Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle valla adami 1-2 sezon oynatıp araplara satabilirsin 10-15'e garry rodrigues'ten iyi duruyor kat kat trezeguet ile yarışır
Mesela Kaan Ayhan'i alsaydik ne Linnes'e ne de Donk'a ihtiyac vardi. Hatta Linnes'i isteyene cok rahat satardik. Hadi Linnes sol beki de yedekliyor ve satmayalim diyelim ama Donk'a hic ihtiyac duymazdik. Boyd filan kenarda dursa muthis guc.

Boyd iyi topçu ama gelişmesi lazım. Hemen bu seviyelerde bence de oynayamaz ama yine de ben Babel yerine onu seçerim.

Tercihim tamamen maliyetle alakalı ve tutarsa yatırımımız yüksek paralara satarız.

Şimdi Babel 1+1 yıllık anlaşsak, 2.5 imza, 2.5 maaş alacak gibi duruyor. Senelik ortalaması 3.750 milyon euro ediyor.

Bu parayı Babel'e yatırmak yerine her türlü FFP varken ben Boyd'a yatırmak isterim.

2 milyon bonservis bir de Marcao kadar maaş yani 800 bin euro her türlü win win olur.

Fakat işte Şampiyonlar Ligi vs. Küçük takım topçusu mu yoksa bize uyum sağlar mı bunlar hep kumar?

Ben ama tercihimi Boyd'tan yana kullanırdım. En kötü ihtimalle MLS'ye harcadığımız paralara her türlü satarız.

Ali Naci Trezeguet işinin olma şansı yok dedi.Hayaldi zaten şu Afrika kupası maçlarından sonra

U21 Avrupa Şampiyonası Finali

Almanya-İspanya arasında olacak gibi duruyor.

İspanya 3-1 buldu Fransa karşısında.

Son düzenleme:
F tipi cezaevine hosgeldiniz iyi geceler kapıları kapatın

resized_0f23d-2110_tur_picture_20181001_16526876_16526875.jpg

Bu u21 turnuvasında ne cok penaltı oluyo ya ne zaman baksam hep P

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

babel-feghouli kanatları biraz atletizm sıkıntısı yaşatabilir gibi geliyor bana.

babel atlet adam tabi ama yaşı da malum.

keşke babel haricinde bir kopuk uçurtma oyuncu da alabilsek onyekuru, rodri, bruma gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt