Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimi bilmemde Albayrak kendi çıkarı olmayan hiç bir işte yer almaz bence adam bildiğin her ideolojiye filan dönebilecek kapasitede. Bugün AKP li yarın TKP li olur

Envoyé depuis mon Samsung D500 en utilisant Tapatalk

Semih özsoy gibi,Ali koc gibi fenerliler Fatih Terim düsmanligi yapiyorlar

Galatasaray’in teknik direktörü ve efsanesi Fatih Terim

Onlarla ayni dilden konusmak hocaya hakaret etmek,hasan kartal ile ayni masaya oturmaktan daha iyidir

Sen okuduklarını da anlamıyorsun. Bana kalırsa diyerek yazıdığım şeylerin duyum ya da bilgi olduğunu sanman da ayrı bir travma. Şaka gibisin yemin ederim.
Hahaha ha g.tümden uydurduğum şeyler bunlar. Bunlara inanman da çok saçma... Yazarken ortalıkta dolaşan haberlerden yaptığım çıkarımlardan başka birşey de değildi bunlar.

Sen benim yazdıklarımı takip etsen duyumcu olmadığımı beni Duyumcular la karıştıranlara neler söylediğimi de biliyor olurdun. Hatta katıştırmaaınlar diye adımı değiştirdim :)

Hocaya vuramayan Apoya vuruyor herhold yaw.

şey gibi oldu bu, Atatürke vuramayıp ismet inönüye vuranlar gibi.

Apo kendi başına yapmıyor bu transferleri. Hoca istiyor. verilecek bonservislerde limitleri bile hocanın söylediğini bilmeyen yoktur galiba. Eboue transferinde limit vermiş aldırmamıştı. Apo söyleyip gezdi her yerde.

ben kimsenin para cukkaladığını falan sanmıyorum. bu adamlara bu paralar veriliyor. Komisyon falan dönmüyor. Terimin olduğu yerde hiç dönmez bu tür şeyler. Yanlış transferleri olsa da, Galatasaray'ın parasını kimseye yedireceğini aklımdan geçirmem.

yav he he

kivirmayi birak

Adam gibi yanildim, ozur dilerim de gec.

Taraftari kandirmaya kimsenin hakki yoktur.

Bide GSC efendisi olacaksin, utan utan.

Sen nezaman yanildim özür dilerim Fatih Terim demeyi dusunuyorsun

Fatih Terim istifa diye konu actin,8 puan gerideyiz sampiyonluk Fatih Terim’den dolayi kacti yazmistin

Özür dileyecen mi

Tabiki hayir,ozaman baskalarindan bunu bekleme renktas

Hocaya vuramayan Apoya vuruyor herhold yaw.

şey gibi oldu bu, Atatürke vuramayıp ismet inönüye vuranlar gibi.

Apo kendi başına yapmıyor bu transferleri. Hoca istiyor. verilecek bonservislerde limitleri bile hocanın söylediğini bilmeyen yoktur galiba. Eboue transferinde limit vermiş aldırmamıştı. Apo söyleyip gezdi her yerde.

ben kimsenin para cukkaladığını falan sanmıyorum. bu adamlara bu paralar veriliyor. Komisyon falan dönmüyor. Terimin olduğu yerde hiç dönmez bu tür şeyler. Yanlış transferleri olsa da, Galatasaray'ın parasını kimseye yedireceğini aklımdan geçirmem.

beceriksizdir bazen saçma sapan konusur ama bu adam çok yararlı bir adam. komisyon alıyor demek ahlaksızlıktır. ispat edeceksin o zaman derler adama

Transfer Nöbeti (ARŞİV 24)

Hani 1,5 - 2 teklif ediyorduk

Menejeri aciklamis 3.75 teklif etmissiz.

Kolpacilik nasil birsey? Moderatorlar boylelerine neden banlamiyor? Zevk mi aliyor moderatorlar?
Belirli bir rutbeden sonra, atmak kolpaci gibi ortalikda gezmek serbestmi?
Salla gitsin ya

Onu banla bunu kustur. Arada bi heyecan oluyor iste. 1. Batirdiginda zaten linci yeyip cektirp gidiyorlar

Sen nezaman yanildim özür dilerim Fatih Terim demeyi dusunuyorsun

Fatih Terim istifa diye konu actin,8 puan gerideyiz sampiyonluk Fatih Terim’den dolayi kacti yazmistin

Özür dileyecen mi

Tabiki hayir,ozaman baskalarindan bunu bekleme renktas
Yanilmadimki, Terim taktiksel olarak yetersiz bir hoca.

Basaksehir asiri derece loser bir takim oldugu icin son 5 6 hafta 1 puanmi ne almsiti, o yuzden sampiyon olmayi basardik.

Yoksa disarida Trabzondan 4 yedigimiz, Akhisardan 3 yedigimizi unuttun herhalde.

Hahaha ha g.tümden uydurduğum şeyler bunlar. Bunlara inanman da çok saçma... Yazarken ortalıkta dolaşan haberlerden yaptığım çıkarımlardan başka birşey de değildi bunlar.

Sen benim yazdıklarımı takip etsen duyumcu olmadığımı beni Duyumcular la karıştıranlara neler söylediğimi de biliyor olurdun. Hatta katıştırmaaınlar diye adımı değiştirdim :)
Hee la sen Leventtin

yav he he

kivirmayi birak

Adam gibi yanildim, ozur dilerim de gec.

Taraftari kandirmaya kimsenin hakki yoktur.

Bide GSC efendisi olacaksin, utan utan.

Bu forumda beni duyumcu olmadığımı bin kere söyleyip de bunu anlamadığın için ve o yazdıklarımı tek ciddiye alan sen olduğun için özür dilerim. :)

Şaka şaka dilemem... Sen kendinden özür dile... :)

Yanilmadimki, Terim taktiksel olarak yetersiz bir hoca.

Basaksehir asiri derece loser bir takim oldugu icin son 5 6 hafta 1 puanmi ne almsiti, o yuzden sampiyon olmayi basardik.

Yoksa disarida Trabzondan 4 yedigimiz, Akhisardan 3 yedigimizi unuttun herhalde.

Fatih Terim istifa diye konu actin mi,evet

8 puan gerideyiz sampiyonluk kacti dedin mi,evet

Sezon sonunda sampiyon kim oldu

2018-2019 sezonu sampiyonu Galatasaray
Teknik direktörü Imparator Fatih Terim

Nasil yanilmadin renktas,basbayagi yanilmissin iste

Kendin yapamadigin birseyi baskasindan bekleme istersen renktas

Gecen sene sonradan gelip fbjkibbyi hoplatti.
Bu sezom ibbjkyi hoplatti

Gece gece çok güldüm... :)

8 puan gerideyken sampiyonuz dedim

O zaman sizin mantiginiza gore birakin da 2 kelam edeyim

Fatih terim su an takimda her konuda en yetkili kisidir, tercihler ve sportif olarak yapilan her sey onun basarisi veya hatasidir. Transferde de oynattigi sacma sapan oyunda da cok fazla hatasini gorduk, ft hakkinda yazilan her elestiriye atlayan sigirlar var ozellikle onlara hatirlatmak isterim ki burasi bir forum. Insanlar sizin bos saldirilarinizi degil her konuda yapilan elestirileri gormek ve katkida bulunmak icin burayi kullaniyor.

Ayrica fbli biri gelse foruma uye olsa ftsporlular kadar tartisma ortamina zarar vermezdi herhalde.

Fatih terim su an takimda her konuda en yetkili kisidir, tercihler ve sportif olarak yapilan her sey onun basarisi veya hatasidir. Transferde de oynattigi sacma sapan oyunda da cok fazla hatasini gorduk, ft hakkinda yazilan her elestiriye atlayan sigirlar var ozellikle onlara hatirlatmak isterim ki burasi bir forum. Insanlar sizin bos saldirilarinizi degil her konuda yapilan elestirileri gormek ve katkida bulunmak icin burayi kullaniyor.

Ayrica fbli biri gelse foruma uye olsa ftsporlular kadar tartisma ortamina zarar vermezdi herhalde.

Komisyoncu ve Mobbingci kelimelerini kullanarak ve bela okuyarak yazılanlara karşı çıkmayı FTsporculuk olarak da görmemek lazım.

Sampiyonlugu Fatih Terim almadi, apo ikram etti. Bu gercegi kabul etmezsek ,tekerimizin patlak oldugunu gormezsek bir yerde fena toslariz arkadaslar. Ha, ben Terim istifa demiyorum. Sampiyon hoca degistirilmez felsefesine uymayi tercih ederim tabi. Ama isler yolunda gitmiyor. Amatorce yonetiliyor koskoca kulup.

Terimin transfer hovardaligindan gina geldi artik. Galatasarayin kaynaklarini yillardir goz gore gore cope atiyor. kimse de buna dur diyemiyor.

fatih terimi eleştrimiyor bazı insanlar. ondan nefret ediyor. yoksa hepimiz eleştirdik hocayı normal olarak.

Ft nin her hatasında gitmesinin gerektiğini düşünen sığırlar olduğu gibi mi? Tamam ozaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt