Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı sevmeyen az futbolcu var ligde.Bazıları çok büyük hayranı adem büyük,deniz türüç,yusuf erdoğan gibi

Ayrıca Levent Tüzemen net olarak ‘Dursuncu’ tayfadan.

Ben mevcut Galatasaray yönetiminin kendisini kale aldığını sanmıyorum.

Abdürrahim felan sevmez kendisini. Tam bir beleşci, ağızı 24/7 çay kokan, gömleği ter kokan, boş beleş bir herif. Dursun başkanı cebine 3-5 ateşleyince bayramda alır üstüne yeni gömlek.

Geçenlerde canlı yayında ağlıyordu. Ben Galatasaray kongre üyesiyim, benim verdiğim oy niye ciddiye alınmıyor gibisine.

Kısacası, hiç bir şey bildiği yok.

49936

Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 milyon TL daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)

Bu adama her geçen gün ısınıyorum bakalım.

Galatasaray Transfer Haberleri: Diagne satılacak mı?

Mbaye Diagne ile el sıkışan ve Galatasaray'a 13 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Al Nassr Kulübünün, transferi başlatılan soruşturma nedeniyle dondurduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan Kulüplerinin son yıllarda imza attıkları transferler hükümet tarafından soruşturulurken Diagne'nin transferinin de bu yüzden rötar yaptığı belirtildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SORUŞTURMA TAMAMLANACAK

Al Nassr Kulübü yetkilileri de önümüzdeki hafta soruşturma engelini aşacaklarını Galatasaray'a iletti. Sarı kırmızılılarda Diagne'nin satışı adına Al Nassr Kulübünün soruşturmayı sorunsuz atlatmasını beklemeye başladı.

Kaynak: Futbol Arena- onlar genelde Ali Naci'den alıyorlar haberi ki bence şu nada en doğru haberleri yapan kişi kendisi.
Yani ekonomik bir sorun yok ama genel bir soruşturma varmış transferlerde yolsuzluk olup olmadığına dair adamlarda bu soruşturma gelecek hafta atlatacaklarını belirtmişler yani haftaya belli olur Diagne durumu eğer Nasr kulübü soruşturmayı kendi adına sorunsuz atlatırsa ki sorunsuz atlatacaklarını söylemişler bu trasnfer haftaya kapta olur.

Galatasaray Transfer Haberleri: Diagne satılacak mı?

Mbaye Diagne ile el sıkışan ve Galatasaray'a 13 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden Al Nassr Kulübünün, transferi başlatılan soruşturma nedeniyle dondurduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan Kulüplerinin son yıllarda imza attıkları transferler hükümet tarafından soruşturulurken Diagne'nin transferinin de bu yüzden rötar yaptığı belirtildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SORUŞTURMA TAMAMLANACAK

Al Nassr Kulübü yetkilileri de önümüzdeki hafta soruşturma engelini aşacaklarını Galatasaray'a iletti. Sarı kırmızılılarda Diagne'nin satışı adına Al Nassr Kulübünün soruşturmayı sorunsuz atlatmasını beklemeye başladı.

Kaynak: Futbol Arena- onlar genelde Ali Naci'den alıyorlar haberi ki bence şu nada en doğru haberleri yapan kişi kendisi.
Yani ekonomik bir sorun yok ama genel bir soruşturma varmış transferlerde yolsuzluk olup olmadığına dair adamlarda bu soruşturma gelecek hafta atlatacaklarını belirtmişler yani haftaya belli olur Diagne durumu eğer Nasr kulübü soruşturmayı kendi adına sorunsuz atlatırsa ki sorunsuz atlatacaklarını söylemişler bu trasnfer haftaya kapta olur.
ben de olsam diagneyi alan kulube sorusturma acarım

Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Şunu söyleyeyim; Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 M ₺ daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)
Bu Haber öyle uyudurma ve sir in gozukme haberi

zeki uzundurukanla aynı yerde askerlik yapmısız
tertibime laf yok bundan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt