Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama'ya 5,Muric'e en az 2.5,Banega'ya da en az 2 verecegiz.Kimi satacagiz ahbap Cagne gitmezse?Cagne gitmezse hicbir sey yapamayiz
Belhanda 2.plan
Araplara bu ikisinden birini kitleyeceğiz orası kesin. Olaylar yakın zamanda biter orda, maaş olayından sıkıntı çıkartabilir diagne o yüzden onun kalmasını daha yüksek görüyorum

trabzonun serbest bıraktıgı batuhanı bilen var mı
on libero ama forvet gibi calım ve gol atıyor
yetenekli oldugu bariz ama hep kiralık gitmis
trabzon niye kullanmıyor bu adamı anlamadım

Bu sene Nagatomo da üst düzey oynamalı renkdaslar geçen sene pek birşey anlamadik ...

Geçen sene sakatlıklar formunu bulmasını engelledi. 23 yaşında bir futbolcu sakatlansa toparlaması kolay olur ama Nagatomo gibi 33 yaşında biri sakatlanırsa toparlaması çok ta kolay olmaz.

Sakatlanmazsa iyi performans verir

belhanda 5-6/10luk futbolcu gs için. alternatifleri rezalet olduğu için iyi görünüyor. iyi akıllı bir 8 numarayı izlediğimiz zaman(ki bu banega oluyor) zerre hatırlamayız bu adamı

babel sakalini neden pembeye boyatmamis? madem boyatmiyor neden kestirmemis?

çok iyi oldu, çokta güzel iyiğğ oldu. taam mı? şimdi meselam türban olayını çok karıştırdılar! ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu.

meselam " herkesin hayatına kimse karışamaz " aha nasıl karışamaz, ben bu şekıl geyinirim, bu bayan şu şekıl geyinir, " şu şekıl geyinir. "

hiç kimsenin kimseye karışma hakkı yok, özgürlüğü birdir!. haa başörtü gurban olduğum ya rasulallahtan gelebilir amma " lakin ki öyle değildir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Marcao=11m
Fernando=2m
Yunus=5m

Vedat=4m
Onye=2m
Luyinduma=4m
Banega=5m
Josef=3m kiralik+5m opsiyon
Topal=Beleş
Arda=Beleş

Muslera
Linnes-Luyin-Donk-Nagatomo
Belhanda-Josef-Banega
Feguli-Vedat-Babel

Onye, Maryano, Cagne, arda, topal, selcuk, adem, jimmy, ahmet, emreler, yusuf, salih.
Josef-Topal mı? Mükemmel.... =)))

çok iyi oldu, çokta güzel iyiğğ oldu. taam mı? şimdi meselam türban olayını çok karıştırdılar! ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu.

meselam " herkesin hayatına kimse karışamaz " aha nasıl karışamaz, ben bu şekıl geyinirim, bu bayan şu şekıl geyinir, " şu şekıl geyinir. "

hiç kimsenin kimseye karışma hakkı yok, özgürlüğü birdir!. haa başörtü gurban olduğum ya rasulallahtan gelebilir amma " lakin ki öyle değildir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
ne diyon haci? ;D

Marcao=11m
Fernando=2m
Yunus=5m

Vedat=4m
Onye=2m
Luyinduma=4m
Banega=5m
Josef=3m kiralik+5m opsiyon
Topal=Beleş
Arda=Beleş

Muslera
Linnes-Luyin-Donk-Nagatomo
Belhanda-Josef-Banega
Feguli-Vedat-Babel

Onye, Maryano, Cagne, arda, topal, selcuk, adem, jimmy, ahmet, emreler, yusuf, salih.
Stopere donk mu

90a6f69c2c0b80222e96b5d8b1f02598.jpg

bende ektirecegim bir kac yil icinde. aykut inceninki kadar olsa yeter :D
Ben 1 yildir arasturiyorum. Abd ve Avrupa da forumlar var bu konu hakkinda, sac ektirme de bi top 10 belirlemisler ve bunlardan 3 u Turkiyede. 2si Istanbul 1i Antalya (kari koca).
Istanbuldakiler graft basina € 2.5,-- istiyorlar. Antalyadaki kari kocanin hakkinda binlerce yorum okudum, hastalari aylarca takip ettim. Tek bir negatif birsey ne gordum nede okudum. Yapacaksaniz orada yaptirin derim. Fiyatlar Istanbuldaki diger 2ye nazaran cok daha uygun.

Bu konu hakkinda topic te acmistim arastirirken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt