Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir ari cok renkli karekter, murat karayla ve hayriyle beraber forumun cicekleri diyebiliriz.

Trez şu istatistikleri o liglerde yapsa 40M.

Trez o istatistikleri saydığım liglerde yapamaz. Çünkü saydığım ligler kalite anlamında bizden pek üstün olmasa da futbol disiplinine sahip ligler.
O liglerdeki hiçbir takım Trezeguet'in babasının çiftliğinde gibi oynamasına müsade etmez

Fb'nin Kasimpaşa'yı deplasmanda 4'lediği maçta Fb'nin Kasimpaşa'nın solundan geliştirdiği ataklara bakarsan futbol disiplininden ne kasttetiğimi anlarsın

Son düzenleme:
Nijerya, Mısır ve Cezayir favori gibi en kötü çeyrek oynar bu takımlar.

Çok büyük sürpriz olmazsa yarı final oynarlar.

3 takımda da adamımız veya transfer edebileceğimiz adımızın geçtiği oyuncular var.

Bu da transferlerin gecikeceği anlamına geliyor.

Umarım hepsi bir an önce elenir.

Afrika kupasını 6 grup 24 takım yapmışlar sanki bana Dünya Kupası anasını satayım.

Lan 4 grup yap geç işte zaten çoğu averaj takımı oluyor.

Bizim ligimizden oyuncu alınmasına oldum olası karşı çıkarım. Anadolu kulüplerinin seviyesiyle büyük takımlar arasında ciddi fark olduğu herkesin malumu. Hatta birçok arkadaşımızın önüne kırmızı halılar sereceği Trezeguet'in geldiği takdirde büyük bir kazık daha olacağını söyleyebilirim. Defalarca kez izledim adamı. Bekini kovalamaz, rakipler onun kanadını otoban yaparlar. Bencildir, birçok hızlı atağı olgunlaşmadan öldürür.

Ancak;

Muric içinse farklı düşünüyorum. Gs, Başakşehir ve Bjk maçlarını canlı izledim. Başakşehir defansını paramparça etti diyebilirim. İleriye atılan her topu tuttu, arkadaşlarına servis yaptı ve sonunda mükemmel bir plaseyle işi bitirdi. Hadi diyelim ki Başakşehir'in stoperleri Mahmut ve Attamah fizik olarak onunla baş edebilecek stoperler değiller. Ancak bizimle oynadıkları maçı çoğumuz izlemiştir. Lyundama ve Marcao'yu Benfica'lı Seferovic dışında bu kadar zorlayan bir stoper görmedim. Marino'yu yatırıp attığı golü hepimiz hatırlıyoruzdur.

Yine Bjk maçında yaptığı ikiye bir ve sol ayağının içiyle yaptığı ustalık kokan gol vuruşu, Rize'nin 2-1 ken Bjk kalesini ablukaya aldığı dakikalarda yaptığı oyun katkısı da ortada. Gençlerbirliği'nde oynarken adı bizimle geçtiğinde 2. ligde dahi oynayacağını düşünmediğim Muric'in ismi nasıl bizimle geçer diye kızardım. Ama adam ciddi anlamda gelişti ve 94 doğumlu olduğu düşünüldüğünde gelişmeye devam da edebilir

Önde baskı, hava hakimiyeti, temiz gol vuruşları, boyuna göre fena sayılmayacak top hakimiyetiyle Muric şu anda bizim ligden çok da iyi olmayan Hollanda, Belçika, Portekiz gibi bir ligde şu işleri yapsa bonservisini çift hanelerden aşağı almamız mümkün olmaz. 3.5-4 milyon dolar bandında gayetle başarılı bir transfer olur, daha sonra ciddi paralar bile kazanabiliriz.

Hatta yanına çok dominant olmayan ancak ilk 11 için düşündüğümüz bir 1. sınıf santrafor alırsak zamanla formayı onun elinden alıp ilk 11'e yerleşeceğini düşünüyorum

Ben vedatin seneye turk olacak olmasini cok degerli buluyorum.

Realistim. Ben deniz turuc bonservissiz olsa onu da isterim.

Ademi , seneri begenip.begenmemek degil mesele. Mesele bonservis odemeden mevcut yerli kalitesini artirmak olmali.

Hee paran varsa git cengiz underi al, okayi al, kaan ayhani al. Ama yapamiyorsan adem de, sener de bonservissiz cok mantikli.

Alt yapi fetisleri icinnde evet tek kurtulusumuz oyuncu yetistirmek ama o da kolay degil. Kotu giden macta altyapi oyuncun maci kazandiracak kalitede degilse, takim yillik 50 milyon euro, en az 350 milyon TL kaybediyor, bunu goze alabilirmisiniz eyyy altyapi romantikleri ?

Dolayisi ile yavas yavas olur o isler. Daha yunus bile mac cevirecek cizgiden cok uzakta, bunu gorduk. Seneye belki 1 , en fazla 2 oyuncu olur alt yapidan . Onun disinda iste babel, adem, sener, jimmy durmaz kenarda olsun bonservissiz topcular olarak. Bu adamlar kabul etseniz de etmesenizde semih, ahmet, mugdat gibilere gore cok daha ileride.

Trez o istatistikleri saydığım liglerde yapamaz. Çünkü saydığım ligler kalite anlamında bizden pek üstün olmasa da futbol disiplinine sahip ligler.
O liglerdeki hiçbir takım Trezeguet'in babasının çiftliğinde gibi oynamasına müsade etmez

vedat saydığın istatistikleri saydığın liglerde yapabilir yani öyle mi?

vedat arnavut milli takımında oynuyor , seneye yerli falan saydırmayacaklar.

neden daha genc golcü almiyoruz, illa 4x4 olmasi gerekmez, bizde gelisim gösterip pahaliya satabiliriz ama muriqi gibi anadolu topcusu olmasin

söyle 25-26 yaslarinda afrikali veya latin amerikali

vedat arnavut milli takımında oynuyor , seneye yerli falan saydırmayacaklar.

Yok Kosova da oynuyor. Aslen Arnavutluk vatandasligi vardi, hadi diyelim Türkiye de oynadigi dönemde Türk vatandasligi aldi. Sonradan Kosova Milli Takimini secince ya Türk ya da Arnavutluk vatandasligini birakmasi gerekiyordu cünkü 2 den fazla vatandaslik olmuyor.

Nasil yerli sayiliyor bu herif yav kim belirliyor bunu.

Yok Kosova da oynuyor. Aslen Arnavutluk vatandasligi vardi, hadi diyelim Türkiye de oynadigi dönemde Türk vatandasligi aldi. Sonradan Kosova Milli Takimini secince ya Türk ya da Arnavutluk vatandasligini birakmasi gerekiyordu cünkü 2 den fazla vatandaslik olmuyor.

Nasil yerli sayiliyor bu herif yav kim belirliyor bunu.

Sayılmayacak , hiçbir şekilde saydırtmayacaklar. Şuan bütün basın ve medya oyuncunun bize kitlenmesi için yırtınıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt