Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.Arabistan'daki transfer incelemelerinden dolayı diagne gitmezse büyük ihtimal marcao satılacak ondan gelecek parayla transfer olacak gibi. marcao yerinede ozanwafor oynar gibi.

Corriere della Sera

Atalanta, Galatasaray'ın henüz 22 yaşındaki başarılı stoperi Marcao'ya 10M euro nakit para teklif etti ve hayır yanıtını aldı. İtalyan kulübü neye uğradığını şaşırdı.

49715

Anlaşılan o ki diagne elde patladı, bizimkiler de marcaoyu satma derdine düştü

S.Arabistan'daki son gelişmelerden sonra arapları kazıklama hayalleri suya düştü artık.

ozan kabak'ın adı stuttgart'ın yaz kampı listesinde yok. transfer olacağı kesinleşti gibi acaba nereye gidecek?

ben diagne için söylemiştim. diagne'yi 15 milyona okutabilseydik efsane olacaktı. maalesef elde patladı hemde büyük patladı!!
Diagne gibi 30 gol atan birini araplar zaten almak istese avrupadan 30 isterler bizim de paraya ihtiyacimiz oldugunu bildikleri icin 15 alabiliyorlar yoksa araplar az tilki değillerdir diagne arabistan olmasada herhangi bir avrupa ulkesine 15 rahat satilir

marcao 15 diyordum ama felix'i falan gördüm kemiksiz 25m

Marcao 15e satilsin

Ozan gidecegi takimdan bir yil kiralansin

Banega, Aboubakar, Muric Luyindamanin bonservisi kiralik Seri ve Onyekuru ile transfer kapatilsin ne yapalim

Diagnede satilirsa Trezeguetye yüklenelim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Marcao 15e satilsin

Ozan gidecegi takimdan bir yil kiralansin

Banega, Aboubakar, Muric Luyindamanin bonservisi kiralik Seri ve Onyekuru ile transfer kapatilsin ne yapalim

Diagnede satilirsa Trezeguetye yüklenelim

ozan milanla , manuyla , hatta münihle falan görüşüyor , tam olarak nasıl kiralamayı düşünüyoruz acaba?

ozan milanla , manuyla , hatta münihle falan görüşüyor , tam olarak nasıl kiralamayı düşünüyoruz acaba?

Bayernde Gnabry örnegi mesela aldigi gibi kiraladigi çok oyuncu var Bu kulüplerin. Ayrica aldiklari oyuncunun Sampiyonlar Liginde tecrübe toplayacagini göz önünde bulundurusak çokta saçma degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt