Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Mariano
Linnes
Ozornwafor
Fernando
Donk
Belhanda
Feghouli
Babel
Diagne
Mitroglou

Şuan 14 yabancı sınırımız doldu artık yabancı satışı yapmamız gerek.

Nagatomu, Mariano, Fernando, Donk, Belhanda, Miroğlu(kiralık ztn), Diagne.

iyi teklif gelirse bunların hepsinden vazgeçer hoca.

Kllasik gsc her transfer dönemi her alınan oyuncu süper olur..Polyana modu inanılmaz boyutlara ulaşır.
Başımızdaki beceriksizler transferde fiyasko anlamında tez konusu işler yapmaların rağmen her transfer dönemin akıllanmayan taraftar..

Bırakın artık yok rakibin oyuncusu süper yok bizim aldımız oyuncular çöp diyormuş taraftar falan..Bunların alayı yalan ve abarttı yorumlar.

Tek gerçek var yukarıda yaptığım yorumdur.
Ben hic gormedim polyanna buralarda,kimse de super demiyor,ne polyanna olmali ne de yangin tayfa,zamana birakmak lazim bazen bazi seyleri. Sahsen bana diyorsan ne kimseyi ovuyorum ne de yeriyorum bu donemlerde.

Perri
Guga. Luyi. Marcao. Naga
Delph
Banega. Herrera
Feghouli. Babel
Aboubakar
Yedekler;
Taylan
Adem
Hagi
Yusuf
Altay bayındır
Ogün Ç.
Emre T. (Sener yazmadım çunkü sağ bekte problem olursa naga sağa geçer emre girer sola solda problem olursa emre naganın yerine girer.)
18 dışında kalan yabancılar
Donk ve Onyekuru bunlar sakatliklar cezalar yorgunluklar oyun planı vs değişir.
Muslera linnes mariano fernando belhanda gitmeli ve kabuk değiştirmeliyiz donka teklif varsa o da gidebilir. Elde edeceğimiz bonservis gelirleriyle guga delph perri ve hagi gibi her türlü satacağımız
Topçuları bonservisle almalıyız delphi alamayabiliriz tabi o kiralanabilir ayrıca onyekuru işi olmazsa genç ucuz bir scout forveti alınabilir. Hem fikir miyiz renktaşlar?

Garry, orada cok mutsuz. Adam krallar gibi istanbulda yasiyordu, hatta bir reportajda ozel sofor bile tuttum dedi kizlari ve hanimlarina.

orada mutsuz oldugu icin geliyor fenere, ve istanbula ozledigi icin.

Nagatomu, Mariano, Fernando, Donk, Belhanda, Miroğlu(kiralık ztn), Diagne.

iyi teklif gelirse bunların hepsinden vazgeçer hoca.

Donk 33 yaşında ve bizden 1.9 alıyor o sözleşmeyi bırakıp gitmez. Sözleşmesi bitmişti biz 1 milyon euro falan vereceğimize gittik 1.5 milyon euro olan sözleşmesini 1.9 yaptık yanlış hamle.

Belhanda bizden bonuslarla yıllık 4 milyon euroyu geçik para alıyor. Araplar, Belhanda'ya en fazla yıllık 4-5 milyon euro teklif ediyor adam zaten bizden o parayı kazandığı için gitmez çok kötü bir sözleşme kurtulmamız yine bu yüzden zor.

Mitroglou kiralık ama 1.5 yıllık kiralık ve bu sezon 2.6 milyon euro yıllık garanti ücreti var. Sözleşmesini tek taraflı feshetsek bile bu parayı ödemek zorundasın. Mitroglou ben takım buldum ve oynamak istiyorum derse belki o zaman gider.

Diagne'ye zaten araplara gitti gözüylü bakıyorum çünkü kalırsa bizden 2.3 milyon euro falan alacak. Araplar 4 teklif ettiği için koşarak gider.

Mariona'yu ülkesinden isterlerse gitmek isteyebilir yaşı hem 33 hem de seneye sözleşmesi bitiyor. Bu yüzden 2-3 yıllık sözleşme öneren takımlara gitmeye sıcak bakabilir ama alacağımız bonservis en fazla 1-2 milyon euro.

Fernando için Banega takası düşünülüyor sanırım gerçekleşirse güzel hamle olur.

Nagatomo'nun ise bizden çok daha iyi bir teklif dahi alsa gideceğini düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt