- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
66yozgatfb antuda, marcao icin 30m euro diye dalga gecmis. Kendi takiminda puyol sadik ve kronik sakat serdar var, bunlar egitilmez lol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldılar mı uçak biletiniHayır Banega forması dağıtacaktı da.![]()
Bana da alın 1 adet forma lan![]()
Arda pastanın üstündeki armut transferimiz olacakArda mi :/
66yozgatfb antuda, marcao icin 30m euro diye dalga gecmis. Kendi takiminda puyol sadik ve kronik sakat serdar var, bunlar egitilmez lol
güzel ama cenk gittikten sonra piyasa daha da uçtu. o zamanın şartlarıyla şuan ki de aynı değil.
Neye gore kime gore.Banegada 51 maç oynadı
Cenk, 1.5 sene önce gitti, o kadar da eski değil. Ayrıca adamlar gruptan namağlup cıktılar. Realist düşünmek gerekirse 4. torbadan girdiğimiz gruplarda bırak namağlup çıkmayı 3. olmak bile kabul görür.
Kaldı ki Marcao'yu üst seviyede test etmedik. Bir de beklenen sıçramayı gösteremezse 15'e bile satamayız
Bu mal 1 kere kruse u izledi mi acaba
Veya cenk o başarıyı gösterdiğinde 22 yaşında olsaydı yine 40a gitmişticenk ve beşiktaş o başarıları şimdi gösterse 40m'du.
Aldılarsa bile ben göremiyorum. Ama sanmıyorum. Almamışlar muhtemelen alsalar duyardık.
arkadasini uyarmaliydi bence ve arkadasi da daha hassas olmaliydi.hocam kendi hesabından paylaşmamış bile adam.
kimin ?Aldılarsa bile ben göremiyorum. Ama sanmıyorum. Almamışlar muhtemelen alsalar duyardık.