Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha ha g.tümden uydurduğum şeyler bunlar. Bunlara inanman da çok saçma... Yazarken ortalıkta dolaşan haberlerden yaptığım çıkarımlardan başka birşey de değildi bunlar.Sen okuduklarını da anlamıyorsun. Bana kalırsa diyerek yazıdığım şeylerin duyum ya da bilgi olduğunu sanman da ayrı bir travma. Şaka gibisin yemin ederim.
yav he he
kivirmayi birak
Adam gibi yanildim, ozur dilerim de gec.
Taraftari kandirmaya kimsenin hakki yoktur.
Bide GSC efendisi olacaksin, utan utan.
Hocaya vuramayan Apoya vuruyor herhold yaw.
şey gibi oldu bu, Atatürke vuramayıp ismet inönüye vuranlar gibi.
Apo kendi başına yapmıyor bu transferleri. Hoca istiyor. verilecek bonservislerde limitleri bile hocanın söylediğini bilmeyen yoktur galiba. Eboue transferinde limit vermiş aldırmamıştı. Apo söyleyip gezdi her yerde.
ben kimsenin para cukkaladığını falan sanmıyorum. bu adamlara bu paralar veriliyor. Komisyon falan dönmüyor. Terimin olduğu yerde hiç dönmez bu tür şeyler. Yanlış transferleri olsa da, Galatasaray'ın parasını kimseye yedireceğini aklımdan geçirmem.
Salla gitsin yaTransfer Nöbeti (ARŞİV 24)
Hani 1,5 - 2 teklif ediyorduk
Menejeri aciklamis 3.75 teklif etmissiz.
Kolpacilik nasil birsey? Moderatorlar boylelerine neden banlamiyor? Zevk mi aliyor moderatorlar?
Belirli bir rutbeden sonra, atmak kolpaci gibi ortalikda gezmek serbestmi?
Yanilmadimki, Terim taktiksel olarak yetersiz bir hoca.Sen nezaman yanildim özür dilerim Fatih Terim demeyi dusunuyorsun
Fatih Terim istifa diye konu actin,8 puan gerideyiz sampiyonluk Fatih Terim’den dolayi kacti yazmistin
Özür dileyecen mi
Tabiki hayir,ozaman baskalarindan bunu bekleme renktas
Hee la sen LeventtinHahaha ha g.tümden uydurduğum şeyler bunlar. Bunlara inanman da çok saçma... Yazarken ortalıkta dolaşan haberlerden yaptığım çıkarımlardan başka birşey de değildi bunlar.
Sen benim yazdıklarımı takip etsen duyumcu olmadığımı beni Duyumcular la karıştıranlara neler söylediğimi de biliyor olurdun. Hatta katıştırmaaınlar diye adımı değiştirdim![]()

yav he he
kivirmayi birak
Adam gibi yanildim, ozur dilerim de gec.
Taraftari kandirmaya kimsenin hakki yoktur.
Bide GSC efendisi olacaksin, utan utan.
Bu forumda beni duyumcu olmadığımı bin kere söyleyip de bunu anlamadığın için ve o yazdıklarımı tek ciddiye alan sen olduğun için özür dilerim.Hahaha ha g.tümden uydurduğum şeyler bunlar. Bunlara inanman da çok saçma... Yazarken ortalıkta dolaşan haberlerden yaptığım çıkarımlardan başka birşey de değildi bunlar.
Sen benim yazdıklarımı takip etsen duyumcu olmadığımı beni Duyumcular la karıştıranlara neler söylediğimi de biliyor olurdun. Hatta katıştırmaaınlar diye adımı değiştirdim![]()
Yanilmadimki, Terim taktiksel olarak yetersiz bir hoca.
Basaksehir asiri derece loser bir takim oldugu icin son 5 6 hafta 1 puanmi ne almsiti, o yuzden sampiyon olmayi basardik.
Yoksa disarida Trabzondan 4 yedigimiz, Akhisardan 3 yedigimizi unuttun herhalde.
8 puan gerideyken sampiyonuz dedim
O zaman sizin mantiginiza gore birakin da 2 kelam edeyim
Fatih terim su an takimda her konuda en yetkili kisidir, tercihler ve sportif olarak yapilan her sey onun basarisi veya hatasidir. Transferde de oynattigi sacma sapan oyunda da cok fazla hatasini gorduk, ft hakkinda yazilan her elestiriye atlayan sigirlar var ozellikle onlara hatirlatmak isterim ki burasi bir forum. Insanlar sizin bos saldirilarinizi degil her konuda yapilan elestirileri gormek ve katkida bulunmak icin burayi kullaniyor.
Ayrica fbli biri gelse foruma uye olsa ftsporlular kadar tartisma ortamina zarar vermezdi herhalde.
8 puan gerideyken sampiyonuz dedim
Fatih terim su an takimda her konuda en yetkili kisidir, tercihler ve sportif olarak yapilan her sey onun basarisi veya hatasidir. Transferde de oynattigi sacma sapan oyunda da cok fazla hatasini gorduk, ft hakkinda yazilan her elestiriye atlayan sigirlar var ozellikle onlara hatirlatmak isterim ki burasi bir forum. Insanlar sizin bos saldirilarinizi degil her konuda yapilan elestirileri gormek ve katkida bulunmak icin burayi kullaniyor.
Ayrica fbli biri gelse foruma uye olsa ftsporlular kadar tartisma ortamina zarar vermezdi herhalde.
Ft nin her hatasında gitmesinin gerektiğini düşünen sığırlar olduğu gibi mi? Tamam ozaman8 puan gerideyken sampiyonuz dedim