Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frenkie de jong alanyada tatildeymiş
kaçıralım

Turkiyeyi cogu gurbetciden iyi biliyor. Belliki Amsterdamda cok Turk arkadasi olmus. Gecenlerde Barca tv ile yarismaya cıktı. Ambleminde mavi olan takimlar hangileri diye sorulunca adam pat diye Trabzonspor dedi. Benim bile aklima gelmez

muriçle uğraşacağmıza ELEKE'yi alsak yada scoutların bulduguğu bir forvet çokmu zor takıldık muriçe

bunu ispat et yoksa raporlayağim. modlardan ricam boyle iftiralara tepki verin. bu nedir ya? bir gün terim komisyoncu bir gün albayrak.
beceriksizdir bazen saçma sapan konusur ama bu adam çok yararlı bir adam. komisyon alıyor demek ahlaksızlıktır. ispat edeceksin o zaman derler adama
galatasaray nasıl soyulur görmek istiyorsan 40 milyon zarar ettiğimiz ara transfer dönemine bak. o fularlı mancini ve vizyon kulube iyi geçirmişlerdi.

Eveti kendi yazdıklarını söyleyecek bir cevabın var mı ?

Yukarıda alıntılar gayet net, iftiradan bahsetmişsin aynısı sen yapmışsın. Şimdi yönetim olarak ne yapmamız gerekiyor?

İftira atmadım. Galatasarayı soydular dedim. yani 40 milyon zarar ettirdiler. komisyon almıslar falan yazmadım açıkcası. eğer iftira anlamı içeriyorsa ceza verilebilir elbette ama beceriksizliği anlatmak istedim orada.

49952
lannn

İftira atmadım. Galatasarayı soydular dedim. yani 40 milyon zarar ettirdiler. komisyon almıslar falan yazmadım açıkcası. eğer iftira anlamı içeriyorsa ceza verilebilir elbette ama beceriksizliği anlatmak istedim orada.
Yazdıkların gayet net bir daha olmasın

AS | G.Saray'ın Banega ilgisi had safhada ve transferin artık bu hafta sonuçlandırılması bekleniyor. G.Saray, Banega için teklifini artırdı ve müzakereler yoğunlaştı. Banega'nın,son 2 sezondur Sevilla takımının kahramanı rolü bitti. G.Saray bu hafta transferi bitirebilir
Çevirisi Sergen?
49953
futbol arşiv cevirmiş ,şimdi ben de cevireceğim

AS | G.Saray'ın Banega ilgisi had safhada ve transferin artık bu hafta sonuçlandırılması bekleniyor. G.Saray, Banega için teklifini artırdı ve müzakereler yoğunlaştı. Banega'nın,son 2 sezondur Sevilla takımının kahramanı rolü bitti. G.Saray bu hafta transferi bitirebilir

Ekli dosyayı görüntüle 49953 futbol arşiv cevirmiş ,şimdi ben de cevireceğim
Eyvallah sağol

Galatasaray, Sofiane Feghouli’nin attığı goller ile 14.1 M € galibiyet primi kazandı. (Fanatik)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt