Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City'e karşı kafa tutacak bir takım Avrupa üzerinde bile zor var

Adamın oluşturmak istediği algı komik bir kere.Hayır Fatih hocadan önce CL ye bile zor giden ekiptik.Bazıları şükredeceğine başarılı olanı aşağıya çekme çabaları var

Bu da hep kıskançlıktan ya da rakip taraftarlı olmaktan geliyor.Başka bir durum varsa açıklayın bilelim
Aydın, Fatih Hoca şu hayatta en sevdiğim 10 birey arasına girer emin ol bazı durumlar gerçekten açıklanmıyor transferle alakalı.Neden diye soruyor insan.

CL'de ciddi başarılar bekleyen hayalperestir.

Bu ekonomik durumlarda kadroya 1-2 as takviye yapmak bile bence başarı.

O platforma giden en kötü takım bile bizden sağlam ekonomisi var.

Zaten 1. ve 2. hatta 3. torbadaki rakiplerin transferleri ortada verilen rakamlar ortada.

Kendi değerlerimizi alttan yetiştiremediğimiz sürece o platformda başarılı olmamız bence imkansıza yakın.

Ufak tefek başarılar olur ama devamı gelmez, gelmeyecek.

Adamın oluşturmak istediği algı komik bir kere.Hayır Fatih hocadan önce CL ye bile zor giden ekiptik.Bazıları şükredeceğine başarılı olanı aşağıya çekme çabaları var

Bu da hep kıskançlıktan ya da rakip taraftarlı olmaktan geliyor.Başka bir durum varsa açıklayın bilelim

Mesela olana sukretmek yerine takimin daha iyi duruma gelebilmesi icin hocanin yanlislari elestiriliyor olabilir mi?

Olsen için Cska'nın 10 milyonluk teklifini reddetdiler diyorlardı hocam.

Zor transfer olduğunu biliyorum ben sadece bizim forma altında görmek istiyorum.

Olur olmaz orası belli olmaz. Hoca Bruma'ya o dönem 10 milyon verin diyecek kadar cesaretli adam.

Belli olmaz bakarsın gemileri yakar Olsen'in yeteneğine inanırsa alabilir hoca.

Mesela olana sukretmek yerine takimin daha iyi duruma gelebilmesi icin hocanin yanlislari elestiriliyor olabilir mi?

Öyle yapanlar olabilir onlara lafım yok

Ama Mehmet,Can gibi bazılarının gözünü nefret bürümüş.Zaten öyle insanları aldığımız bir mağlubiyetten sonra bulabilirsin.Foruma uğramayan kesim bile Terim'e sallamak için online oluyor gerisini sen hayal et

Şu yerli transferlerinin bir kısmı mesela.Bir diğer hususta "gencleşme"olayını ilk vurgulayan Fatih hoca.Ama söylenenlerle gündemdekiler yada alınanlar hiç uyuşmuyor.

belki yabancı da yapar dedik ama ilk yabancı transferimiz 32'lik babel olacak gibi. :(

bir ihtimal diğer yabancı diğer transferler ile durumu kurtarır. ümidim o yönde.

Yada sizin gibi biatci olmadigimizdan olabilirmi? Sizin gibi sirf terim yapiyor diye kabul etmiyoruz varmi dicen?

Gecmisteki cop hocalarimizin herhangi bir futbolcuyu alsa kiyamet kopardi.

Adem buyuku terim alsin sonra taraftar bize musade etsin moskou deplasmaninda rezil oldugumuzda.

Bu transferleri eleştirenler Marcao içinde çöp demişti, Luyindama içinde çöp demişlerdi hatta geriye gidersek Ujfaalusi ye bie çöp diyen olmuştu. Transferde kafana yatmayan oyuncu olursa çöptür mantığı doğru mantık değil.

Tuttumuşsunuz 18 yaşında oyuncu alalım sonra satalım, burası porto değil ya da ticarethane değil. Burası bayern Münih tarzı br kulüp, başarısızlığa kimsenin tahammülü yok. hazır oyuncu alınır ve takım şampiyonluğa oynar.

45 yılını futbola vermiş başarı üstüne başarı kazanmış fatih terim bu işi bilmiyor siz biliyorsunuz öylemi.

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir, Cengiz Ünder gibi oyuncuları almak gerektiğini Fatih hoca bilmiyor da siz biliyorsunuz öyle mi..

Hadi ordan, herkes haddini bilecek.
Hazır oyunlara bak yusuf, adem :D

Bursanin kalecisi max 1 milyon
Eskisehirli genc 6 no max 500 bin
Halil Dervisoglu max 1,5 milyon
Sener bedava (az formun kavusursa yedek olarak cok kötü olmaz)
Salih Ucan bedava (zamaninda gayet yüksek potansiyeli olan biri olarak gorünüyordu)

Bence bu 3 milyona getirilen 5 türk transferi rahat yeterdi. Elimizde Selcuk, Emre ve Yunus var. (Akbaba da marta dogru belki döner.)

14 yabanci + 8 türk bence lige rahat yetmeli. Daha Isik Kaan, Süleyman, Musti, Atalay, Ali Yavuz ve Abdus gibi oyuncular var. Belki ordan 1-2 kisi kampta kendini gösterir ve hoca onlari alternatif olarak kadroya eklerdi ve Adem gibi adamlara gerek kalmazdi.

SL de en kolay gruptan bile cikmak zor bizim durumumuzda. Oraya fazla bakmayip, 3. Olup AL de az puan toplayarak sampiyon olmaya bakmak en mantiklisi(kupaya bile bakmasak olur). Zaten bizi sampiyon yapacak oyuncular 14 yabanci oyuncumuz olur. Onlar iyi olursa, o yukardaki türkler rahat yeterli olur.

O 8 türk yetmiyorsa, Adem falan yerine git U19 Bundesligadan sözlesmesi biten 1-2 gurbetci getir.

belki yabancı da yapar dedik ama ilk yabancı transferimiz 32'lik babel olacak gibi. :(

bir ihtimal diğer yabancı diğer transferler ile durumu kurtarır. ümidim o yönde.
Banega mesela.Çok iyi Avrupa çapında bir adam.Kabul ediyorum.Ama bizim ortasahamızın yaş ortalaması +30. 2-3 tane 25-27 seviyesi adamın olur Banega'yı alırsın hem akıl katar hem seviyeyi yukarı çeker.Bilmiyorum bir yandan gelmesini istiyorum duygusal olarak ama realite ise gelmemeli diyor bence.

Yada sizin gibi biatci olmadigimizdan olabilirmi? Sizin gibi sirf terim yapiyor diye kabul etmiyoruz varmi dicen?

Gecmisteki cop hocalarimizin herhangi bir futbolcuyu alsa kiyamet kopardi.

Adem buyuku terim alsin sonra taraftar bize musade etsin moskou deplasmaninda rezil oldugumuzda.

İstiyorsa alır bu kadar net

Kazandırdığı şampiyonlukların,Cl gelirlerinin yanında hiç bir şey bu paralar

Öyle yapanlar olabilir onlara lafım yok

Ama Mehmet,Can gibi bazılarının gözünü nefret bürümüş.Zaten öyle insanları aldığımız bir mağlubiyetten sonra bulabilirsin.Foruma uğramayan kesim bile Terim'e sallamak için online oluyor gerisini sen hayal et

Beni o manyak herifle ayni kefene koyuyorsun demek ha.

Yaziklar olsun sana hirbo. Asil senin gözünü nefret bürümüs.

Ozan 2 penalti yaptirdi, elestirdi diye Adem buyuk alinsin sesimiz cikmasin. Adem cunku Messi'nin turkiye'deki amca oglu o yuzden.

Adem cop oglu coptur

Yusuf cop oglu coptur

Sener cop oglu coptur

Babel cop oglu coptur, 3 sezon anlasma nedir, koskoca kulubun altina dinamit koymaktan baska bir ise yaramiyor.

Adem en fazla 3 4 mac, Yusuf en fazla 5 6 mac, Sener en fazla 10 mac oynar.

Bunlari oynaticagina Mugdat 5, Sinan 10 ve Yunus 8 oynasa daha mantikli.

Gaz boyle bisey iste.

Babele cop demek en iyi ihtimal ile saçmalıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt