Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Boş yapmayınEvettt Diagne işi patladı belli oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yapmayınEvettt Diagne işi patladı belli oldu
Bence Belhanda da giderse değişim köklü olur.Yunusda gidiyor gibi keza Mariano’da
Maddelere 2020/2021 sezonu son demişler ama ilk maddede 2021/2022 sezonlarını kapsamaktadır yazıyorpaylastıgın yazıyı okumuyor musun
6. maddede yazıyor
İnşallah ama hiç haber çıkmıyor o konuda. Japon yapıştırıcısı gibi yapıştı herifEvet daha öncede söylemiştim Banega geliyorsa Belhanda yerine geliyor onun yerine hoca orta sahaya sol ayaklı birini isteyecektir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim anladığım 20/21 sezonuna kadar herşeye uyarsak bitiyor yok eksiklikler olursa 21/22de de devam ffpyeMaddelere 2020/2021 sezonu son demişler ama ilk maddede 2021/2022 sezonlarını kapsamaktadır yazıyor
İnşallah eksik olmaz o zamanBenim anladığım 20/21 sezonuna kadar herşeye uyarsak bitiyor yok eksiklikler olursa 21/22de de devam ffpye
İşte bi sattığın kadar al vardı bir de zarar kısıtlaması koymuşlardı. 20/21de ya denk bütçe istiyorlardı yada en fazla -10 m euro zarar hangisiydi unuttum. Sat aldan daha zorlayıcı olanı bu madde eğer şampiyon olamazsakİnşallah eksik olmaz o zaman
anlasma 21/22 ye kadar ama al-sat sartı 20/21de kalkıyor diger maddelere uyarsakMaddelere 2020/2021 sezonu son demişler ama ilk maddede 2021/2022 sezonlarını kapsamaktadır yazıyor
Teklif varsa şuan gönderelim beklemeye hiç gerek yok7-8 Linnesi Ruslara satabiliriz.
21-22 sezonunda kaldırıldığı takdirde 21-22 sezonunda istediğin kadar transfer yapabileceksin. Ceza 20-21 sezonunda son bulmuş oluyor.paylastıgın yazıyı okumuyor musun
6. maddede yazıyor
Hangi parayla yapacağız dedikleriniDiagne kalıyorsa da kalır en kötü Vedat'ı da alır forvet olayını kaparız.
Mitroglu da kalır Babel'de var. Bak bu en kötüsü olur ama en kötü hali bile rotasyon için iyidir. Kanatlarda Onyekuru-Feghouli -Adem -Jimmy-Yusuf
Olay yapmaya gerek yok Banega gelsin önemli olan odur şu an için