Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veli Yiğit ; Galatasaray, Banega transferinde çok ama çok yakın.. Transfer Fernando ve miktar para karşılığında bitecek.. Fernando’nun alternatifi , Barcelona ‘dan 26 yaşındaki Rafinha.. Transfer bir hafta içinde bitebilir.. [ TRTspor canlı]

06:48 - 28 Haz 2019
bu da dünden @Emrah Yıldırım

Kisin yapilan 9 Milyonluk teklif hala gecerli midir sence.

Devre arasında 9'luk teklif olduğu da meçhul bence.Gomis de güya 10 civarına gidecekti 6'ya gitti.Cagne için 15 konuşuluyor ama 10'a giderse şaşırmam şimdi de mesela.Keza Belhanda için de 9 konuşuluyor ama 5-6'ya falan giderse şaşırmam.Bence 5-6'ya da satılmalı o ayrı.

rafinha' bize gelmez bence amma gelirse belhanda gider.

Başarıların yüzde 65’i felan.

Galatasaray, ‘Turkish giants Geletasaray’ ise bugün, bunu Terim’e borçludur.

8 şampiyonluk, 1 UEFA kupası 2000’de.

Ne 25’i?

Adamın bir buçuk yıldızı var. Kazandığı ubidik gubidik kupaları saymıyorum bile ZTK kupası dahil.

Adamı eleştirirken besmele çekeceksiniz.
Üslubuna bak üslübuma bak. Neye besmele çekip çekmeyeceğimi ben bilirim. Galatasaray’ın kuruluş yılı 1905. 1955 değil ben ne dediğimi bilip yazıyorum. Fatih Terim in senin savunmana ihtiyacı yok. Ya nefret ediyorum fanatik insanlardan. O kadar hızlı akıyor ki kanınız. En çok savunduğunuz adama ilk sizler sövüyorsunuz. Diyorum ki Fatih Terim in Galatasaraylılığını sorgulayacak canlı yok. Ancak Tanrı da değil. Bunu yazmak için de kimseden izin alacak değilim. Saygılar

Galatasaray | Rafinha Barcelona'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Rafinha için Valencia ve Galatasaray devrede. En ciddi talipli Türk takımı... (Record)

D-IjIZ2WwAArnxm.jpg

Yav Rafinha’yı nereye alıyoz geçiniz

Vay be.
Aboubakar için de olumlu yazdı.

Bakalım Şeref "Return of the King" yapabilecek mi.

Ben Fernando nun gidişine üzülmem, yerine klas ve daha hızlı/dinamik bir CMD gelirse.
Klas olarak fernandonun iyisini bulmak zor, imkansiz. Hizi icin evet

Bir kanatta Babel diğer kanatta Feghouli var gevşeyin biraz
giphy.gif
Yanlız Onyekuru çok hızlı bir oyuncu. Çoğu gollü hızından dolayı attık.

Babel ile iki ağır diyebileceğimiz Kanatlarımız olacak. Tempo konusu umarım zarar vermez.

Olumlu açıdan bakarsak ise, ofansif bölgede daha kontrol edilemeyen bir hale geleceğiz. Şut tehtiti yükselecek ve adam gecebilme kalitesi de artacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt