Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlari buyukler istemedi ki.Benim dediklerim Akbaba,Ozan Tufan,Alper Potuk ve Mehmet Topuz gibi oyunculardi.Buyuklerin isteyip de verimli oynayan 1 tane aklima geldi simdi Selcuk Inan.
Emre şanssız bence... Sakatlanmadan önce gayet verimliydi. Diğerleri de fenerde zaten :) başarılı olma gibi bir şansları yok :)

Adamlarin baskani bize ilk mactan sonra laf atiyor, ustune o macta plaket verdiniz, sonra rize'de caktik yine mac sonrasi agladi ve siz gidiyorsunuz adamla masaya oturuyorsunuz, giderim ikinci liginden oyuncu alirim ama o adama 5 kurus bile kazandirmam

Transfer listemizin ust siradaki isimlerin hepsi super ligden galiba, scout ekibi 3-4 milyona forvet bulamiyor mu yani?

Hasan kartal’in aciklamalarindan dolayi vedat muriqi alinmasin diyenler,Fatih Terim’e sokak kabadayisi diyen fenerli yöneticiler ile ayni fikirde nedense ayni dili kullaniyorlar Fatih Terim konusunda

Bir celiski var sanki

Vedat Okaka gibi bi saçmalık yaparlarsa 1sezonu daha çöpe atarız avrupada sanmıyorum böyle bişey yapacaklarını Vedat yada Okaka'dan 1i olur oda anca yedek için

Bu arada hoca 2 tane forvet istiyor bence... O yüzden karamsarlığa kapılmayın ve geçen sezonu hatırlayın. Son gün keşke Love gelse diyorduk. Vedat 3 milyon civarına kamp öncesine gelsin de diğeri gelmese bile bir forvetimiz var en azından deriz. Diğeri geldiğinde de forma için savaşacak adam olur takımda en azından.

Bu arada hoca 2 tane forvet istiyor bence... O yüzden karamsarlığa kapılmayın ve geçen sezonu hatırlayın. Son gün keşke Love gelse diyorduk. Vedat 3 milyon civarına kamp öncesine gelsin de diğeri gelmese bile bir forvetimiz var en azından deriz. Diğeri geldiğinde de forma için savaşacak adam olur takımda en azından.
Transfer Nöbeti (ARŞİV 24)

Hani 1,5 - 2 teklif ediyorduk

Menejeri aciklamis 3.75 teklif etmissiz.

Kolpacilik nasil birsey? Moderatorlar boylelerine neden banlamiyor? Zevk mi aliyor moderatorlar?
Belirli bir rutbeden sonra, atmak kolpaci gibi ortalikda gezmek serbestmi?

Yigit gokoglanlar, Amrabatlar

Siz bilmezsiniz ama biz biliriz.

bugun verdigi paranin fisini yarin kulube verir Albayrak, hikaye anlatmayin burda.

Emre Akbaba transferinin aynısı futbolcu Galatasaraya gelmek istiyor ama kulübü fbye satmak istiyor ama bu sefer futbolcunun hangi takımı tuttuğunu bilmiyoruz Vedat mecbur kalırsa gidebilir fbye

Transfer Nöbeti (ARŞİV 24)

Hani 1,5 - 2 teklif ediyorduk

Menejeri aciklamis 3.75 teklif etmissiz.

Kolpacilik nasil birsey? Moderatorlar boylelerine neden banlamiyor? Zevk mi aliyor moderatorlar?
Belirli bir rutbeden sonra, atmak kolpaci gibi ortalikda gezmek serbestmi?
Sen okuduklarını da anlamıyorsun. Bana kalırsa diyerek yazıdığım şeylerin duyum ya da bilgi olduğunu sanman da ayrı bir travma. Şaka gibisin yemin ederim.

Sen okuduklarını da anlamıyorsun. Bana kalırsa diyerek yazıdığım şeylerin duyum ya da bilgi olduğunu sanman da ayrı bir travma. Şaka gibisin yemin ederim.
yav he he

kivirmayi birak

Adam gibi yanildim, ozur dilerim de gec.

Taraftari kandirmaya kimsenin hakki yoktur.

Bide GSC efendisi olacaksin, utan utan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt