Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese hayırlı nobetler
terimciler haric

49935

Altta yazılısı da vardı bunla idare et

garry fenere gidiyorsa sinan veya ereni de yaninda götürmeli. hatirim kalir

bizi yolmasin bu cengiz? :D
rahat 10.000 euro alir o kadar veremeyiz ama istanbulda ankarada iyi yerler varmis hallederiz ya.

aynen 10k tutar ama herif işini yapıyor keşke diyorum bi sene bekleyip para biriktirip ona yaptırsaydım ama geçti artık

2. şans için donörüm var gerçi bilmiyorum bakalım

kendisi operasyona giren doktorları seç hakan doğanay muttalip falan bunlar iyi adamlar gerisi fos

Zeki Uzundurukan ne itici bir herifsin sen ya.

Vır vır vır makinalı tüfek gibi konuşuyor. Anca sallıyor. Ne iğrenç bir şey. Bi yapıştırcan ağızının ortasına canlı yayında.

Levent Tüzemen: Benim bildiğim kadarıyla Diagne satıldı.

Yusuf Erdoğan yarın resmi sözleşmeye imza atıyor.

Ertan Süzgün son dakika geçiyor.

Hayırlı olsun. Umarım katlı sağlar. Deplasmanda işimize yarayabilecek bir herif. 2-3 kazandığımız Bursa maçında fena bir depar atıp, Marcao’yu hızıyla perişan etmişti.

Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Şunu söyleyeyim; Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 M ₺ daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)

Yusuf Erdoğan yarın resmi sözleşmeye imza atıyor.

Ertan Süzgün son dakika geçiyor.

Hayırlı olsun. Umarım katlı sağlar. Deplasmanda işimize yarayabilecek bir herif. 2-3 kazandığımız Bursa maçında fena bir depar atıp, Marcao’yu hızıyla perişan etmişti.
Yusuf Erdogan Terimle acayip birseye dönüsebilir

Vedat Muriç ile Antalya'da görüşen bir Galatasaray yöneticisi: "Ne zaman geliyorsun?"

Vedat Muriç: "Ben hazırım. Benim açımdan hiç bir problem yok. Galatasaray için onay verdim. Top artık sizde. Haber bekliyorum"

[@SuleymanRodop]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry-Gomis-Sinan-Ndiaye fbnin transfer listesinde hem de üst sıralarda alinin kompleksi büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt