Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zurnandonun la liga antrenmanlarındaki 5e 2leri bile çıkarma ihtimali düşük ne sevillada oynaması ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando-Banega takasına ben okeyim fakat ekstra fazla bir para vermemek lazım. 3m euro kafidir üstüne max.

üst düzey maçlarda topal seri banega

içerdeki lig maçlarında seri banega feghouli

stsl deplasmanlarında topal banega figuli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fernando + max 2.5 milyon euro verirsek güzel anlaşma olur.

Diagne'den gelen parayla adam yiyen CDM alırız. Wanyama tarzı bir adam.

Uygun bir de forvet bulursak tadından yenmez.

Yerli konusunda eleştirilerin bir sebebide adamlar yaşını almış oyuncular hiçbirini satıp para kazanamayiz aksine göndermek için tazminat veririz 1 2 tane genç olmalıydı

Mantıklı Halim bey. Böyle
Birisi kazanılan bir başarı sonrası rakibe yapılan gönderme, diğeri rakip takım taraftar üzerinden yapılan ve hoş olmayan bir karşılaştırma. Elma ile Armut olayı yani. Ayrıca yapılan karşılaştırma ve Fenerli taraftarlar bile sizin kadar ağlamıyor sözü dediğim gibi hoş olmamasının yanında doğru da değil. Lütfen girin forumlarina ve bakın, forumun her köşesi mecazi anlamda söylüyorum göz yaşları ile dolu çünkü adamların çok umutlu oldukları başkan ve hoca patlamak üzere.

Eleştiriyi düşmanlık, ağlama sızlanma ve benzeri şeyler olarak gören nadir ülkelerden biriyiz ne yazık ki. Üstelik bunu aynı takımın taraftarı karşılıklı gruplașarak bir birine yapıyor. Şurada Adem gibi, Yusuf gibi transferlerin beğenilmemesi bile rahatsız ediyor, oysa bu transferleri istemeyenlerin amacı ağlamak falan da değil, Galatasarayı daha iyilerine layık gördüklerini dile getirmek.

Eleştiri ile hakaret arasındaki farktan haberi olmayan insanların yaşadığı ülkelerde olur öyle şeyler. Halim bey misal eleştiri yapmış veya eleştirinin kaynağını söylemiş. Ben de katılırım bu şekilde sebeplerini sunan herkese. Veya hiç katılmam ama saygı da duyarım.

Lafım eleştiri ile hakaret arasındaki farkı bilmeyenlere. Aklı başında insanlar olarak ben de istiyorum ki taş gibi orta saha, gelecek vaaden gençlerden oluşan bir yedek kulübesi, müthiş bir altyapı, her yıl scout'la oyuncu bulan ve 1 yıl sonra onları 15-20 lere satan bir ekip. Mükemmeli aramakta sıkıntı yok. Ama dediğim gibi ahval yazdığım şekilde kendi açımdan. Yani mümkün olmayan şeyi ısrarla isteyene ne diyecektik? Mümkün değil yahu. Karakter de karakter 5 mesaj aynı şeyi yazan insan eleştirmiyor ki artık. Amaç farklı. Galatasaray'ı tutmayacak neredeyse. :)

Trabzon 1.5 milyon euro vermiş bonservisine genç çocuğun. Alsaydık, salağız almadık. Hadi verip alsaydın ya 2'yi. Var mı 2 mio € cebinde? -3,8 desin. Seni mi bekleyecek tüm genç oyuncular Diagne satılırsa belki para gelir de pazarlık ederiz diye? O gence 2 verdiğin zaman kalan paran ne olacak plan dahi yapamıyorsun. O gencin kadroya girme şansı olur mu o da belli değil. O kısma girmiyorum da bak. :D

Galatasaray dahi yazmaktan imtina eden şizofrenlerden değil etrafımdaki Fenerbahçeli arkadaşlarımdan gördüklerim üzerine yazarım ben. Hepsi de umutlu. Avrupa'ya gitmeyelim yeter ki lige ambargo koyacak kadro kurulsun havasındalar. Zaten dibin dibini gördük bundan sonraki her şey artı yazar modunda adamlar. Kaç milyon taraftar bunca rezilliğe rağmen kaç milyon SMS atmış. Bir şans daha vermiş o rezil yönetime. Umutlular siz bakmayın o forumlarda ağlayanlar hep aynı tayfa 20 yıldır. Ya da bana göre diyeyim.

Eleştirmek amaçlı değil sadece meraktan soruyorum

Alınması muhtemel isimlerle oluşturulan kadro: Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-M.Topal-Banega-Faslı-Babel-Feghouli-oKAKA

Geçen seneki kadro: Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-N'Diaye-Faslı-Onyekuru-Feghouli-Diagne

Hangisi daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt