Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat fenere gider transfer yasağı gelmezse ben öyle algıladım başkanın sözünden çıkmayacak gibi
Ben de aksine bize gelecek gibi algıladım. FB fiyat bile bildirmemiş, nasıl olacak?. ''Bizim dediğimiz olur'' yerine, Vedat' ın kararını dikkate alacakalarını söylüyor ki Galatasarayımıza gelmek istediği çok belli...

Hatta cevap için acele ediyormuşuz da ondan dolayı ortalara düştüler gibi bir hal var...Hayırlısı...

D'Avilla ile ilgili bilgi:

"Arabistan Spor Bakanı kendisinin Fransa'dan çocukluk arkadaşı ve bu ilişkiyi harika kullanıyor. "

(Kaynak:Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri...)

Bu doğruysa, iyi kullanmak lazım bu bağlantıyı.

Belhanda yı Arabistan'a satacak mış aynı haber kaynağında.

ali yavuzu full 90 dk oynayacgi bir takima kiralamak ona yapmis en büyük iyilik olur

zamaninda ahmet caligi malagaya kiralamadigimiz icin curuttuk yunus gibi obur yetenekleri de hic bir sey yapmazsak ayni sekilde curuturuz

ya ozan kabak kadar kaliteil olmalar lazim ilk 11de oynamalari icin ya da kiralanmalari lazim. yedek kulubeyi sadece tecrubesiz a2 oyunculardan olusamaz

Galatasaray Evkur Yeni Malatyaspor forması giyen Adem Büyük'ü kadrosuna kattı.

TRT Spor'un haberine göre; 32 yaşındaki milli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar ile 2 yıllık sözleşme imzalamak için yarın İstanbul'a gelecek.

H.O.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt