Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trtsporda calıstıgına göre artık cok sıkmaz palavra sanırım

Belhanda ve banega da ikili mücadeleden kaçan oyuncular değil yalnız.

Tümer ve Sergen de bu sertlik hiç yoktu.

elek ederler bizi yine clde banega,belhanda orta sahasıyla

fernando,donk,ndiaye--belhandayla ettiler zaten ki bunlara göre daha defansiflerdi

antalyadaki dogukan da denenebilecek bir oyuncu

bu tarz isimler alınsın problem yok

doğukan,mehmet özcan,mert çetin vs

ha bu 3 oyuncuyuda youtube dışında hiç izlemedim ama tarz olarak doğru isimler

tabi tarık gibi 5 m vermez isek

ama adem,yusuf,topal,arda gibi isimler geçiyo,yok ya o kadarda değil diyorum ve bugün ademin kap ını görüyorum

Fernando'nun sezon sonundaki çıkışının tek nedeni N'diaye ile değile Donk ile oynamasıydı. Donk varken arkayı daha az düşünüp daha rahat oynadı.

bu muhabirlerin bi özelliği var birkaçı bi transfer tamam diyorsa hepsi tamam diyor olursa biz vermedik bilmiyoduk olmasın diye olmazsa da herkes dedi tek biz demedik diye bir yol bildikleri yok

Lan bu chemedya ne acayip adam.
Samandıra'ya nuclear füze düşse 'bugun antrenman çok iyi geçti, jailson Brezilya usulü doğum günü kutlamasında nükleer yumurta kırdı voheleey' diye olumlama yapacak.
Fener 10 yıldır şampiyon olamiyor, geçen sene son 2 haftada kümede kaldı ama adama göre son 10 yıldır her şey iyi her şey doğru zuhahhahaha :ddd

Naga gitsin mariano gitsin belhanda gitsin Fernando gitsin demek şampiyon olmuş oturmuş takımı fenerle aynı seviyeye çekmektir..Sadece 3 4 ufak dokunuş lazım ilk 11 e ki oturmuş kadro çok etkilenmeden devam Edip bu avantajını kullansın ..Babel geldi ONYEKURU kiralanirsa hem belhanda hem feghouli hem forvet yedeklenir.
Diagne gider bı forvet gelir..
BANEGA gelir. İlk 11 tamam olur ...
Gerisi kulübeye Adem Yusuf Jimmy Ozonnfawor Halihazırda Linnes Donk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt