Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana belhanda , mariano ve fernando da gidecek gibi geliyor.

--------------transfer
------banega--------feghouli
aboubakar---chicharito---babel

olsa şaşırmam mesela.

ona bakarsan ademi ve yusufu da ilk aspor bildi sanırım.trtspor-aspor aynı ama arada tutturuyolar.baneagayı da ilk trtspor üfürdü

gazetele 10 yıl önce 20 yıl önce çok sıkıyorlardı

şimdi öyle değil iletişim tenolojisi ile menajerler filan bir şekilde duyuruyorlar

son yıllarda hemen hemen her takım için yazılan isimler yüzde doksan tutuyor

transfer gerçekleşmese de ilgilenildiği doğru oluyor yani

Naga gitsin mariano gitsin belhanda gitsin Fernando gitsin demek şampiyon olmuş oturmuş takımı fenerle aynı seviyeye çekmektir..Sadece 3 4 ufak dokunuş lazım ilk 11 e ki oturmuş kadro çok etkilenmeden devam Edip bu avantajını kullansın ..Babel geldi ONYEKURU kiralanirsa hem belhanda hem feghouli hem forvet yedeklenir.
Diagne gider bı forvet gelir..
BANEGA gelir. İlk 11 tamam olur ...
Gerisi kulübeye Adem Yusuf Jimmy Ozonnfawor Halihazırda Linnes Donk var
bu sezonun avantaji nedir? 70 puan bile alamayan kadroyla devam edilirse hüsran olur. kadronun dökülmesinin sebebi beklerin ve orta sahanin zayif olmasi, ileride sürekli gol atmak yerine penalti almakla ugrasan bir golcünün olmasiydi. ilk devre zaten hic golcü yoktu.

elek ederler bizi yine clde banega,belhanda orta sahasıyla

fernando,donk,ndiaye--belhandayla ettiler zaten ki bunlara göre daha defansiflerdi

bu tarz isimler alınsın problem yok

doğukan,mehmet özcan,mert çetin vs

ha bu 3 oyuncuyuda youtube dışında hiç izlemedim ama tarz olarak doğru isimler

tabi tarık gibi 5 m vermez isek

ama adem,yusuf,topal,arda gibi isimler geçiyo,yok ya o kadarda değil diyorum ve bugün ademin kap ını görüyorum
Takımın sahadaki blokların mesafesi önemli bence. Kompakt oynarsak Avrupa maçlarında bence tehlikeli takım olabiliriz.

City.... Barca gelirse zaten alabileceğimiz oyunculardan ziyade takım gibi takım olmak gerekir misali Ajax gibi.
.

Bence ilk 11lere Babel yazmaya baslayin. Yoksa bu yonetim hic bir yedek oyuncu icin yillik 2.5 milyon euro verecek degildir. Onyekuru kalirsa forvete yakin bir Babel, Onyekuru gidersede onun yerine oynayacaktir. Ama her halukarda 11de olur

Fernando'nun kalitesine şüphe yok yalnız seneye boşa çıkacak, yüksek maaşı var ve istikrarsız maalesef.

Naga gitsin mariano gitsin belhanda gitsin Fernando gitsin demek şampiyon olmuş oturmuş takımı fenerle aynı seviyeye çekmektir..Sadece 3 4 ufak dokunuş lazım ilk 11 e ki oturmuş kadro çok etkilenmeden devam Edip bu avantajını kullansın ..Babel geldi ONYEKURU kiralanirsa hem belhanda hem feghouli hem forvet yedeklenir.
Diagne gider bı forvet gelir..
BANEGA gelir. İlk 11 tamam olur ...
Gerisi kulübeye Adem Yusuf Jimmy Ozonnfawor Halihazırda Linnes Donk var

bu düşünce yanlış işte

koruyalım dediğin kadroyla şapa oturduk clde

hamzaoğlunun yaptığı hatayı yaparız

jem,jose,bilal,sabri,umut,olcan,koray,hakan balta,carole,tarık marık 11iyle çıktık biz atletico madrid deplasmanına sırf 1 önceki sene şampiyon olduk kadroyu koruyalım nasıl olsa şampiyonuz diye

ligi zaten 2 senedir belhanda-donk-fernandoyla ndiayeyle götürüyosun/götürürsün ama avrupada işlemiyo benficanın 2 orta sahası yutuyo bizim takımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt