- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Muriqi iyi transfer olur ama yetmez.balotelli ya da chicarito şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben öyle müthiş aldimki uykuyu uyumayacağım bugün.kitabi bitirmeden bi kahve yapacağımGece gece ne Fatih terim tartışması yapıyorsunuz yahu?
Kafayımı yediniz beyler yahu.
Midem bozuldu onunla uğraşıyorum bende gece gece![]()
Kitap okuman güzelde bu saatte okunmaz ve kardeşim.Valla ben öyle müthiş aldimki uykuyu uyumayacağım bugün.kitabi bitirmeden bi kahve yapacağım
Ben taaaa ne zamandan beri diyorum. Seri-Banega diyegs sözlükte yazan gurpegi eğer seri ile alakalı bir şey yazdı ise bir gelişme var demek ki. kendisi güvenilir bir yazardır. duyum değil bilgi verdi hep
Ben taaaa ne zamandan beri diyorum. Seri-Banega diye
Balotteliyi hoca istemez.Muriqi iyi transfer olur ama yetmez.balotelli ya da chicarito şart
Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi degil, forumdaki üyelerin davranışları. Fatih Terim'e komisyoncu diyen arkadaşlar iddialarını ispat etmekle yükümlüyse (mahkemede degil, forumda) Dursun Özbek'e komisyoncu diyen arkadaş neden ispat etmekle yükümlü olmuyor? Ona neden izin veriliyor? TC kanunlarını tartısmıyoruz, forumdaki uygulamayı tartısıyoruz.Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi çünkü ispat et diye çıkışıldı arkadaşa. Dursun Özbek'e de yazıldıysa o da suçtur. Hakaret, iftira ve yalan iddialarla yaptğınız şey düşünce özgürlüğü de değil, eleştiri de. Hukuki sonuçları var ve eleştiri ile karıştırılıyor. Yoksa Dursun beye niye yapılsın sizin annenize de yapılmasın. Yapılırsa suç yahu.![]()
Curacoa diye bir ülke varmış....
Gece gece bunuda öğrenmiş olduk.
Gold Cup müsabakasında Amerika'nın rakibi.
EvetCuracoa diye bir ülke varmış....
Gece gece bunuda öğrenmiş olduk.
Gold Cup müsabakasında Amerika'nın rakibi.
Takım futbol oynamiyomus.ulan 12-13 kisiden faydalanabildi hoca sadece.gecen seneki gibi sinan,yasin de yoktu.mugdat bi halta yaramadı.zaten federasyon ağımıza etmiş butun sezon hakemlerle siz hala fantazi pesindesiniz...belhandaya sövüyorsunuz,fernandoyu görmüyorsunuz,diagneye gömuyosunuz,ndiayyeyi adamdan saymiyosunuz,mariano bitti diyosunuz sonra da bu adamlardan bi takım yaratilacak ve iyi futbol oynanacak. He oldu paşam 10 maç ceza alıp,12 kişilik bi takıma maç kazandırmak yerine sürekli nasıl daha iyi oynar bu takım diye duusnecekti hoca kara kara
Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi degil, forumdaki üyelerin davranışları. Fatih Terim'e komisyoncu diyen arkadaşlar iddialarını ispat etmekle yükümlüyse (mahkemede degil, forumda) Dursun Özbek'e komisyoncu diyen arkadaş neden ispat etmekle yükümlü olmuyor? Ona neden izin veriliyor? TC kanunlarını tartısmıyoruz, forumdaki uygulamayı tartısıyoruz.
Forumda galatasaray ile ilgili her figurun sempatizanı var. Misal Belhanda sevenler var, Unal Aysal sevenler var, o var bu var.
Benim gordugum kadarıyla Belhandaya en agır elestiriler yapıldıgında Belhandacı arkadaşlar bu elestirileri yapanlara saldırmıyorlar, tartısıyorlar fakat saldırmıyorlar. Aynı sekilde Unal Aysala neler neler soyleniyor ama Unal Aysalı seven arkadaslar saldırıya gecmiyor.
Ama Fatih Terim'e elestiri olunca Terimciler cok cirkinlesiyor ve sonucta ya ceza alıyorlar ya da sayfalarca karsılıklı hakaret okuyoruz.
Bu noktada arastırılması gereken, yazılanların hukuki sonuclarından ziyade, tartısma kulturunden uzak ve elestiriye tahammulsuz arkadasların neden genelde Fatih Terim'ci guruptan cıktıgıdır. Bunun bir tesadüf olmasını temenni etmekle birlikte tesaduf olmadıgına dair suphelerim var.
Biz belhanda aşıkları olarak saldırmayız. Gerek yok böyle şeylere... Ama dedikleriniz doğru, hakarete bile uğruyoruz bazen. Hepimiz aynı sevdanın peşindeyiz, anlaşmazlıklar olabilir, aşırıya kaçılmamalı...Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi degil, forumdaki üyelerin davranışları. Fatih Terim'e komisyoncu diyen arkadaşlar iddialarını ispat etmekle yükümlüyse (mahkemede degil, forumda) Dursun Özbek'e komisyoncu diyen arkadaş neden ispat etmekle yükümlü olmuyor? Ona neden izin veriliyor? TC kanunlarını tartısmıyoruz, forumdaki uygulamayı tartısıyoruz.
Forumda galatasaray ile ilgili her figurun sempatizanı var. Misal Belhanda sevenler var, Unal Aysal sevenler var, o var bu var.
Benim gordugum kadarıyla Belhandaya en agır elestiriler yapıldıgında Belhandacı arkadaşlar bu elestirileri yapanlara saldırmıyorlar, tartısıyorlar fakat saldırmıyorlar. Aynı sekilde Unal Aysala neler neler soyleniyor ama Unal Aysalı seven arkadaslar saldırıya gecmiyor.
Ama Fatih Terim'e elestiri olunca Terimciler cok cirkinlesiyor ve sonucta ya ceza alıyorlar ya da sayfalarca karsılıklı hakaret okuyoruz.
Bu noktada arastırılması gereken, yazılanların hukuki sonuclarından ziyade, tartısma kulturunden uzak ve elestiriye tahammulsuz arkadasların neden genelde Fatih Terim'ci guruptan cıktıgıdır. Bunun bir tesadüf olmasını temenni etmekle birlikte tesaduf olmadıgına dair suphelerim var.
hem abdurrahim hem Terim oldukca varlikli adamlar. 1-2 milyon komisyona ihtiyaclari yoktur. Niyetleri kotudur demiyorum. Ama yontemleri saglikli degil.