Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dorukhanı alacaktın almadın, Güven Yalçın da bulamıyorsun ki 200 k yetiştirme bedeli ödediler . Sonra Yusuf, Adem Büyük alıyosun, yerli yok diyosun. Ömer Bayrama 400 k verene kadar git Güveni al. Trabzon 200 k ya Dogan Erdoganı aldı, parlasa gelecek sezon yazık değil mi ? Sen neden Muğdatla, Ademle veya Yusufla uğraşıyosun. Doğru araştırmanı yap ve al. Bjk hiç yoktan geçen sene 2 yerli genç kazandı, sen yapamıyor musun ? Kimse yerli diye ağlamasın. Alanya gidip Merihi bulup kiralamadı mı ? Zekisi, Dorukhanı, Güveni, Merihi vs 2-3 sene önce piyasada yoktu. E o zaman biz de adam alırız ya transfermarkta girip sözleşmesi bitenlerden, önemli olan kaliteyi bulmak. Anadolu takımlarından 30-31 yaşındaki karaktersiz, Türkiye turu yapan yetersiz oyuncularla Galatasarayi formasını hafifletmeye devam mı yani?

Benim düşündüklerimi aynen çok güzel bir şekilde yazmışsın.

Bjkde yönetimde umut güner var.Adam futbolcudan anlıyor.Çok ciddi katkıları oluyor. Bjkye.
Biz koca camiada bir tane böyle yönetici bulamadık.
Aslında vardırda birilerinin abisi tanıdığı olmadığı için olamıyordur.
Birde ego devreye girince böyle adamlar bulunamıyor.

Bu transfer showu sonra bizi birde Nefle senede 25(yada Nefin basi cok büyük cimbomlu diye 30 verir belki) milyon liradan sözlesmeyi 3+1 sene uzatma töreni bekliyordur.

Tam ben paylasacaktim, bugün biraz göz gezdirdim de ilginc bir kontrat yapmislar eger okudugum haber dogruysa.

4 yillik kontrat ve 10 Milyon bonservis, ek olarak sezon boyunca 25 maca cikti mi +1 Milyon "bonus" ödüyorlar. Sakatlik sorunlarindan dolayi yapmislar bunu tahminimce.

Umarim ciddi ciddi fernando+para vermeyiz Banega icin. Sadece para yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt