Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray transfer girişimlerine tam gaz devam ediyor. Gelecek sezona güçlü bir kadro oluşturmak isteyen sarı-kırmızılılar'ın geçen sezon da istediği Ahmed Musa, yine kulübe önerildi. (FOTOMAÇ)

Galatasaray'ın transferi için yoğun uğraş verdiği Banega konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı takım, Arjantinli oyuncunun transferi için Sevilla'ya Fernando takasını önerecek. (MİLLİYET)

Galatasaray'ın transfer listesinde olan Kayserispor'un yıldız ismi Deniz Türüç, yeni sezon öncesinde transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Kayserispor yönetiminin transfer için izin verdiği Deniz Türüç yaptığı açıklamada, transfer olmak için sabırsızlandığını söyledi. (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe ile yolları ayıran Mehmet Topal’ın menajeri Batur Atıparmak’ın Galatasaray ile masaya oturduğu öğrenildi. Transferde son kararı Fatih Terim verecek. (TAKVİM)

Mali anlamda uygun forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray rotasını tekrar Stefano Okaka’ya kırdı. Mbaye Diagne'nin satışını bekleyen yönetim, geçen sezonu Udinese'de kiralık geçiren ve bonservisi Watford'da olan 29 yaşındaki golcüye odaklandı. (AKŞAM)

Orta sahaya en az 1 transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray, Ever Banega için resmi girişimlerde bulunurken gündeme gelen son isim de Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Rafinha oldu.Portekiz basınından Record'un haberine göre, Sarı-Kırmızılılar, Barcelona'nın 26 yaşındaki oyuncusu için kısa sürede resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. (AKŞAM)
Hepsi ok Topal gelmesin ki gelmeyecekte bence ,bizdeyken de begenmezdim

Garryi gecen sene iyi sattik valla,baksaniza araplar bile geri itelemeye calisiyorlar,gittikten sonra ne yapti izlemedim ama alti ay sonra baska takima kiralama fikri enteresan ki genc te degil ki gelişsin
11 maça çıkıp 1 gol, 0 asist.

İlk maçında kenarda ısınırken kırmızı kart.

Altay forması giyen 21 yaşındaki defans oyuncusu Ulaş Zengin’in arkadaşının Instagram’da paylaştığı gönderi:

Resim

Şener ve Yusuf tamam herkes diyorda Jimmy transferinin bittiğini hiçbir yerde okumadım o transfer daha belli değil bence

Dünkü kaplar küçük ,bonservissiz kaplar.. ( ozornwafor 300k o da beleş gibi)
Şimdi daha güzel kapların sırası..

Babelde azcık kazıklandık gibi, o kadar da adettendir..

baskan cok yorgun görünüyordu dünkü videoda, transferler bitse de adam rahat bir oh cekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt