Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
49857
guga'mız

He dediginde terim göndermemisti gitmemeli artık çünkü adini tarihe yazdirdi, yasayan efsanelerimize sahip cikmaliyiz

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ohalde Sinan da yasayan efsane. Bu herif degil Efsane, normal oyuncular ile bile anilmamamli. Sarp gibi ozbek gibi copler ile Anilmali. Ozbekin Yabanci versiyonu

Hoca Soso'yu gönderecek diyorlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır sizin de gitsin derken tek bir alternatifini yok. Kimse de tanrı ilan etmiyor ayrıca. Siz tarihten de ders almıyorsunuz. Bu adamın gönderilip yerine dünya yıldızı isimler getirildiğinde neler yaşadığımızı da unutuyorsunuz.

Geçen sezonun hayal kırıklıkları varsa da onların da sebebi forvetsiz lik ya da gelen forvetin takım oyununu olumsuz etkilemesindendir. Yine aynı şartlarda bu ülkenin en iyisi yine Galatasaray ve Fatih Terim dir.

Kardeş siz kim biz kim? Fatih Terim gitsin başkası gelsin diyen oldu da ben mi görmedim? Ancak ortada kusurlar var. Bunları da ancak doğru teşhis ederek çözebiliriz. Benim Terim e tepkim yokki. Galatasaray’ın yaşayan efsanesi kendisi. Benim tepkim Tanrı yapanlara kusursuz hatasız diyenlere şaşırıyorum.

Rafinha zaten Fernando yerine değil, Belhanda yerine koyacağın oyuncu. En az 10m vermek gerekir ki öyle bir paramız yok şu an. Hedef şaşırtmak için ortaya atılmış olabilir.

Fernando sakat değil ve formunu bulmuşsa takımı liverpoola çeviriyo...Tek sıkıntısı sakatlığı..
Gitmesi bir taransfer daha gerektirir giden üst duzey bı oyuncu fernando ve eline para da gelmiyo..belhanda gitse 10 milyona yakın para gelir yaparsın bı transfer ama şimdi takasla Fernando gidecek ..Diagneyi satacaz da hem onun yerine hem Fernando yerine adam alacaz..
Takas istiyolarsa mecbur verecez fernandouyu ama takassiz daha iyi olurdu

Rafinha zaten Fernando yerine değil, Belhanda yerine koyacağın oyuncu. En az 10m vermek gerekir ki öyle bir paramız yok şu an. Hedef şaşırtmak için ortaya atılmış olabilir.
Rafinha belhandanin yerine sex on the beach olur. Tek problem Sakatliklari. Yoksa rahatca kira-+satin alma yapabiliriz.

Nando
Linnes Luyindama marcao Nagatomo
Wanyama style
Rafinha Banega
fegh Abou Babel

Manyak olurdu be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt