Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda gider diyelim biz ona,feghouli nereye gidiyor

Cop transferleri bile bitirmekte zorlanan yonetimden (sener, Yusuf medyaya duseli haftalar oldu) Banega, Salvio vs beklemek aptallik olur. Tek umidim Banegayi Fernando sayesinde bitirmek. Takas mi olur bilemem, ama Sevilla ile iyi iliskiler sayesinde birseyler olur. Yoksa güvenemiyorum yonetime

aynı nagatamo viscayı mal etti mesela,adamın ciğeri patladı lan az vefa gösterin.süleyman luş alır zaten formayı 1-2 seneye.emre tasdemir de yusuf erdoganı pişman eder sol kanatta,dediydi dersiniz

salvio haberi,onyekuruya alternatif olarak cıkmıstır.iyi oyuncu.onyekuru gelmezse,gelsin salvio

herkes gidebilir fiyatını bulan daha kaliteli kadro kurabiliriz rahatlıkla

Nagatomo olmuyor diyorumda kalıcak galiba bu yılda. Bu sene daha net anlaşılır olmayacağı

Pnömothoraxtan sonra futbol psikolojisi bitmeye yakin olur sanıyordum. Performans ve geri donusuyle yinede beni sasirtmisti. Hem yasi ilerledi haliyle hemde yinede o tibbi durumun gecmiste var olmasiyla birlikte eski verimini artik veremeyecegini düşünüyorum

Kap için resmi evraklar ulaştırılmış ama kulübün kesin talimatı var saat bilgisini verince paylaşın diye.

Malesef isim veremiyorlar kulüp ceza yemesin diye.

@Hayri Cund saat bilgisi gelince renkdashları bilgilendirir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt