Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adama verilen her kuruş haram ya.birde gelsin diyen arkadaşlar var

İlk başta taniyadim orta sıklet yagligures müsabakacisi sandım yeminle

Ekli dosyalar

• IMG-20190627-WA0002.webp
    IMG-20190627-WA0002.webp
    40 KB · Görüntüleme: 143
Ergin Ataman: "Ünal Aysal zamanında bir teklif yaptı. Beni yurtdışına seminere yollayıp futbol takımının başına antrenör ya da sportif direktör yapmak gibi bir düşüncesi vardı. Ama bu teklifi yaptıktan 2 ay sonra da başkanlığı bıraktı"

49711

Furkan Soyalp, Başakşehir ile 5 yıllık sözleşme imzalamış. Bu oyuncuyu kaçırmamalıydık Samet hoca oynatmadı sakatlıktan çıktıktan sonra geçen sezon ama önceki 2 sene çok dikkat çeken bir oyuncuydu.

Furkan Soyalp, Başakşehir ile 5 yıllık sözleşme imzalamış. Bu oyuncuyu kaçırmamalıydık Samet hoca oynatmadı sakatlıktan çıktıktan sonra geçen sezon ama önceki 2 sene çok dikkat çeken bir oyuncuydu.

Furkan Özçal'dan ileri gidebilecek bir oyuncu değil...

furkana sezona mükemmel başladı devamında sakatlanıp gözden düştü... Umut gündoğana çok benziyor umut gerek fiziksel gerek mentl eksikleri nedeniyle çok geriye gitti furkanın da bu fizikle çok ilerleyebileceğini sanmıyorum...Ama yusuf erdoğanla uğraşacağımıza bu çocuğu alsak daha iyiydi en azından ciddi bir yeteneğe sahip..

Corriere della Sera

''Marcao transferi için Galatasaray'a daha önce 10M euro nakit bonservis teklif eden ve reddedilen Atalanta yöneticileri gözünü kararttı. Marcao'yu İtalya'ya getirmek için İstanbul'a uçuyorlar''

49713

Galatasaray, Vincent Aboubakar ile ilgileniyor. Portekiz basınına göre Galatasaray Porto’ya 2.5 milyon € kiralama bedeli+ 7.5 milyon € satın alma opsiyonu teklifini yapacak. Oyuncuya verilecek tutar ise 3 milyon €.

(Sport TV) https://t.co/H1flgNepkN

Yönetim, Diagne'nin gidişinin ertelenmesi üzerine sayılabilecek yeni isimleri belirledi ve beklemeye geçti. (Milliyet)

Belhanda Mı, Marcao Mu? https://t.co/QoB9EmwhjW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt