala ismi geçenler elden ayaktan düşen isimler.
Bana gore 4 tane kilit mevki vardir Rahat yasli olabilen.
Kaleci
Stoper
Bir bek
Merkez OS birisi
Bizim stoper Genc. Oradan Kurtarip Kanat veya Forvete bir yasli atabiliriz

Muslera (33)
Linnes (27) Luyindama (24) Marcao (23) Nagatomo (33)
Fernando (32)
Fegh(29) Belhanda(28) Banega(31) Babel(32)
???

Fernando-Belhanda-Banega OS max 2 sene oynar boyle. Baba kalsa Fernando +Belhanda yi yollayip daha genc birisini almak. YA DA Onyekuru ile devam edip, Fernando-Belhanda ikilisinden birisini yollamak.
İdeal kadro bence boyle olur

Bu dediklerimi belki saçma bulanlar da olabilir ama yıllardır denenip başarılı olmayan taktiği ısrarla denemeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Taraftarın büyük kısmı hala Banega,Babel,Bezelye gibi isimleri istiyor.. Ben burayı basamak olarak gören oyuncuyu görmek istiyorum. Son durak olarak gören değil.

Bana gore 4 tane kilit mevki vardir Rahat yasli olabilen.
Kaleci
Stoper
Bir bek
Merkez OS birisi
Bizim stoper Genc. Oradan Kurtarip Kanat veya Forvete bir yasli atabiliriz

Muslera (33)
Linnes (27) Luyindama (24) Marcao (23) Nagatomo (33)
Fernando (32)
Fegh(29) Belhanda(28) Banega(31) Babel(32)
???

Fernando-Belhanda-Banega OS max 2 sene oynar boyle. Baba kalsa Fernando +Belhanda yi yollayip daha genc birisini almak. YA DA Onyekuru ile devam edip, Fernando-Belhanda ikilisinden birisini yollamak.
İdeal kadro bence boyle olur

ben olsam mesela Nagatomo'yu yollayıp G.Amerika'dan bir sol bek bulurum. Daha böyle atletik,adam geçebilen teknik bir sol bek. Bjk zamanında Ramon Motta'yı almıştı mesela ve hiç fena değildi. O maliyeti karşıladı gayet.

Ondan 1-2 seviye üstünü alabiliriz.

ben olsam mesela Nagatomo'yu yollayıp G.Amerika'dan bir sol bek bulurum. Daha böyle atletik,adam geçebilen teknik bir sol bek. Bjk zamanında Ramon Motta'yı almıştı mesela ve hiç fena değildi. O maliyeti karşıladı gayet.

Ondan 1-2 seviye üstünü alabiliriz.
aldik ama nedense begenilmedi: alex telles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt