Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 30 yaşında olsa hatırlayacağı sampiyinluk sayısı 12 bunun 8 ini Imparator Fatih Terimle görmüş diğer 4 u luce felkamp-cevat güler gerets ve hamza.Sayisiz kupa kazanmış tartışmasız Metin Oktayla birlikte Galatasaray Tarihinin en büyük efsanesi olan adama adını bile söylemeyip.ft diyor.Yaziklar olsun.Taktik bilgisi yok diyor.O 8 şampiyonluğu sl ceyrek.finali.uefa finalini gazl aldi.saniyor. Yuh olsun
İşin ilginç yanı bu herif kesin Terimin 4 sene üst üste şampiyonluğu zamanı GSli olmuştur . Gelmiş bir de gtünü yiyim ayağı yapıyor

Adam 30 yaşında olsa hatırlayacağı sampiyinluk sayısı 12 bunun 8 ini Imparator Fatih Terimle görmüş diğer 4 u luce felkamp-cevat güler gerets ve hamza.Sayisiz kupa kazanmış tartışmasız Metin Oktayla birlikte Galatasaray Tarihinin en büyük efsanesi olan adama adını bile söylemeyip.ft diyor.Yaziklar olsun.Taktik bilgisi yok diyor.O 8 şampiyonluğu sl ceyrek.finali.uefa finalini gazl aldi.saniyor. Yuh olsun
Ağzına sağlık. Bu m paparalarına kapak olsun bu yazın :tbr:

Yine Hocanın aldığı komisyon mu tartışılıyor.Sonra burası Transfer forumu diye şikayet ediliyor.Yok öyle iftira atacak bir iki sivri akıllı hocayı sevenlerde susacak.

Bakın hocanın komisyon aldığına dair bir kanıt var mı?MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLA MÜKELLEFTİR.Olum bu adam 5.000.000 tl tazminat parasını tek kalemde Çocuk Esirgeme'ye bağışlamadı mı daha geçen gün? Onlarca öğrenci okutuyor lan bu adam?İstemediğiniz 2 adam geliyor diye ahlaksızlık yapmayın.

Biraz şerefli olun komisyon aldı diyen ahlak yoksunları.Taktik maktik ne eleştiriyorsanız eleştirin ama iftira atmayın.Hem bu dünyası hem öbür dünyası var.Varsa belgeniz beraber kin kusalım.

Valla Fatih Terim'i hoca olarak çok beğenmem ama bu adama komisyon aldı denmesi kocaman bir YALANDIR, AYIPTIR, GÜNAHTIR

Yalnız Terim'in şu huyunu biliyoruz biraz evlatçıdır

Benim transferde en çok karşı çıktığım olay budur

Peki neymiş bilmeden sallamamak gerekirmiş bunun birebir karşılığı terimin 2.gelişinde rumenlerden zarar ettiğimiz algısı.
Neye göre zarar kime göre zarar.
Alt alta yazalım zarar etti diyelim böyle bir dünya mı var.

Sallamadım ama aklımda yanlıs kalmış. Benim tepkim burda olan gruplaşmaya. Hayatım boyunca terimci şucu bucu hiç olmadım. Ama burada bir galatasaray efsanesine kafasına göre laf edenlere tepkim.

Galatasaray, stat isim hakkı için Kazakistan ülkesinden 5 yıllık bir teklif aldı.

Yıllık 12 Milyon $
ae4c811ccee54dc9d8378ba3e3d63d5f.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

SON DAKİKA
Asharg Al-Awsat
G.Saray, Al Hilal'ın Brezilyalı yıldızı Carlos Eduardo'ya talip oldu. Eduardo, geçen sezon 53 maç oynadı, 31 gol atıp 6 asist yaptı.
Oyuncu Al-Hilal'ın Avusturya kampuna katılacak. Ayrıca Al Hilal, Emaar ile 5 yıllığına 300 milyon riyale anlaştı!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sallamadım ama aklımda yanlıs kalmış. Benim tepkim burda olan gruplaşmaya. Hayatım boyunca terimci şucu bucu hiç olmadım. Ama burada bir galatasaray efsanesine kafasına göre laf edenlere tepkim.

Umut kardeşim hocamız Terim'de olsa eleştiri olacaktır. Bu son derece normaldir

Burada ölçümüz şu olmalı; tamam hocayı eleştirebiliriz ama bunu yaparken ayarı kaçırıp hakaret edilmesini ASLA KABUL EDEMEYİZ

Çünkü Fatih Terim, buradaki arkadaşlar gibi çok sağlam bir GALATASARAYLIDIR

Bunun tartışılması bile abesle iştigaldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt