Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'yi satıp takım kurmaya çalışıyoruz, doğru. Ama Diagne yetersizini bu takıma aldıran kim? Terim'in bizzat kendisi. Yapsın Poto'nun yaptığı transferlerden, yolumuzu bulalım. Takımı kuran FT, ama muzdarip olan da FT, nasıl oluyorsa.

Diagne'yi zaten 10 milyon üstü piyasasi var diye aldik, satip bu sezon kadro kurabilelim diye.

Transfer yaparken düşünmek zorunda olduğmuz etkenlere bak.

Ben çoğu kişinin aksine, Belhanda-Banega orta sahasının efsane olabileceğini düşünüyorum.

Tabi bir de yanına sağlam bir DOS olacak, Topal TİPİNDE.

Diagne'yi satıp takım kurmaya çalışıyoruz, doğru. Ama Diagne yetersizini bu takıma aldıran kim? Terim'in bizzat kendisi. Yapsın Poto'nun yaptığı transferlerden, yolumuzu bulalım. Takımı kuran FT, ama muzdarip olan da FT, nasıl oluyorsa.
Arkadaş şaka mısın? Sen o transfer sezonunda ne olduğunu hatırlamıyor musun? 6 ay boyunca Alan peşinde koştuk alamadık da son 2 günde eldeki tek seçenek Diagne ye dönmedik mi?

Porto nun yaptığı transferler senin ülkende kolay mı sanıyorsun ki iki defans oyuncusunun transfer bu yöndeki transferlerdir.

Bu arada diğer hesabınla yazıyorsun sanırım

bak kocum mecidiyekoyden metrobuse binince 7-8 durak sonra sogutlucesmede in aradigin vizyon, avrupai hava orda mevcut oraya gidebilirsin. Bu adam dogrusuyla yanlisiyla 9.5 senede 8 sampiyonluk gormus fb ve bjklilerden sonra en cok da senin gibi elit takilmaya calisan dandik gs taraftarlarini uzmustur. Bos konusma.
Hocanin taktiksel olarak yetersiz oldugunu dusunmek elit takilmakla alakasi yok.

Birak bu aglama senliklerinizi.

Ben Terim'in sampiyonluklarina birsey mi dedim?

Once ne diyoruz bir oku, buraya gelip artistlik yapip konusma.

D-OM0Q6XUMA3C2r.jpg
49845

Yıllardır piyasa uçmuş durumda, 2 senede değişen bir şey yok. Bazıları ederinin altına gidiyor, bazılarıysa üstüne. Ona bakarsan 2 sene önce Arda'nın 40'a gittiği yerde Pogba 150'ye gitmeliydi ama 94'e gitti. Her transferi doğru orantıyla açıklayamazsın.

Türkiye Ligi'nden Avrupa'ya satılan oyuncuların kaça gittiği ortadayken ortada fol yok, yumurta yok, başarı yok, stoper Marcao 25 dersen adama gülerler.

Nasıl ki biz Eljif muhabbetlerine burda gülüyorsak emin olun onlar da Marcao'ya gülerler

Onlar derken kastettigin fb ise onlar kendi kiclarina gulsun once. 10 yildir cl girmemis şikecilerle GS bir olamaz. Elif kim? Marcao brezilyali.

Fatih Terim’in bile kendini eleştirdiği ortamda her taraftarın eleştirme hakkı vardır hocayı ama HAD BİLEREK.Özellikle 2 senedir bazı isimleri dikkatle takip ediyorum tek yaptıkları DÜŞMANLIK.Tamam transferde yanlışları var bende kızıyorum ama hangi başarılı hocanın yok? İstifa etmeliymiş hoca beyefendi hazretleri öyle istiyormuş HASSSS...r.Şampiyon olamasak varya adamı çiğ çiğ yer bu tipler

Yalnız temmuz ortasına kadar Banega ve abubakar da açıklanırsa hayallerimize yakın bir transfer dönemi olacak nerdeyse tüm eksikler tamamlanmış olur transfer sezonunun yarısında..

Hocanin taktiksel olarak yetersiz oldugunu dusunmek elit takilmakla alakasi yok.

Birak bu aglama senliklerinizi.

Ben Terim'in sampiyonluklarina birsey mi dedim?

Once ne diyoruz bir oku, buraya gelip artistlik yapip konusma.
Ne yetersizliği var taktiksel olarak Allah için söyle... Üç beş kişinin hoca taktik maktik bilmiyor gazla oynatıyor lafının peşinde geziniyorsunuz.

Sen git UEFA belgeselini bir izle final maçı öncesinde taktiksel olarak neler yaptırmış oyuncularına.

Nasil Marcao ve Luyindama geldiginde kendisine sahip ciktiysak, ve tebrik ettiysek. Simdide aldigi fiyasko futbolculari elestirecegiz.

Hocanin taktiksel olarak yetersiz olmasini herkes biliyor, ayni kondisyonu dusuk oldugunda beyan ettigimiz gibi.

Once kendinizi dev aynasinda gormeyi birakin. Mariano dokulurken Linnes oynasin diyoruz diye elitist mi oluyoruz?

Futbol bilgisi dusuk biat etmekten baska bir ise yaramiyan adamlsr gelmis herkese laf atmaya baslamis.

Gidin Adem buyuk topicinde ne kadar basarili transfer diye gezin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt