- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.104
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasan şaş konusunda haklı cıktı ama,17 asist yaptı 2006 da.ümit karan sakatlanmasa belki 5 asisti daha vardı
sezona veda yemegi yemişler sadece,tatile cıkmıs ekipBipSpor kapanıyor galiba. Ülke harbi batıyor. Işleyen işlemeyen ne varsa ya kapanıyor ya batıyor.
Bein Sports bile kaçmaya çalışıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 49862
Canı Cehenneme
Bir haftadır kimi görsem Ribery'yi soruyor. Öyle bir hava yaratılmış ki; Ribery gitti, G.Saray bitti! G.Saray, Ribery ise batmış zaten. Dünyanın en büyük adamı da olsa G.Saray'ı istemeyene verilecek tek bir cevap var: Cehenneme kadar yolun var... Zaten o kadar büyütülecek bir adam da değil Ribery. Finishing denen şeyi bilmiyor. Sağdan al git, al git.. Sonra? Kaç asisti, kaç golü var? Hasan Şaş çok daha iyi oynar. Yönetimin sonu eğer Ribery için geldiyse, ben yönetimin yanındayım!..
Vay efendim biz mahvolduk, perişan olduk, biz rezil olduk...
HASAN ŞAŞ ONDAN İYİ
Ortadaki gerçek şu: Ribery, Galatasaray'da oynamak istemedi, gitti. Artık nasıl gittiği, niye gittiği beni hiç zerre kadar ilgilendirmiyor. Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak istemiyor da artık iyice sıradanlaşan bir Marsilya'ya gitmeyi istiyorsa cehenneme kadar yolu var, gitsin. Galatasaray, Ribery'nin adını ağzına almamalı. Ribery'nin yerine oynayacak adamlar da Gerets'in kafasında hazır. Gerets, Hasan Şaş'ı sağ açıkta Ribery'nin yerinde oynatmak istiyor. Düşüncesi de şu: Solda oynarken devamlı sağa doğru çalım atarak içeri dalıyor. Sağda oynarken tam sağ açık gibi olacak. Dışarıya doğru çalım atamayacağı, çalımlarını gene sağdan atacağı için sağda kalacaktır ve çok da yararlı olacaktır, diyor. Yani Ribery kalsaydı, Hasan Şaş'la mücadele edecekti. Ben Hasan Şaş'ın oynamasını her zaman tercih ediyorum. Gerek Galatasaray açısından, gerek milli takım açısından.
RIBERY KARANLIK BİRİ
FIFA derse ki 5 milyon euro, 5 milyon euro kâr edecek. FIFA derse ki 7 milyon euro, 3 milyon euro kâr edecek. Yani tamamen bir "ne kurtarırsam kârdır" cambazlığı içinde Marsilya. Onun için Galatasaraylıların yazık yere, boşu boşuna kulübün adını -yönetimi değil- Ribery'ye bu kadar endekslemeleri küçültüyor. Galatasaray bir dünya markası. "Fransa" deyin bakalım kaç kişi "Marsilya" der dünyada. Marsilya'nın Marsilya olduğu dönem mafya tarafından yönetildiği dönem. Bundan seneler evvel.. Ve başkanı hapislere, neredeyse müebbet hapislere mahkûm oldu. Bernard Tapie'ler, bilmem neler.. Paraları var iken, ondan sonra Marsilya diye bir şey yok. Bir dünya markası Galatasaray'ı bırakıp gidiyorsa tekrar ediyorum, altını da çiziyorum; cehenneme kadar yolu var. Bütün Galatasaraylıların böyle demesi lazım. Zaten karanlık biri Ribery. Yüzündeki yarası kazası bilmem nesi... Galatasaray'a gelişinin Fransa'dan kaçmak olduğunu Fransız gazeteleri yazdılar. "Fransız mafyasının elinden kurtulmak için ortadan kaybolması gerekiyordu. Bu yüzden Galatasaray'ın teklifini kabul etti" diye yazanlar Fransız gazeteleri, benim gazetelerim değil.
haziran 2005
reis haklı cıktı,hasan şaş şampiyon yaptı 2006'da
@Musap Aydinli troll mu demistin?Belhanda gitsin yerine kimse gelmese de olur yararindan çok zararı olan disiplinsiz oyuncular kalmasın artık
Diagne yi satamadikDemek doğru imiş, Arap takımları da artık sıkıntı içinde.
Tüpraş da bile işçiler grev yapıyor boyna normalBipSpor kapanıyor galiba. Ülke harbi batıyor. Işleyen işlemeyen ne varsa ya kapanıyor ya batıyor.
Bein Sports bile kaçmaya çalışıyor.