- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.103
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ohalde Sinan da yasayan efsane. Bu herif degil Efsane, normal oyuncular ile bile anilmamamli. Sarp gibi ozbek gibi copler ile Anilmali. Ozbekin Yabanci versiyonuHe dediginde terim göndermemisti gitmemeli artık çünkü adini tarihe yazdirdi, yasayan efsanelerimize sahip cikmaliyiz
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Melo nun genç versiyonu istiyorum Musap - fazla birşey değil ki.Klas olarak fernandonun iyisini bulmak zor, imkansiz. Hizi icin evet
Bu zamanda min 15+Melo nun genç versiyonu istiyorum Musap - fazla birşey değil ki.
Hayır sizin de gitsin derken tek bir alternatifini yok. Kimse de tanrı ilan etmiyor ayrıca. Siz tarihten de ders almıyorsunuz. Bu adamın gönderilip yerine dünya yıldızı isimler getirildiğinde neler yaşadığımızı da unutuyorsunuz.
Geçen sezonun hayal kırıklıkları varsa da onların da sebebi forvetsiz lik ya da gelen forvetin takım oyununu olumsuz etkilemesindendir. Yine aynı şartlarda bu ülkenin en iyisi yine Galatasaray ve Fatih Terim dir.
8e birşey bul; satış opsiyonlu kiralamaBu zamanda min 15+
portekiz gazetesi recorda söyle bunu
Rafinha belhandanin yerine sex on the beach olur. Tek problem Sakatliklari. Yoksa rahatca kira-+satin alma yapabiliriz.Rafinha zaten Fernando yerine değil, Belhanda yerine koyacağın oyuncu. En az 10m vermek gerekir ki öyle bir paramız yok şu an. Hedef şaşırtmak için ortaya atılmış olabilir.
Biz öderiz.valencia rafinhayi 15m avroya alacakmis, ama 3m maasini ödeyemezlermis.
Valencia hope Rafinha accepts a pay cut
Katılmıyorum, sacmalamissinOhalde Sinan da yasayan efsane. Bu herif degil Efsane, normal oyuncular ile bile anilmamamli. Sarp gibi ozbek gibi copler ile Anilmali. Ozbekin Yabanci versiyonu
Efsanemiz diyen asil sacmalarKatılmıyorum, sacmalamissin
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Valencia Adam Olsun !
forza cimboma ve twittera söyle
Rafinha belhandanin yerine sex on the beach olur. Tek problem Sakatliklari. Yoksa rahatca kira-+satin alma yapabiliriz.