Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.249
- 5.963
- 1.483
Sayın adminin 25 den aşağı bırakmaz Real adamı.Lyon geri alır bence satsalar bile. 15-16 bize ağır rakamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın adminin 25 den aşağı bırakmaz Real adamı.Lyon geri alır bence satsalar bile. 15-16 bize ağır rakamlar.
İlk defa duyuyorum tipe baktım bildiğin çakma david luiztettehi arastırırken alex kral diye bir adam dikkatimi cekmisti isminden dolayı
bilen var mıdır forumda
Lyon geri alır bence satsalar bile. 15-16 bize ağır rakamlar.
azubuike'nin ndiaye kadar katki yapmasi bile mümkün olmaz.
Azibikeyi a sporda her konusu açıldığında manyak övüyorlar öyle böyle değilazubuike'nin ndiaye kadar katki yapmasi bile mümkün olmaz.
isim cok iyi degil mi yav alex kralİlk defa duyuyorum tipe baktım bildiğin çakma david luiz
hayalim soyle murph
Banega - Mendy
Mendynin 1 sene kontrati kalmis, ve o pozisyonda lesterin amartey ve ndidi var.
Ben demiştim Ozonwafor iptal diye, sonradan alınmış.
banega'yi bizim ligde forvet arkasi oynatirsan anca oguzhan özyakup katkisi alirsin. banega bir 8 numaradir. en mantiklisi artik piyasalari zirve yapmisken belhanda ve diagneyi araplara satmaktir. mariano ve fernandoyu da dehleyip yerlerine daha atletik oyuncular transfer etmek birinci hedefimiz olmali. kadroyu verimsiz futbolcularla dolu tutamayiz.
Nasıl şampiyon olduğumuzu hatırlamak isteyenlerin Erzurum maçının maç sonu görüntülerini izlemesi yeterli.Demem o ki kadro yenilenmelikorunacak kadro yok bazi oyuncularin degistirilmesi dogru olur. sampiyon olmamiz yasanan skntilari unutturmamasi lazim
Fernando giderse yerine Topal gelir, Mariano gider Şener gelir, Jimmy, Yusuf, Muriç bonus olarak gelir.
Çöpler ve bir daha paraya dönüşemeyecek bir sürü adamımız olur.. 32 yaşındaki Babel gibi..