Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem alicagina Mugdat kalsin. Zaten 3 4 mac oynicak. Zaten birsey yapamicak. Mugdat en azindan karakterli fhtbolcu.

Yusuf ve Babelin herine Onyekuru kira ve Mor'u alsak keske. Adam akilli hamle yokki.

29 yasindaki seneri aliyoruz, neyin kafasi bu?

Ryan Babel anlaşılabilir, asist ve skor katkısı olacaktır, tamam
Şener, ağırlıklı olarak rotasyon için kulübe oturacaktır, tamam
Hadi Yusuf Erdoğan 'a da kanat ve bek rotasyonu için makul bir girişim diyelim, tamam

Adem Büyük ne ya ?

ademi gram sevmem ve beğenmem ama yusuftan çok daha iyi oyuncu. İkisinin de son 2 senede çok maçını izledim.. Antipatik olabilir ama Yusuf ile kıyaslanmaz.

kimse yerlileri begenmiyor ama isterseniz 3 yerliyle oynayalım yada begendiginiz yerlileri yazın ama bonservissiz olucak onları alalım

Aslında daha önce çok karşıydım böyle transferlere ama bu transferlerdeki amaç ne diye düşününce aklıma sadece bunlar geliyor...
Futbolu bırakma yaşı artık 40 lara geldi.. O yüzden 30 'unu geçmiş iyi futbolcular hala alınabilir.. Bu adamları zaten satmak için almıyorsun.. Şampiyon olalım, şampiyonlar ligine gidelim, kulübün kasasına para girsin diye alıyorsun.. Mesela Şampiyonlar ligindeki 1 iç saha galibiyeti ile Babel'in 1 yıllık maaşını çıkarıyorsun.. Asıl önemli olan bu adamların yanına monte edeceğin scout transferleri.. Yeni Marcao'lar bulup , her sene birini Avrupa'ya pazarlamak...
Galatasaray'ın artık satamayacağı 32 yaşındaki adama 10 milyon euro para bağlama lüksü yoktur.Her sene başarılı olmanın garantisi de yoktur.2 sene başarısızlıkta tekrar dibi görme ihtimali vardır ekonomik olarak bu transfer politikasıyla

Atalay Celil Mutlu Abdulsamet Çekdar Ogün gibi oyunculara Adem kadar güvenemiyorsak verin ellerine bonservislerini gönderin nasıl olsa U21 ligi de kalmadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün muslera,nagatomo,luyin,marcao,sener,selcuk,donk,belhanda,babel,feghouli ve adem büyüklü kadroyla fifada maç oynadim. hepsini kazandim. HO.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt