- 11 Aralık 2009
- 18.458
- 11.219
- 1.998
@Murat Saylak; yavaş yavaş kendine geliyorsun anlaşılan!..Denk geldiğim son mesajların şaşırtıcı derecede mantıklı olmaya başladı!..Epeydir endişelenmekteydim senin için!:cool:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Varmi yeni birşey? Duyduğun ettiğin?Olabiliyor @Ekin Amad maalesef. Sonuçta bende bir başkasının yalancısı oluyorum. Oda bizim kusurumuz olsun.
SERI dedikodularikim doğru çıktı
Adam kiraliktan döndüBeyler maicon nolacak bu arada onu unutuyoz
Adam kiraliktan döndü
Ohh1.5 sene kiralandi
bosver renktas tutacagı kesin olsa duyumun heyecanı kalmazOlabiliyor @Ekin Amad maalesef. Sonuçta bende bir başkasının yalancısı oluyorum. Oda bizim kusurumuz olsun.
Değil misin zaten...
Garry de geliyormuş ahbab zamanı geldi gibi
Gayri ihtiyari yapilan transferlere karsiyim ben. Gidip Tolga Zengin'i yedek kaleci olarak transfer etmenin bir anlami yok mesela. Bir kac dogru is yapinca araya mutlaka bir kac yanlis is karistiriyorlar. Luyindama ve Marcao'nun devamini getirdikleri bir dönem olmali. Himbil Mariano, kem küm eden Nagatomo ve Fernando'nun gitmesi yabanci sayisi ve kalitesi acisindan bizim cok isimize gelir diye düsünüyorum. Genc olarak yerli oyuncular transfer edilmezse bu büyük bir eksi demektir hocaya...@Murat Saylak; yavaş yavaş kendine geliyorsun anlaşılan!..Denk geldiğim son mesajların şaşırtıcı derecede mantıklı olmaya başladı!..Epeydir endişelenmekteydim senin için!:cool:![]()
Konyaspor formasi alip arkasina esofmanli hojam yazasim var
Garry de geliyormuş ahbab zamanı geldi gibi
Degdirdin nazariniVenezuela'nın kalecisi saglammış.
Şimdi nazar değdiririz.