Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne kalıyorsa da kalır en kötü Vedat'ı da alır forvet olayını kaparız.

Mitroglu da kalır Babel'de var. Bak bu en kötüsü olur ama en kötü hali bile rotasyon için iyidir. Kanatlarda Onyekuru-Feghouli -Adem -Jimmy-Yusuf
Olay yapmaya gerek yok Banega gelsin önemli olan odur şu an için
yabancı sınırı?

Bu ne olum hergün bi rötar bıktım vallahi. Diagne kalırsa o halde belhanda yokcu demektir başka çaresi yok

Mariano-2m
Belhanda-10-12m
Yunus-4m

Diagne kalıp belhanda gidebilir bu da mantıklı olur.
Forvet hattı Diagne - Vedat - Mitroglu - Babel
Kanatlar Onyekuru - Feghouli - Jimmy -Yusuf -Adem

Orta alanda değişiklik olacak gibi

Gidiciler Belhanda - Fernando - Ndiaye

Gelecekler Banega - ?? - ??
Hedefimiz çok net orta saha olacak

Ne adam akıllı spor kanalı ne de duyumcu var .Piyasanın bütün kolpacilari spor kanallarinda öyle bir sallıyor ki hepsi zannedersin 1 saate transfer açıklanacak ....

İyide senin Belhandayı dediğin paralara satma imkanımız olan tek yer Arabistan ama orda da soruşturma var

Bitecek ordaki olaylar belli süresi var. Diagne alacağı parayı beğenmez gitmek istemezse yapacak şey ikinci olayı devreye sokmak belhanda üzerine yoğunlaşılacak. Bu adamlar herşeyin planlamasını yapıyorlardır merak etmeyin.

aynı seyi soyluyoruz
bu sezon haric 1 sezon kaldı sadece
Açıkçası bizim bu kurala sürekli uymamız gerekli diye düşünüyorum. Transferde 10 milyon euro açık versen 100 milyon tl zarar yazıyoruz. Gelirler zaten artmıyor. Transfer yasağı kalkmış olsada piyasa uçmuş vaziyette.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene Nagatomo da üst düzey oynamalı renkdaslar geçen sene pek birşey anlamadik ...

Son düzenleme:
Diagne kalıyorsa da kalır en kötü Vedat'ı da alır forvet olayını kaparız.

Mitroglu da kalır Babel'de var. Bak bu en kötüsü olur ama en kötü hali bile rotasyon için iyidir. Kanatlarda Onyekuru-Feghouli -Adem -Jimmy-Yusuf
Olay yapmaya gerek yok Banega gelsin önemli olan odur şu an için

Luyindama'ya 5,Muric'e en az 2.5,Banega'ya da en az 2 verecegiz.Kimi satacagiz ahbap Cagne gitmezse?Cagne gitmezse hicbir sey yapamayiz

Bu arap soruşturmasından sadece niye türkiyenin haberi var

Marcao=11m
Fernando=2m
Yunus=5m

Vedat=4m
Onye=2m
Luyinduma=4m
Banega=5m
Josef=3m kiralik+5m opsiyon
Topal=Beleş
Arda=Beleş

Muslera
Linnes-Luyin-Donk-Nagatomo
Belhanda-Josef-Banega
Feguli-Vedat-Babel

Onye, Maryano, Cagne, arda, topal, selcuk, adem, jimmy, ahmet, emreler, yusuf, salih.

Mısır maçına bakıyorum da bu Trezeguet'de yine bişey göremedim.
Önüne boş alan boş defans vereceksin iş yapacak.
İyi bir sağ bek ya iyi alan daraltan hiçbir takıma karşı başarılı olamaz.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alakası yok adam o kadar hızlı bir topçu değil ki ne alaka açık alan topçusu, çalımları gayet bilek çalımları. ezbere konuşuluyor sürekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt