Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo, fenerin sike yapmadigini mi dusunuyorsun yoksa

Aksine tapeleriyle ve mahkemede verilen ifadelerde de gördüğüm gibi Fenerbahçe kurumu ŞİKECİDİR yazabilirim. Yazdım hatta bakın. Beni mahkemeye verebilir mi Fenerbahçe ? Fatih Terim verebilir. Hukuki karşılığında ceza verilecek olan bir kavram. Bunu iddia eden ispatla yükümlü. Şirketinizde müdürünüzün size mobbing yaptığını veya satış müdürünün satışlardan komisyon aldığını ulu orta söyleyin bakalım. Fikir hürriyeti mi oluyor yoksa kendinizi önce kapı dışında sonra mahkemede mi buluyorsunuz.

Ayrı kavramlar. Fatih Terim karısını aldatıyor çünkü her gece eve geç gidiyor yazsam fikir özgürlüğü mü olacak adı? Teknik direktörlerin sözleşmesine göre sorumlulukları bellidir ve o sorumluluk alanındaki işlerden maaş alırlar. Komisyoncu demek para araklıyor, çalıyor demektir. Ek gelir elde ediyor yasal olmayan yollardan demektir. İspatla da yükümlüdür bunu iddia eden her kimse.

Konu teknik taktik degil

Fatih hoca’nin da baska hocalar gibi tabiki saha icinde hatalari oluyor

Konu bazi üyelerin kucuk dusurucu ifadeler kullanmalari,hoca’ya hakaret etmeleri

Komisyon demek kulubun parasini caliyor anlamina gelir,calistiginiz is yerinde birileri size gelip sirketin parasini caliyorsun dese ve elinde herhangi bir Belge olsun olmasin,bu konu mahkemeye tasinir

Yanlis taktik oynatiyor,oynattigi futbolu begenmiyorum demek bir elestiridir ve normal olandir,ama mehmet Ocak gibilerin kullandigi dil elestiri degil hakarettir

Gereken yapilmis zaten,umarim bu konuda üyeler daha dikkatli olurlar sonucta burasi Galatasaray forumu ve Fatih Terim de bu kulubun bir parcasi hatta efsanesi

Komisyon gibi iftiralar olduğu sürece dibine kadar kutuplaşırım umrumda olmaz. önce o arkadaş ispat edecek. eğer böyle bir iddaası ve ispatı varsa gitsin savcılığa dilekçe versin.
Bence ft galatasaray uzerinden sozlesmesi disinda cok fazla para ve ayricalik edinmistir. Bu ulkede aksine ihtimal vermem. Bu ister komisyon olsun ister baska bir sey. Eger turk futbolunun gercegi olan sorunlarin dile getirilmesinden rahatsiz olursaniz, bunlara yonelik baski kurulup, gundeme getirilip konusulmasina engel olursaniz boyle bir futbolu da hakediyorsunuz demektir. Futbol taraftarla basliyor.

Aksine tapeleriyle ve mahkemede verilen ifadelerde de gördüğüm gibi Fenerbahçe kurumu ŞİKECİDİR yazabilirim. Yazdım hatta bakın. Beni mahkemeye verebilir mi Fenerbahçe ? Fatih Terim verebilir. Hukuki karşılığında ceza verilecek olan bir kavram. Bunu iddia eden ispatla yükümlü. Şirketinizde müdürünüzün size mobbing yaptığını veya satış müdürünün satışlardan komisyon aldığını ulu orta söyleyin bakalım. Fikir hürriyeti mi oluyor yoksa kendinizi önce kapı dışında sonra mahkemede mi buluyorsunuz.

Ayrı kavramlar. Fatih Terim karısını aldatıyor çünkü her gece eve geç gidiyor yazsam fikir özgürlüğü mü olacak adı? Teknik direktörlerin sözleşmesine göre sorumlulukları bellidir ve o sorumluluk alanındaki işlerden maaş alırlar. Komisyoncu demek para araklıyor, çalıyor demektir. Ek gelir elde ediyor yasal olmayan yollardan demektir. İspatla da yükümlüdür bunu iddia eden her kimse.
hukuk konusunda pek birsey bilmiyorsun bence

Eger forumumuz fatih terimin cinsel iliskisi hakkinda olsaydi boyle bir iddiada bulunmaniz anormal olmazdi, cikarimda bulunmus olabilirsiniz.

Fenerbahce sizin hakkinizda dava acabilir fatih terim de hepimiz hakkinda acabilir bu bir seyi degistirmez, burasi ozgur bir tartisma platformu insanlarin dusuncelerini baskilayamazsiniz.

Fatih hocayi sevmeyen ve saygı duymayan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şöyle söyleyeyim apo şampiyonluğu sadece terim e hediye etmedi. Şenol a da verdi ama terim aldı.

Ayrıca 2 sezondur bu takımı direkt olarak cl ye sokarak ve şampiyonluk elde ederek kazandırdıklarını görmezden gelmek de hiç hoş değil.
Hataları yok mu var... Ama şu anda bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi hocası. Bu yüzden de yıpratılmaya çalışıldığında çekinmeden savunurum. Buna terimsporluluk de başka birşey de umurumda da olmaz.

okey, bir sekilde basarili olduk. Ama yalpalaya yalpalaya. Terim bu ligi nasil alacagini bilir. Rakibi bozar. Rakibe oynar. Ama top oynayan bir takim kurmazsak bu yontem herzaman tutmaz. Iki yil onceki bjk ve basak olsa bu futbol ile sampiyon olmamiz imkansizdi. Sansliydik, cunku turkiye liginde 75 puan bile alacak kapasitede bir takim yoktu. Harcamalarimiz cok fazla, sampiyon olamazsak zarar ederiz, borc yukselir. Yatirim-performans denklemi acisindan kotuyuz. Bunuda son yaptigi tranferler arti muriqi, trezeguet gibi olasi transfwrlerlw-cozemeyiz. Ayni hatalari surekli tekrarliyorlar. Bunu degistirmek lazim.

hukuk konusunda pek birsey bilmiyorsun bence

Bana "yaptığın işlerden sorumluluk alanın dışında da yasa dışı yolları ve şirketini kullanarak komisyonla para kazanıyorsun" yazarsan ne kadar hukuk bilmediğimi 3 celsede ispatlayabiliriz. :)

Eger forumumuz fatih terimin cinsel iliskisi hakkinda olsaydi boyle bir iddiada bulunmaniz anormal olmazdi, cikarimda bulunmus olabilirsiniz.

Fenerbahce sizin hakkinizda dava acabilir fatih terim de hepimiz hakkinda acabilir bu bir seyi degistirmez, burasi ozgur bir tartisma platformu insanlarin dusuncelerini baskilayamazsiniz.

Elbette. ama mabadından sıkmak özgürlük mü ? iftira atmak peki ? şimdi mesela ben sana fenerlisin desem olur değil mi ama sen bana ispat et dersin doğal olarak.

Açabilir ve kaybeder. Fatih Terim açar kazanır. Burası özgür forum diye kimse kimseye ispatı olmayan iddialarla çamur atamaz. Eleştirir elbette, tabi ki sınırları içerisinde. Özgür bir forumsa arkadaşın atılmasına itirazlarınızı yapın hemen. Niye attı yönetici arkadaşlarımız? Düşünce özgürlüğü öyle bir şey değil Demir bey. Siz de biliyorsunuz zaten.

Bence ft galatasaray uzerinden sozlesmesi disinda cok fazla para ve ayricalik edinmistir. Bu ulkede aksine ihtimal vermem. Bu ister komisyon olsun ister baska bir sey. Eger turk futbolunun gercegi olan sorunlarin dile getirilmesinden rahatsiz olursaniz, bunlara yonelik baski kurulup, gundeme getirilip konusulmasina engel olursaniz boyle bir futbolu da hakediyorsunuz demektir. Futbol taraftarla basliyor.
Abdürrahim Albayrak kendi cebinden para verip oyuncu getirmiş adamdır. Fatih Terim benim maaşımı oyuncuya verin yeterki getirin diyen adamdır. Başka takımların yöneticileri ile karıştırılıyor burada bu isimler.

Ayrıca futbolun doğasında var iyi oyun kötü oyun... Ama nedense başarı hep bu iki isim takımdayken geliyor.

banega ve diaz bugün de gelmemiş

terim konusunda yine sadece bir kişi üzerinde dış güçlerin, üst aklın kendisine düşman olduğu havasıyla herkesin sesini kesme harekatı başlatılmış

forumda değişen birşey yok yine

Elbette. ama mabadından sıkmak özgürlük mü ? iftira atmak peki ? şimdi mesela ben sana fenerlisin desem olur değil mi ama sen bana ispat et dersin doğal olarak.
Ben burda sana cevap verebilecek durumdayim, galatasarayliyim derim ve konu kapanir.

Oysa bir amac ugrunda burada bulunuyoruz, galatasaray ile ilgili her turlu dusunce dahilinde tartisabiliriz. Her turlu cikarim belki de bizi gercege yonlendirebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt