Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 1 yildir arasturiyorum. Abd ve Avrupa da forumlar var bu konu hakkinda, sac ektirme de bi top 10 belirlemisler ve bunlardan 3 u Turkiyede. 2si Istanbul 1i Antalya (kari koca).
Istanbuldakiler graft basina € 2.5,-- istiyorlar. Antalyadaki kari kocanin hakkinda binlerce yorum okudum, hastalari aylarca takip ettim. Tek bir negatif birsey ne gordum nede okudum. Yapacaksaniz orada yaptirin derim. Fiyatlar Istanbuldaki diger 2ye nazaran cok daha uygun.

Bu konu hakkinda topic te acmistim arastirirken
Tamamdır. Ben vakti geldiğinde bunları hep değerlendireceğim. İnşallah bir mallık yapmayız o zaman geldiğinde

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernandoyu Sevilla niye almis acaba. La Liga pas trafigine karsi defans yapmak inanilmaz zordur.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fernando eğer gerçekten gittiyse teşekkürlerimizi sunuyoruz kendisine Galatasaray kariyerinin çoğunda fizik olarak iyi durumda olmasa da kalite kattı takıma 2 yıl 2 şampiyonluk kritik maçlarda sahneye çıkan Fernando vardı

Yolun açık olsun Ahtapot Reis ...

Ekli dosyayı görüntüle 49936
Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 milyon TL daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)

Bu adama her geçen gün ısınıyorum bakalım.
Bencede pozitif anlamda sasirtacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt