Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyonlugu Fatih Terim almadi, apo ikram etti. Bu gercegi kabul etmezsek ,tekerimizin patlak oldugunu gormezsek bir yerde fena toslariz arkadaslar. Ha, ben Terim istifa demiyorum. Sampiyon hoca degistirilmez felsefesine uymayi tercih ederim tabi. Ama isler yolunda gitmiyor. Amatorce yonetiliyor koskoca kulup.

Terimin transfer hovardaligindan gina geldi artik. Galatasarayin kaynaklarini yillardir goz gore gore cope atiyor. kimse de buna dur diyemiyor.

galatasaray nasıl soyulur görmek istiyorsan 40 milyon zarar ettiğimiz ara transfer dönemine bak. o fularlı mancini ve vizyon kulube iyi geçirmişlerdi.

Fatih Terim istifa diye konu actin mi,evet

8 puan gerideyiz sampiyonluk kacti dedin mi,evet

Sezon sonunda sampiyon kim oldu

2018-2019 sezonu sampiyonu Galatasaray
Teknik direktörü Imparator Fatih Terim

Nasil yanilmadin renktas,basbayagi yanilmissin iste

Kendin yapamadigin birseyi baskasindan bekleme istersen renktas
Sen herseyi sampiyonluk zannediyorsun, ama hersey sampiyonluk degildir.

Forma adaleti olmiyan bir hocadan bahsediyoruz. Sezon basinda Feghouli'ye mobbing yapmis, koca yarim sezon koca gotlu Eren forvette, sag kanatta Sisko Sinan oynadi. Feghouli yedekte oturdu izledi, nasil sinanin gotu bir saga bir sola gidiyor diye.

Mariano ve Nagatomo emekliligini ilan etmesine ragmen her mac oynatildi, Linnes yedek birakildi. Sonra Omer bayram denilen dombili var mesela, adam oynadi Linnes bekledi.

Ondan sonra meshur Donk olayi var, Fernando denilen cöp herif, koca sezon birsey yapmadi, ya cezaliydi yada sakat. Ama Donk formda olmasina ragmen yedek bekletildi.

Forvetsizlikten Donk-Maicon oynatti forvet hattinda, 1 kere oldu diye 1000kere denedi, sadece 1 kere sonuc verdi.

Sonra 3lu savunma ile oynayip gelen gecenle berabere kalmaya basladik.

Kendi disinda herkesi suclamasindan bak, her maglubiyette oyunculara laf atip kendine bakmadi.

Kondisyoner bok gibi dedik, cikti benim kondisjonerim benim adamim evladim diye ortalikda gezdimi gezmedimi? Sonra pasa pasa gitti devre arasi kondisyoner getirdi.

Sezonun 2ci yarisi Feghouli olmasa, yerinde dombili Sinan oynasa, sampiyon olurmuydu? Olmazdi tabi. Feghouli kisisel basarili ve kalitesi ile cikti kac tane mac kazandirdi.

Sezonun ilk yarisinda hep Selcuk ve Omer'i ayni dakikalarda oyuna aldi, her hafta ayni numarayi yapti.

oynadigi 4 CL macinda 0 gol atmis bir takim. Oynadigi en iyi mac iceride Porto maci, ve macin yildizi mobbing kurbani Feghouli elbette.

Size gore, alinmis basarilar yeter, ama bana gore herzaman daha iyi olmaliyiz.

Benim derdim Terimle degil, baskasi olsa aynisini yapsa gene ayni tepkiyi verirdik. Tudor gibi kondisyoneri savunup bizi fenerli ve dusman ilan edenler ayni kisiler.

Vasatliginiz ile devam edin. Muriqi gelip bok gibi oynadiginda ilk siz tepki verirsiniz, sonra bizi dusman ilan edersiniz. Cunku buna siz alistiniz.

Komisyoncu ve Mobbingci kelimelerini kullanarak ve bela okuyarak yazılanlara karşı çıkmayı FTsporculuk olarak da görmemek lazım.
Bela okuyan kim bilmiyorum ama ayip etmis, ceza almasi gerekir.

Komisyon ve mobbing konulari gayet tartisilabilecek seyler

Sampiyonlugu Fatih Terim almadi, apo ikram etti. Bu gercegi kabul etmezsek ,tekerimizin patlak oldugunu gormezsek bir yerde fena toslariz arkadaslar. Ha, ben Terim istifa demiyorum. Sampiyon hoca degistirilmez felsefesine uymayi tercih ederim tabi. Ama isler yolunda gitmiyor. Amatorce yonetiliyor koskoca kulup.

Terimin transfer hovardaligindan gina geldi artik. Galatasarayin kaynaklarini yillardir goz gore gore cope atiyor. kimse de buna dur diyemiyor.
Şöyle söyleyeyim apo şampiyonluğu sadece terim e hediye etmedi. Şenol a da verdi ama terim aldı.

Ayrıca 2 sezondur bu takımı direkt olarak cl ye sokarak ve şampiyonluk elde ederek kazandırdıklarını görmezden gelmek de hiç hoş değil.
Hataları yok mu var... Ama şu anda bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi hocası. Bu yüzden de yıpratılmaya çalışıldığında çekinmeden savunurum. Buna terimsporluluk de başka birşey de umurumda da olmaz.

Herkes hemfikir zaten, hedef Şampiyonlar Ligi ise bize Gomisin bir seviye üstü net bir golcü lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sana demedim zaten. ama bazı insanlar 90 puanla şampiyon olsakta ne severler ne saygı duyarlar
Dedigim gibi yorumu gormek lazim, ben iki sekilde de bir kutuplasma ve saf tutma kaygisiyla hareket edilip tartisma ortamindan uzaklasilmasina karsiyim acikcasi.

Bu dusunceniz anlatmaya calistigim seye paralel, size bunlari anlatmak guc anlasilan.
Sen anlatmaya çalıştığın şeyi anlatırken karşındakine sığır demekten çekinmediğin için yazdım bunu. Önce kim olursa olsun karşındakine hitabını bileceksin. Ondan sonra "düşünceniz" gibi kelimelerle saygılıyım bak ben gibi imalar yapsan da yemiyor.

Dedigim gibi yorumu gormek lazim, ben iki sekilde de bir kutuplasma ve saf tutma kaygisiyla hareket edilip tartisma ortamindan uzaklasilmasina karsiyim acikcasi.

Komisyon gibi iftiralar olduğu sürece dibine kadar kutuplaşırım umrumda olmaz. önce o arkadaş ispat edecek. eğer böyle bir iddaası ve ispatı varsa gitsin savcılığa dilekçe versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt