Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.816
- 40.562
- 3.413
Okaka begendigimden veya istedigimden degil ama. Transferin son gunleri bari okakayi alin yazanlari görur gibiyimokaka bukaka size de oyuncu beğendiremiyoruz kardeşim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okaka begendigimden veya istedigimden degil ama. Transferin son gunleri bari okakayi alin yazanlari görur gibiyimokaka bukaka size de oyuncu beğendiremiyoruz kardeşim![]()
Bak bunları alalım forum yıkılır eleştiriden. O yüzden sen yazdın haklisin ama burada çoğu kişi ya matematik bilmiyor ya da hala yabancı serbest sanıyor.Bedavaya şu alınan yerliler yerine mevki olarak daha iyi ve gençler
Peki bir soru soracağım sana.Takımımıza Adem Büyük mü gelsin Güven Yalçın mı? Hangisini isterdin ?Neyi helal olsun o dediğin adamlarla 3 u oldu tapindiginiz şenol. Güven ı mecburiyetten oynattı tiyatrocu. Lanin denen yeteneksiz ve lens çöpü az top oynasa oyuna bile giremezdi. Gördük bizim maçta ne hale geldiklerini.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Altyapıyı kapatıp, geliri as takıma aktarmak daha mantıklı şu transferlerden sonraBak bunları alalım forum yıkılır eleştiriden. O yüzden sen yazdın haklisin ama burada çoğu kişi ya matematik bilmiyor ya da hala yabancı serbest sanıyor.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam trabzon u örnek veriyor sen 17-18 yaşında olsan trabzona mi gidersin yoksa Galatasaray ami? Bize gelse ligde toplam alacağı süre 100 dk geçmez. Gider trabzonda en az 1000 dk süre alır belki parlar oradan yurtdışı yapar.mevcut seviyemizi koruyup üste çıkabileceğimiz bi bunlar var yerli
dediğin doğru da o zaman almancı bulmak lazım altyapı eğitimi sağlam
Galatasaray'ın artık satamayacağı 32 yaşındaki adama 10 milyon euro para bağlama lüksü yoktur.Her sene başarılı olmanın garantisi de yoktur.2 sene başarısızlıkta tekrar dibi görme ihtimali vardır ekonomik olarak bu transfer politikasıyla
Fenerbacemiz uzulmein. Aralar acilmasinBu federasyon ne yapıyor anlamaya çalışıyorum.Harcama sınırı getirecekmiş sezon öncesi.Olum belki ben 50 milyon euroluk adam sattım, senin belirttiğin sınırlara uymak mı zorundayım
Geçen sene desen adem derdim bu sene güven. Geçen sene güven gelseydi bize 10 dk belki oynardı o da fener maçından sonra aldığımız tonla cezadan sonra. O da belki.Peki bir soru soracağım sana.Takımımıza Adem Büyük mü gelsin Güven Yalçın mı? Hangisini isterdin ?
Transfer yasagi diyor. Onu napcazYüzde 25 filan asarsak sorun yok sonucta 8 de kapanir 18 de
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Çıkardı, vurdu masayaTransferlerden bağımsız konuşuyorum.
Buradan kimse Galatasaray'a oyuncu önermek zorunda değil, bunun için maaş alıp çalışanlar var.
Adem filan gibi oyuncuları buradan birini görevlendirin o da getirir, bu da başarı değil.
Ayrıca Zeki,Dorukhan gibi oyuncuları geçmişte alsak diyenlere, adamı alsak eleştirirsiniz diyenler futbol cahilidir, futbolcu transferi burada eleştirilere göre yapılmıyor.
bu tür argüman ile savunanlara bundan sonra gerekli cevaplar verilecek, cahil cahil konuşmayalım.
ciktirsin. Bumu bakiyor bizim transfer islerinebelhanda gitmiyor demiş yine