Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriqi iyi transfer olur ama yetmez.balotelli ya da chicarito şart

Banega yi getiriyorsak arkaya defansif ozellikleri daha guclu, supurucu bir oyuncu getirmemiz lazim. Seri bence bu ozellikte bir adam degil.

Seri-Banega-Belhanda uclusu merkez orta saha oyunculari. 3 tane 8 numara ozellikli adamla saglam bir orta saha kuramayiz.

Curacoa diye bir ülke varmış....

Gece gece bunuda öğrenmiş olduk.

Gold Cup müsabakasında Amerika'nın rakibi.

Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi çünkü ispat et diye çıkışıldı arkadaşa. Dursun Özbek'e de yazıldıysa o da suçtur. Hakaret, iftira ve yalan iddialarla yaptğınız şey düşünce özgürlüğü de değil, eleştiri de. Hukuki sonuçları var ve eleştiri ile karıştırılıyor. Yoksa Dursun beye niye yapılsın sizin annenize de yapılmasın. Yapılırsa suç yahu. :D
Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi degil, forumdaki üyelerin davranışları. Fatih Terim'e komisyoncu diyen arkadaşlar iddialarını ispat etmekle yükümlüyse (mahkemede degil, forumda) Dursun Özbek'e komisyoncu diyen arkadaş neden ispat etmekle yükümlü olmuyor? Ona neden izin veriliyor? TC kanunlarını tartısmıyoruz, forumdaki uygulamayı tartısıyoruz.

Forumda galatasaray ile ilgili her figurun sempatizanı var. Misal Belhanda sevenler var, Unal Aysal sevenler var, o var bu var.
Benim gordugum kadarıyla Belhandaya en agır elestiriler yapıldıgında Belhandacı arkadaşlar bu elestirileri yapanlara saldırmıyorlar, tartısıyorlar fakat saldırmıyorlar. Aynı sekilde Unal Aysala neler neler soyleniyor ama Unal Aysalı seven arkadaslar saldırıya gecmiyor.
Ama Fatih Terim'e elestiri olunca Terimciler cok cirkinlesiyor ve sonucta ya ceza alıyorlar ya da sayfalarca karsılıklı hakaret okuyoruz.

Bu noktada arastırılması gereken, yazılanların hukuki sonuclarından ziyade, tartısma kulturunden uzak ve elestiriye tahammulsuz arkadasların neden genelde Fatih Terim'ci guruptan cıktıgıdır. Bunun bir tesadüf olmasını temenni etmekle birlikte tesaduf olmadıgına dair suphelerim var.

Takım futbol oynamiyomus.ulan 12-13 kisiden faydalanabildi hoca sadece.gecen seneki gibi sinan,yasin de yoktu.mugdat bi halta yaramadı.zaten federasyon ağımıza etmiş butun sezon hakemlerle siz hala fantazi pesindesiniz...belhandaya sövüyorsunuz,fernandoyu görmüyorsunuz,diagneye gömuyosunuz,ndiayyeyi adamdan saymiyosunuz,mariano bitti diyosunuz sonra da bu adamlardan bi takım yaratilacak ve iyi futbol oynanacak. He oldu paşam 10 maç ceza alıp,12 kişilik bi takıma maç kazandırmak yerine sürekli nasıl daha iyi oynar bu takım diye duusnecekti hoca kara kara

Söylediğin şeyler hocaya yapılan eleştirileri haksız çıkarmıyor. Çok kötü oynayan bir takımı daha iyi oynatmayı düşünmeden nasıl maç kazandıracaktı ayrıca açıklar mısın bunu? Maç kazandırmak yerine nasıl daha iyi oynatacağını düşünmek ne demek? Maç kazandırmak için daha iyi oynatmayı deneyecekti zaten ne yapacaktı başka?

Ya hala Başakşehir puan kaybetti de ondan kazandık vs diyip bu başarıyı küçümseyenler var. İlk yarıda forvetsiz oynadık forvet olmamasını geçtim şampiyonlar ligi oynadık ve tüm bunları 13-14 kişiyle oynadık yine de çok iyi giderken yine bir fener maçı geldi hoca cezalı topçular cezalı kardeşim orta sahaya yazacak adam bulamıyorduk aynı zamanda şampiyonlar ligi devam ediyordu bunlar da yetmezmiş gibi hakem hatalarından usanıp kasımpaşadan taksime yürüyüş yaptık yüzlerce pankartla onu da geçtim biz bunları yaşarken başakşehire sarı kart vermeden bile hakemler iki kez düşünüyordu çok açık net kollandılar sonra devre arası geldi hoca listeyi verdi forvet alamadılar son iki günde tercih ettiğimiz değil zorunluluktan iki forvet aldık biri zaten hiç hazır olamadı diğeri de mental problemli bunu da geçtim maicon serdar tandeminden marcao luyindamaya döndük rodriguesi ve ozanı kaybettik emre akbaba hala sakattı. İkinci yarı şampiyonlar ligi olmadığından dar rotasyonla ite kaka ilerledik ve inanılmaz bir son düzlük performansıyla final maçında rakibimiz başakşehiri yenerek şampiyon olduk. Bunu küçümsemeyin neden küçümsemeyin biliyor musunuz aboubacarlı taliscalı babelli quaresmalı atibalı vidalı adrianolu canerli fabrili beşiktaş sırf şampiyonlar ligi oynadı diye 4. Olmuştu. Biz 13-14 futbolculuk rotasyonla şampiyonlar liginde oynayıp ziraat ve tslyi kazandık. Fatih Terim'i bu sezondan sonra eleştirmek biraz insafsızlık.

Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi degil, forumdaki üyelerin davranışları. Fatih Terim'e komisyoncu diyen arkadaşlar iddialarını ispat etmekle yükümlüyse (mahkemede degil, forumda) Dursun Özbek'e komisyoncu diyen arkadaş neden ispat etmekle yükümlü olmuyor? Ona neden izin veriliyor? TC kanunlarını tartısmıyoruz, forumdaki uygulamayı tartısıyoruz.

Forumda galatasaray ile ilgili her figurun sempatizanı var. Misal Belhanda sevenler var, Unal Aysal sevenler var, o var bu var.
Benim gordugum kadarıyla Belhandaya en agır elestiriler yapıldıgında Belhandacı arkadaşlar bu elestirileri yapanlara saldırmıyorlar, tartısıyorlar fakat saldırmıyorlar. Aynı sekilde Unal Aysala neler neler soyleniyor ama Unal Aysalı seven arkadaslar saldırıya gecmiyor.
Ama Fatih Terim'e elestiri olunca Terimciler cok cirkinlesiyor ve sonucta ya ceza alıyorlar ya da sayfalarca karsılıklı hakaret okuyoruz.

Bu noktada arastırılması gereken, yazılanların hukuki sonuclarından ziyade, tartısma kulturunden uzak ve elestiriye tahammulsuz arkadasların neden genelde Fatih Terim'ci guruptan cıktıgıdır. Bunun bir tesadüf olmasını temenni etmekle birlikte tesaduf olmadıgına dair suphelerim var.

Hocam ne diyorsun allasen. Aynı şeyleri savunuyoruz işte. :D Ben Terim'i savunanların hakaret ettiğini görmedim. Dursun Özbek'e hakaret edilmesi de normal demedim. Böyle bir hakaret gördüyseniz, sizi de rahatsız ettiyse şikayet edersiniz, yönetim de gereğini yapar. Küfür, iftira, ispatsız iddia, hakaret eleştiri değildir. Kime yapılıyorsa yapılsın. Ayırt ettiğim biri var mı mesajlarımda ? Yok.

Hepimiz Galatasaray'ın iyiliği için buradayız. Bana 1 tek örnek verir misin? Komisyoncu, şerefsiz, mobbingci Fatih Terim diye 10 kere yazmak neye hizmet ediyor? Hadi sinirlendin 1 kere yazdın. 2 yazdın maç kaybettik o ara. Bela da okudun bi de o sinirle. 3 ay geçmiş hala zırvalıyor burada. Her mesajında ayrı bir hakaret.

Herkes aynaya bakarsa daha hoş olur. Kendim de dahilim. Ben sinirsiz bi adam değilim ki. Ben de yarın bir gün bir şey yazabilirim haddimi aşan. Zaten forum yetkilileri kimin ne olduğunu sizden bizden iyi biliyorlardır. Bakın ben sizin kuş olduğunuzu iddia etsem anında ceza alırım. Niye ? İspat istiyor çünkü forum yöneticileri haklı olarak. Bazı arkadaşlara kalsa birbirimize kuş demek de fikir özgürlüğü olacak. Bırakın yani hakareti, yalanı falan geçtik. Kuş demek bile ispatınız yoksa ceza sebebi. Hukuki olarak birine kuş demeniz suç değil. Ama forum bunu hakaret olarak algılıyor. Ben de öyle algılarım zaten.

Güzel ahlakla, güzel cümlelerle mis gibi tartışılsın, eleştiri ile hakaret ayrımı yapılsın diyoruz defans yapılıyor yahu. :D Adem çöp,gereksiz transfer bir çok arkadaşa göre. Bana göre de mecburiyetten alınabilecek bir risk. Bu edeple iki tarafın da fikrini belirtmesidir. İki taraf da Galatasaray'ın iyiliği için konuşuyor. Yine soruyorum kime ne faydası var bu kulübün adı kim olursa olsun bir teknik direktörüne KOMİSYONCU demenin? Kulübümüze nasıl bir fayda sağlayacak? Ayıp ya hadi her şeyi geçelim. Bir klavyenin önünde canı istediği gibi isteyen istediğine sallayacak. Öyle bir dünya yok. Olmaması da lazım. Yani aynı pencereden bakıyoruz. Diğer konularla ilgili belki de haklısınız. Hiç bilgim yok. Temel aldığım kimin söylediği değil. Neyin söylendiği. :)

Haydi iyi geceler herkese. Felsefe tartışacağız nöbette yakında. :D

Biz belhanda aşıkları olarak saldırmayız. Gerek yok böyle şeylere... Ama dedikleriniz doğru, hakarete bile uğruyoruz bazen. Hepimiz aynı sevdanın peşindeyiz, anlaşmazlıklar olabilir, aşırıya kaçılmamalı...

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Pazartesi pazarlanır.

Fernando banega değişikliği çok yerinde bir hamle olacak

Seneye Fernando gidecekti.onu bir şekilde paraya çevirmiş oldun.

Keşke mariano ve nagotomo yu da aynı şekilde içimize sinecek adamlar ile degistirsek yada satabilsek.

Bugün Yusuf Erdoğan banko.

hem abdurrahim hem Terim oldukca varlikli adamlar. 1-2 milyon komisyona ihtiyaclari yoktur. Niyetleri kotudur demiyorum. Ama yontemleri saglikli degil.

Peki,

Sezon icinde 18´lik stoper oynatip CL dahil, devre arasi 13 milyona satarak, sattigi paraya stoper hattini, hemde devre arasinda yeniden kurup, su an o stoperlerin bir tanesinin bile 10-15 milyon avrolar üzerinde tartisildigi yerde, sagliksiz bir yönetimden bahsedebilirmiyiz ? Galatasaray kulübünde kac tane hoca gördük son 5 yilda, sadece buna benzer bir hamle yapan ikinci bir hoca bulundu mu son yillarda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt