Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gender, F. Terim'e digerleri gibi kosulsuz desteklemesem de bu futbol duzenine F. Terim disinda kimse bas edemez. Olaya sadece teknik direktorluk olarak bakmayin. Bu adam tek twitiyle 100 binlerce taraftari tek cati altinda topluyor. Terim'in Turk futbolundaki agirligina ve medya gucune ihtiyacimiz var. Hem onun bize hem de bizim ona ihtiyacimiz var. Yabanci birisi gelse ne yapabilecek? Kimsenin sistem kurmasina filan tahammul edilmez. Kaliteli oyuncu alalim desek para da yok. Eger Pep, Mourinho, Simeone veya Klopp olmuyorsa suanda tek secenek F. Terim'dir.

İkisi de 35 yav, hatta Valencia'nınki bonussuz, nasıl bir mantığı varmış?

---
To comply with FFP this year, Valencia needed to make a sale of about €25 million before July 1, when the new financial season begins. Rather than lose a player they’d actually want to keep, or find themselves forced to accept a lowball offer on another player out of desperation, Valencia got Barcelona to solve their problem by buying Neto. That sale squares Valencia’s books for the 2018-19 season, and allows them to enter the soon-to-open transfer market without fear of a looming FFP penalty. And not only do Valencia not really lose out on anything, since they’ll just swap in Cillessen once they can put it on next season’s books, they will arguably have even improved the team a little to boot.

For Barcelona’s part, since their financials were fine last season, they could afford to take the purchasing hit on the 2018-19 books without running afoul of FFP. And considering that they are rumored to buy both Antoine Griezmann and Neymar this summer, that extra €35 million profit they will get for Cillessen could help keep the books balanced for the impending transfer outlay for the 2019-20 season. Plus, who’s to say that, after doing Valencia this favor now, Barça won’t benefit from a higher transfer fee for one or both of Denis Suárez and Rafinha, two Barcelona players Valencia are reportedly very interested in, or a lower fee should they decide to move for Valencia’s Rodrigo, as has been rumored? After all, what’s 15 or 20 million Euros between friends?

Mantıklı Halim bey. Böyle

Eleştiri ile hakaret arasındaki farktan haberi olmayan insanların yaşadığı ülkelerde olur öyle şeyler. Halim bey misal eleştiri yapmış veya eleştirinin kaynağını söylemiş. Ben de katılırım bu şekilde sebeplerini sunan herkese. Veya hiç katılmam ama saygı da duyarım.

Lafım eleştiri ile hakaret arasındaki farkı bilmeyenlere. Aklı başında insanlar olarak ben de istiyorum ki taş gibi orta saha, gelecek vaaden gençlerden oluşan bir yedek kulübesi, müthiş bir altyapı, her yıl scout'la oyuncu bulan ve 1 yıl sonra onları 15-20 lere satan bir ekip. Mükemmeli aramakta sıkıntı yok. Ama dediğim gibi ahval yazdığım şekilde kendi açımdan. Yani mümkün olmayan şeyi ısrarla isteyene ne diyecektik? Mümkün değil yahu. Karakter de karakter 5 mesaj aynı şeyi yazan insan eleştirmiyor ki artık. Amaç farklı. Galatasaray'ı tutmayacak neredeyse. :)

Trabzon 1.5 milyon euro vermiş bonservisine genç çocuğun. Alsaydık, salağız almadık. Hadi verip alsaydın ya 2'yi. Var mı 2 mio € cebinde? -3,8 desin. Seni mi bekleyecek tüm genç oyuncular Diagne satılırsa belki para gelir de pazarlık ederiz diye? O gence 2 verdiğin zaman kalan paran ne olacak plan dahi yapamıyorsun. O gencin kadroya girme şansı olur mu o da belli değil. O kısma girmiyorum da bak. :D

Galatasaray dahi yazmaktan imtina eden şizofrenlerden değil etrafımdaki Fenerbahçeli arkadaşlarımdan gördüklerim üzerine yazarım ben. Hepsi de umutlu. Avrupa'ya gitmeyelim yeter ki lige ambargo koyacak kadro kurulsun havasındalar. Zaten dibin dibini gördük bundan sonraki her şey artı yazar modunda adamlar. Kaç milyon taraftar bunca rezilliğe rağmen kaç milyon SMS atmış. Bir şans daha vermiş o rezil yönetime. Umutlular siz bakmayın o forumlarda ağlayanlar hep aynı tayfa 20 yıldır. Ya da bana göre diyeyim.
Maalesef argüman olarak kullandığınız bu farka bakmaksızın bahsettiğimi yapanlar var. Ki sizin yazdığınız şekli bile zorlasak buna katabiliriz zira hiç bir ayrım yapmadan yazılmış bir cümle.

Eleştirmek amaçlı değil sadece meraktan soruyorum

Alınması muhtemel isimlerle oluşturulan kadro: Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Nagatomo-M.Topal-Banega-Faslı-Babel-Feghouli-oKAKA

Geçen seneki kadro: Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Fernando-N'Diaye-Faslı-Onyekuru-Feghouli-Diagne

Hangisi daha iyi?

Zor soru :D

Fernando’yu yollama sansimiz varsa hemen yollayalim

Banega icin takasta veya bonservisli bir sekilde satis farketmez,gercekci olmak gerekiyor Fernando iyi durumda degil ve asla olmayacak ta bu yastan sonra

Oyuncu yok kısmı bizim için doğru. Fakat bunun için maaş alıp çalışanlar için yanlış. Bizim görmememiz normal.

Ayrıca ben ismi geçenleri niye alınıyor diye eleştirmiyorum. Takımın bir teknik heyeti var uygun görür alır ben sezon başlayınca oynanan futbola bakarım. Benim eleştirdiğim kısım şu oyuncu alınmasına diyene o zaman oyuncu öner dayatması. Kimsenin böyle bir zorunluluğu yok.
Var nasıl yok? yerli futbolcu alınması şartken her gelene çer çöp de sonra kim çöp değil deyince de bilmiyorum nasıl olcak o iş ?

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eyv

Şeneri en kısa zamanda Galatasaray formasıyla görürüz inş
Açıkçası taraftarımızın çoğunda transferlerde kafa karışıklığı var. Ama şener kaliteli adem isyan eden futbolcular. Maliyet fayda orantılı olursa benim açımdan sorun yok. Beni 11'e direk alınacak oyuncular ilgilendiriyor. Babel maç içinde çok farklı pozisyonlarda değerlendirecek bi oyuncu. Mesela henry belhanda fernando pozisyon oyuncuları. Henry sağda yapamadı younes 10 numara olmadı. Sadece soso sağ açık forvet arkası gibi değerlendirebildik. Temmuz 15 e kadar çok hızlı bir transfer süreci olucak.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera(lucas perri)

linnes(şener)
Lyundama (mert çetin)
marcao (gökay)
nagatomo(emre taşdemir)

okay yokuşku(claudio falcao)
banega(selçuk)
belhanda (jimmy)
feghouli(deniz)
onyekuru(babel-yusuf)

okaka(vedat-adem-babel)

Not:Babel kanat forvet alternatifi olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt