Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam hagiden sonraki en büyük efsanemiz

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Şu takımı iki senedir şampiyon yapan Feghouli hala takımda iken yazmayın şöyle şeyler. Hagi sonrası efsane listesi yapacak olursak öncesinde çok isim gelir ve bunların bir çoğuna efsane demek bile doğru olur mu tartışılır.

Fernando yerine öneriler alalım.

- Oyun açması iyi olacak
- Çok koşan, yüksek stamina
- Sağlam ve disiplini

Yeni Orta Saha Tandemimiz oldukça seksi olur

877d0484c1a7c410b33f25c1b53007d3.jpg
Barça gibi takımlar artık eskisi gibi kolay kolay kelepire oyuncu bırakmıyor. Satıp para kazanmak istiyorlar.

donkla da olmaz.34e geldi.ozornwafor hem stoper hem önlibero oynayabilir zaten
Kendisi gitmez ki donk
Ozornwafor oynar da ne kadar oynar orası şüpheli
Görmek lazım. Seri gibi daha dinamik bir isim gerek oraya ya. Dinamikligi de geçtim en azindan rakip yari sahayı geçtikten sonra tedirgin olacak on liberomuzdan dolayı. Melo gibi biri olması lazim yani. Fernando rakip takım oyuncusu ceza sahasina gelene kadar eskortluk ediyor el ele koşuyorlar beraber. Böyle olmaz

fatih hoca seriyi 6 numara için istediyse alternatifi de bi o kadar kaliteli olmalı.serinin menajerlik şirketi ne,ordan bakalım diger oyunculara

Kendisi gitmez ki donk
Ozornwafor oynar da ne kadar oynar orası şüpheli
Görmek lazım. Seri gibi daha dinamik bir isim gerek oraya ya. Dinamikligi de geçtim en azindan rakip yari sahayı geçtikten sonra tedirgin olacak on liberomuzdan dolayı. Melo gibi biri olması lazim yani. Fernando rakip takım oyuncusu ceza sahasina gelene kadar eskortluk ediyor el ele koşuyorlar beraber. Böyle olmaz
ben donka en fazla devre arasına kadar okey veriyorum.keşke atibanın 2017-2018 de clde verdiği katkıyı verse,istese verir.ama aşırı ahat bi adam

ben donka en fazla devre arasına kadar okey veriyorum.keşke atibanın 2017-2018 de clde verdiği katkıyı verse,istese verir.ama aşırı ahat bi adam
Donk karakter olarak beğendiğim bir oyuncu. Önümüzde ki sezon daha iyi olabilir bence fiziği gayet iyi yaşa pek bakmıyorum ben kendine böyle iyi bakan topçularda

Arkadaslara nacizane önerim:

Don't feed the troll

serinin menajerlik şirketindeki oyuncular genelde genç ama bize göre yok pek

Hagiden sonra tarihsel olarak diyorum abi ne yaptın

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Hagi sonrası deyince ne bileyim.....

Tarihsel olarakta anlaşılır tabiki dediğin gibi.... benim anladığım gibi de anlaşılır.

Hagi sonrası.....hm.....

Ida olmadı aslında ama neyse. O vakit yinede anlayışla karşılaya bilirim tabiki. Hagi sonrası okadar büyük kulüp efsaneleri oluşmadı pek Muslera hariç belkiide.

Sneijder belkiide ekleye biiiriz .
Belhanda ama efsane tanıtımdan çok uzakta henüz ve kardeşim şu an. Seve bilirsin tabiki ama şunu efsane diye ilan etme gözünü seveyim. Millet dalga geçiyor sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt