Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim'in süper lig çöplerine milyon eurolar dökme aşkı bitmek bilmiyor!!

Sonraki satıştan niye pay veriyoruz. 3.5m Rize'nin neyine yetmiyor.

Bu whoscored istatistikleri değerliyse, fernandonun 7.07 kötü başlamış ama son maçlarda baya iyimiş, baneganın ise 7.11.oda sezona çok iyi girmiş ama son haftalarda düşüşe girmiş, sevilla o yüzden gözden çıkardı heralde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Whoscored istatistikleri bence değerli. Çok ayrıntılı istatistikler sunuyor. Pas defansif ofansif detaylı istatistikleri var.

Banega ya gelirsek geçen sezon 51 maç oynamış. Son maçlarda düşmesi normal. Fernando ise malum son maçlarda vites yükseltmişti. Fernando iyi oldugunda cidden fark yaratıyor ama sakatlık ve devamlılık sorunu var

Özetle yerli 11 oyuncusu lazım..En az 1 tane Olay olsa iyiydi

Maalesef en büyük eksiğimiz. Bek rotasyonuna gelen Şener bile kadro kurarken işimizi rahatlatacak zaman zaman. İlk 11 seviyesinde 2 yerlimiz olsa çok daha başka konuşurduk. Hoca bu transfer dönemi olmasa da gelecek dönemlerde buna yoğunlaşacaktır bence.

Yazık ya almayalım kalsın elinde .3.75 verip sonrasinda satış payı koyacak hemde yuzde 20..
Ve bu adam yerli değil yabancı statüsünde .Git Belçika'da Fransa'dan al o parayı verdikten yabancı oyuncu aldıktan sonra .
Az para mı ya bjk Boyd u 2 milyona aldı. Çok para 4 milyon üstüne satış payı yabancı kendini ispat edememiş son senesi kalan ouuncuya

Wamangituka'yi alin diyoruz ama bizimkiler hala Muriqi ile ugrasiyor...

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Kardeş siz kim biz kim? Fatih Terim gitsin başkası gelsin diyen oldu da ben mi görmedim? Ancak ortada kusurlar var. Bunları da ancak doğru teşhis ederek çözebiliriz. Benim Terim e tepkim yokki. Galatasaray’ın yaşayan efsanesi kendisi. Benim tepkim Tanrı yapanlara kusursuz hatasız diyenlere şaşırıyorum.
Sabahtan beri taktik bilgisi yok teknik bilgisi yok diyenlere laf anlatıyoruz burada. Kusursuz insan yok zaten. Üstüne de senin tanrılaştırma yazını görünce alıntı yaptım. Ben de Fatih Terim kusursuzdur hatasıdır diyen görmedim.

Vedat için biz fiyat yükseltiyor isek alacaz dwmektir. Fenerin bizle yarışcak parası yok ama bi şekilde fiyatı yükseltip bize maliyetini arttırıyorlar. Fatih hoca çok istiyor Vedatı ki as forvet olarak düşünyor kesinlikle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rize baskani iyi is cikariyor durmadan gündemde tutuyor muriqiyi fener ciddi anlamda vedati isteyecegini inanmiyorum onun icin de rize baskani sezon sonu bedava gidecegini bildi icin hergün haber yaptiriyor muriqi icin umarim yönetim bu sacma oyuna dahil olmaz, aliyorsak bile cok ucuza getirmemiz gerek sonucta herzaman dedim gibi Kostasin fesih bedelli de ödenecek daha

Rize baskani iyi is cikariyor durmadan gündemde tutuyor muriqiyi fener ciddi anlamda vedati isteyecegini inanmiyorum onun icin de rize baskani sezon sonu bedava gidecegini bildi icin hergün haber yaptiriyor muriqi icin umarim yönetim bu sacma oyuna dahil olmaz, aliyorsak bile cok ucuza getirmemiz gerek sonucta herzaman dedim gibi Kostasin fesih bedelli de ödenecek daha
Bide aynı herif bizim maçta ortalığa agliyodu salya sümük hakemi vuracam vs..almayacaz kaçsin biyerine

Vedat ancak uygun maliyetle deneme amacli gelebilir. 3.750 Vedat gibi bi oyuncu icin cok fazla. Galatasaray formasi giyeceksin Şl de boy gostereceksin. Daha Vedat in cebinden bonservisini karsilamasi lazim

4 milyona alacaz ...Mantikla bakalım olaya .
Kaça satarız süper çıkış yaşasa bı senede 10 milyona satarız ..2 milyonu Rize'nin 4 milyon rizeye verdik..Yani onlar 6 biz 8 kazaniriz herşey süper olsa..
Ama ligden oyuncu alıp sonrasını görünce bu adam 2 sene sonra Anadolu Takımına 2 milyona gider ..bizde bişey kazanamayiz .
Eren 5 milyona geldi sözleşmesini bitirdi yıllık 2 milyon üzerinden para da kazandırmada bye dedi..Ki Eren ismi olan İsviçre milli takımı oyuncusu Cl de oynadı bizle kariyerinde Leverkusen hoffenheim varken .
Yani ligden alınan oyuncu umut olmayacak..Adem bUyuk gibi bileceksin ne vereceğini beklelentin düşük olacak az maaş bonservissiz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt