Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.249
- 5.963
- 1.483
Tüm forumlarda eskiden kolpacılığıyla ünlenmiş bir adam.Bu arada tedbiri kaldırmak için mahkemeye başvuran 2 kişiden biridir kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem mariano hem fernando giderse acayip zayıflarız. Babel onyekuru kadar katkı verecekmi o da belli değil.15e cagne,3 e mariano gittiğini varsaysak.Bunun 5 luyindama 3.5 vedat,Fernando banega başabas takas olsa,geriye kalan 7 milyon civarı para ile tabi bunun içinde kiralık bonservizsiz adamda olabilir,forvet orta sahaya 2 adam daha ve sol kanat onyekuru almak şart.
antalyadaki dogukan da denenebilecek bir oyuncuyok ya topala hiç sıcak bakmıyorum
aman diyim
ademi,yusufu falanda istemiyodumda geldiler yapıcak bişey yok
jimmy,muriç gibi isimler problem değil ama topal,adem,yusuf,aytaç falan olmaz,olmasın
Kim olduğunu bilmiyorum GSK üyesi yazdığı için paylaştım zatenTüm forumlarda eskiden kolpacılığıyla ünlenmiş bir adam.Bu arada tedbiri kaldırmak için mahkemeye başvuran 2 kişiden biridir kendisi
Muslera14 yabancı
(Altay)
Guga Luyindama Marcao Nagatomo
(Şener Donk Topal Altyapı Linnes)
J.Seri-Banega
(Topal-Donk-Altyapi)
Feghouli Belhanda Onyekuru
(Yusuf Yunus Adem Jimmy Babel)
Aboubakar
(Babel, Adem)
(Linnes ve Donk tirbunde olacak gibi bu şekilde)
Eleştirmek için değil forumda bilmeyenlerde öğrensinde prim yapmasın diye bilgilendirmek istedimKim olduğunu bilmiyorum GSK üyesi yazdığı için paylaştım zaten
Okaka konusunda yanılır inşallah[IMG]https://pbs.twimg.com/profile_images/1003930725144498176/QngED8gG_bigger.jpg[/IMG][B]Burhan Can Terzi[/B] @[B]burhancanterzii[/B]
Takip et@burhancanterzii adlı kişiyi takip et
Daha fazla
Cuma günü Galatasaray’dan KAP gelecek...
07:03 - 26 Haz 2019
Bu sene ki en başarılı transfer habercisi performansı kendisinin şimdilik , umarım bizi yanılmaz.
Hem mariano hem fernando giderse acayip zayıflarız. Babel onyekuru kadar katkı verecekmi o da belli değil.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transferde bonservis imza parası veya maaşları bildirmek mecburi degilmi kap'a ?
ben sanmıyorum öyle bir hata yapacağını Galatasarayı çok sevdiğini düşünüyorumGarry fenere gitmez dimi lutfen![]()
Onye gelirse Jimmy gelmez muhtemelen