Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aralarında 7 yaş fark var. tecrübe farkı var bayağı bi. normal yanibrahimi oynekuruyla futbol topu niyetine münasebete girer
şampiyonluğumuza katkı yaptı falan filan tamam güzel de 3 metrekare üçgen duba koysak içinden dubaları devirmeden çıkamaz onyekuru
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aralarında 7 yaş fark var. tecrübe farkı var bayağı bi. normal yani
sadece tecrübe değil futbolculuk nüveleri farklı
brahimi düğünde oynar gibi rakibe omuz sallayınca herifler kolbastı oynamaya başlıyor onyekuru topu vurup hızı yeterse ve top sahada kalırsa geçebiliyor
GSC App
Yazıyı desteklemiyorum videoyu beğendim mr.cundBöyle hıyarca bir kıstas olmamalı
ScoutleoBeyler Gazi Koşusu başlayacak. Ata merakı olanlar açsın tjk tvyi
Transfer islerine pek yorum yapmayan biri olarak soyluyorum transfer yapmak icin transfer yapiyoruz sanki jimyler senerler Yusuflar havada ucusuyor 2 sene ust uste sampiyon olan takimlar 3. Sene sapitiyor
Yunus dan para kazanmak için.Yusuf Yunus'un yerine geliyorsa muhteşem bir hamle. Oynadığı takımlarda hep geriye gitmiş birini alıp alt yapımızdan çıkmış ve daha yeterince şans bulamamış bir oyuncuyu yolluyoruz.