Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana "yaptığın işlerden sorumluluk alanın dışında da yasa dışı yolları ve şirketini kullanarak komisyonla para kazanıyorsun" yazarsan ne kadar hukuk bilmediğimi 3 celsede ispatlayabiliriz. :)
bu forumda yazılan postların yuzde 90ı mahkemeye verilse ceza alır
komisyoncu iddiası en hafifi bunlardan

8b25b9b94ba2a52ed440bdcef5df6c79.jpg

İlginç post. Özgür Ayten renkdaşımız bu arkadaşı güvenilir diye işaret etmişti.

Abdürrahim Albayrak kendi cebinden para verip oyuncu getirmiş adamdır. Fatih Terim benim maaşımı oyuncuya verin yeterki getirin diyen adamdır. Başka takımların yöneticileri ile karıştırılıyor burada bu isimler.

Ayrıca futbolun doğasında var iyi oyun kötü oyun... Ama nedense başarı hep bu iki isim takımdayken geliyor.
Abdurrahim kalitesiz bir yoneticidir, fatih terimin de vefasi haricinde abdurrahimi sevdigini zannetmiyorum.

Ikisi hakkinda da gelistirmeleri gereken ve galatasaraya yakismayan cok fazla ozellikleri oldugunu dusunuyorum. Bu benim dusuncemdir ve bu dusunce "soyle adamlik yapti boyle krallik etti"lerle hareket edilmemesi gereken bir konu uzerindedir.

Ulkemizde ne yazik ki ifade özgürlügünü iftara atmak,hakaret etmek,kucuk dusurucu ifadeler kullanmak anlamina geldigini zannedenler var

Forum’un kurallari var ki o sahis konudan uzaklastirildi,Adam kafasina göre yapmadi bunu kurallari uyguladi

Iste bu yuzden insanimiz sosyal medya’yi kullanamiyor,önüne gelene hakaret ediyor iftara atiyor sonra da ifade özgürlügü,yok öyle bir dünya kusura bakmayin

Ifade özgürlügü tamamen farkli birsey

şimdi şuraya kamuya mal olmuş kişi ve bunlara yönelik eleştiri ve hakaret konularına aihm ictihatları filan koyacağım olmayacak

Abdürrahim Albayrak kendi cebinden para verip oyuncu getirmiş adamdır. Fatih Terim benim maaşımı oyuncuya verin yeterki getirin diyen adamdır. Başka takımların yöneticileri ile karıştırılıyor burada bu isimler.

Ayrıca futbolun doğasında var iyi oyun kötü oyun... Ama nedense başarı hep bu iki isim takımdayken geliyor.
konu bu degil ki

Açabilir ve kaybeder. Fatih Terim açar kazanır. Burası özgür forum diye kimse kimseye ispatı olmayan iddialarla çamur atamaz. Eleştirir elbette, tabi ki sınırları içerisinde. Özgür bir forumsa arkadaşın atılmasına itirazlarınızı yapın hemen. Niye attı yönetici arkadaşlarımız? Düşünce özgürlüğü öyle bir şey değil Demir bey. Siz de biliyorsunuz zaten.
Iyi de kim atilmissa atilmis beni ilgilendirmez ben kimseyi savunmuyorum. Sizin tutumunuz da keske saf almak ve dava-mahkeme gibi tehditlerle hareket etmek yerine sakince karsit gorusler sunarak tartismayi surdurmek seklinde olsa.

Ben ortaya forumda dikkatimi ceken bir gruplasma hakkinda yorumumu yaptim. Siz beni kafanizda belli bir sinifa koydunuz hemen. Bu cok yanlis bir hareket, kotu sonuclar dogurmaya devam edebilir ve birileri onune gecmezse takimi dahi etkileyebilir bu durum.

seri nicede de 8 numara mı oynuyordu?

fulhamda hep 8 gibi oynamış

Ulkemizde ne yazik ki ifade özgürlügünü iftara atmak,hakaret etmek,kucuk dusurucu ifadeler kullanmak anlamina geldigini zannedenler var

Forum’un kurallari var ki o sahis konudan uzaklastirildi,Adam kafasina göre yapmadi bunu kurallari uyguladi

Iste bu yuzden insanimiz sosyal medya’yi kullanamiyor,önüne gelene hakaret ediyor iftara atiyor sonra da ifade özgürlügü,yok öyle bir dünya kusura bakmayin

Ifade özgürlügü tamamen farkli birsey
ifade ozgurlugu tam olarak budur

okey, bir sekilde basarili olduk. Ama yalpalaya yalpalaya. Terim bu ligi nasil alacagini bilir. Rakibi bozar. Rakibe oynar. Ama top oynayan bir takim kurmazsak bu yontem herzaman tutmaz. Iki yil onceki bjk ve basak olsa bu futbol ile sampiyon olmamiz imkansizdi. Sansliydik, cunku turkiye liginde 75 puan bile alacak kapasitede bir takim yoktu. Harcamalarimiz cok fazla, sampiyon olamazsak zarar ederiz, borc yukselir. Yatirim-performans denklemi acisindan kotuyuz. Bunuda son yaptigi tranferler arti muriqi, trezeguet gibi olasi transfwrlerlw-cozemeyiz. Ayni hatalari surekli tekrarliyorlar. Bunu degistirmek lazim.
Yalpalaya Yalpalaya başarılı olduk ya. Şimdi ligin sana şaibeli maçlarından bir kaçını hatırlatayım. İçeride dışarıda fener maçı. Konya maçı. İlk oynanan Akhisar kupa maçı. Bunlar ilk aklıma gelenler. Bu maçlarda olan olaylar olmasaydı ligin gidişatı daha farklı olmaz mıydı. Hem puan hem de motivasyon olarak bir şekilde geride bıraktırıldık.

17 takım cl maçının olduğu gün sana karşı bildiri yayınladı. Teknik direktör 10 maç ceza aldı oyuncular ceza aldı. Sakatlıklar oldu VS. Bu halde iken bu kadar puan farkını kapatıp şampiyon olmak başarı değil mi?

Kusura bakmayın da futbol ya da herhangi bir spor dalı robotik olarak yapılan ve başarı kazanılan birşey değil.

bu forumda yazılan postların yuzde 90ı mahkemeye verilse ceza alır
komisyoncu iddiası en hafifi bunlardan

Evet. Hukuk biliyorum biraz galiba. Yeni nesil alıştı ona buna hakaret, küfür, iftira sosyal medya üzerinden. Bunlarla ilgilenen kimse de olmadığı için bu da normal geliyor insanlara. Bundan rahatsız olmak suç olacak utanmasak. Yarın bir gün başınıza bela alırsınız ciddiye alınmaya başlandığında. Bir de insanlar Teknik Direktörümüzü sevebilir. Sizin annenizi sevdiğiniz gibi. Annenize iftira atılmasını fikir özgürlüğü olarak görmüyorsunuzdur herhalde? Fatih Terim'i beğenenler de görmüyor.

Üyelere karşı cezalarda anlayışlı olmaya çalışıyoruz, kimsenin sesini yorumunu kesmek değil amacımız. İsteyen herkes burda eleştirisini istediği herkese yapabilir burası özgür bir platform. Yalnız kulüp başkanına yöneticisine oyuncusuna iftira atmak,küfür etmek, hakaret etmek burda kabul gören bir olay değildir ve her kim olursa olsun cezasını çeker.

He birde üyelere gösterilen tolerans vardır, daha önce bu tartışmaların içine onlarca kez girmiş adamlara bizden iyi niyetle yaklaşmamızı beklemeyin. Mehmet Ocak ve onun gibi sivri kişilere bu kaçıncı uyarımız sayamadık. Moderatörlerin ve Adminlerin iyi niyetini suistimal etmeye çalışanlar kusura bakmasın gerektiği ceza neyse onu alacaklar.

Iyi de kim atilmissa atilmis beni ilgilendirmez ben kimseyi savunmuyorum. Sizin tutumunuz da keske saf almak ve dava-mahkeme gibi tehditlerle hareket etmek yerine sakince karsit gorusler sunarak tartismayi surdurmek seklinde olsa.

Ben ortaya forumda dikkatimi ceken bir gruplasma hakkinda yorumumu yaptim. Siz beni kafanizda belli bir sinifa koydunuz hemen. Bu cok yanlis bir hareket, kotu sonuclar dogurmaya devam edebilir ve birileri onune gecmezse takimi dahi etkileyebilir bu durum.

Ben sert konuşmuyorum. Kimseyi de sınıflamadım :) Kimseyi de tehdit etmedim. İftira atmak düşünce özgürlüğü değildir. Hukuken suç olan fiilleri sırf siz öyle hissediyorsunuz diye bir başka insana atfedemezsiniz. Adına da düşünce düşünce özgürlüğü diyemezsiniz. O insan dava açarsa kazanır. Bahsettiğim bu. Siz diğer herkesi FTsporlu yaparak bir sınıfa soktunuz.

Hakaret, iftira ve yalan yoksa insanlar istediğini söyleyebilir. Hemfikiriz sanırım. Komisyonculuğun fikir özgürlüğü olduğuna inanmanız garip. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak bana yapılacak bir iftiranın takipçisi olacağımı yazmak vatandaşlık hakkımı kullanmaktır. Baskı ile ne alakası var? :)

Hala benim birilerini savundugumu zannedenler var.

Avukat-mahkeme-dava

Zihniniz ele gecirilmis gibi yaziyorsunuz, bu kadar tahammulsuz olmaya gerek yok. Cok istiyorsaniz siz dava acin, bana da acin gider savunurum yuce turk adaleti onunde kendimi. Tecelli etse de etmese de onur duyarim.

Burada yazilanlarla kendi icinizde tartisarak hangi seviyede bir tartisma ortami olusturmayi planliyorsunuz, onu da anlamiyorum. Bizde azizler demirorenler koclar fikretler yok, biz alexin heykelini de dikmeyiz taraftara parali kopekler de demeyiz. Biat yok bizde, soylenemez hic yok. Biz tek bir sey icin her seye tahammul ederiz.

Bizim icin varsa yoksa Galatasaray!

Benim bildigim galatasaray kulturu de forumda olmasini istedigim kultur de budur.

Ben sert konuşmuyorum. Kimseyi de sınıflamadım :) Kimseyi de tehdit etmedim. İftira atmak düşünce özgürlüğü değildir. Hukuken suç olan fiilleri sırf siz öyle hissediyorsunuz diye bir başka insana atfedemezsiniz. Adına da düşünce düşünce özgürlüğü diyemezsiniz. O insan dava açarsa kazanır. Bahsettiğim bu. Siz diğer herkesi FTsporlu yaparak bir sınıfa soktunuz.

Hakaret, iftira ve yalan yoksa insanlar istediğini söyleyebilir. Hemfikiriz sanırım. Komisyonculuğun fikir özgürlüğü olduğuna inanmanız garip. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak bana yapılacak bir iftiranın takipçisi olacağımı yazmak vatandaşlık hakkımı kullanmaktır. Baskı ile ne alakası var? :)
Madem bunu yazacak kadar guveniyor kendine birak da dava acilsin egriyi dogruyu ogrenelim o halde. Belki bu iletisimle butun kanitlar birlesir de bambaska bir gercekle karsilasiriz nerden bilebilirsin. Komisyon u bir hakaret degildir, turk sporunun derinlerine islemis bir konu hakkindaki iddiadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt