Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.879
- 11.232
- 1.838
helal olsun vallaBen demiştim Ozonwafor iptal diye, sonradan alınmış.
yuzbin liralık topcunun duyumunda yanılmayı nasıl basarıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
helal olsun vallaBen demiştim Ozonwafor iptal diye, sonradan alınmış.
aynen kesin iptal olup sonradan bi daha almışızdırBen demiştim Ozonwafor iptal diye, sonradan alınmış.
Tam topçu ismi. Çek milli takımda da oynamış. Slavia prag buna 900k euro para vermiş. Heralde istesek 5ten kapı açarlarisim cok iyi degil mi yav alex kral
kesinlikle alınmalı
onu 3 günde bitirdim.700 küsür sayfaydı.bu baska,bunda da 300 sayfa bittio söylediğin kitap mı halen reis
diagne icin yattıkları gibi miBabel nasıl paraya dönüşemez onu anlamadım.2 sene oynat 34 yaşında arap klüpleri kapısında yatar almak için en kötü 5 milyon euroya.Sen beleş aldın 5 e satarsın bölece kara dönüşür babel transferi.
Babel nasıl paraya dönüşemez onu anlamadım.2 sene oynat 34 yaşında arap klüpleri kapısında yatar almak için en kötü 5 milyon euroya.Sen beleş aldın 5 e satarsın bölece kara dönüşür babel transferi.
Hic sasmaz,her sene ayni.
Biz Garry gibi adamını, Gomis gibi bir sürü gol atmış adamını 3 kuruşa satmış takımız. Babel' i 34 yaşında 5 milyon' a satacağını düşünüyorsan, İnşallah derim sadece..
Şimdi şöyle bakmak lazım. Arap kulüpleri için marka önemli. Babel mi Gomis mi daha marka dersen bence Babel 1 tık daha önünde Gomisin. Hele bir de önümüzdeki yaz turnıvada milli takımda oynarsa o zaman işte 5-6 civarı rahat para getirirBiz Garry gibi adamını, Gomis gibi bir sürü gol atmış adamını 3 kuruşa satmış takımız. Babel' i 34 yaşında 5 milyon' a satacağını düşünüyorsan, İnşallah derim sadece..
Iyi oynadifas fildişi maçını izledim. belhandayı araplara 15 milyonun altına satan haindir
Swansea kulübüne 2.5M€ ödedik ve bir sene sonra adami 6M€'ya sattik. Bize geldiginde gol kraliydi, bizden gittiginde de gol kraliydi. Adami nereden baksan 3 katina sattik. Az geliyor ama Gomis'in gitmek istedigi ortadaydi. Gomis'i en kötü 8-9'a itelerdik oyuncu tarafi bu kadar bastirmasaydi.Gomiside 34 yasında 6 ya sattın.Gol kralı oldugu için azdı fıyatı.Babel gomisten daha çok piyasası olan bir adam cl de isim yapmış.Bu sene de prim yapacak.Her şekilde 5 e satarsın.