Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.502
- 19.549
- 1.363
Ula oglım ben Türkçeyi zor anliyem sen gelmışsen ejnebı yazıları atıysen.Geliyi mi bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ula oglım ben Türkçeyi zor anliyem sen gelmışsen ejnebı yazıları atıysen.Geliyi mi bize
+ şampiyonluk parasınıda ekleyelimGalatasaray, Sofiane Feghouli’nin attığı goller ile 14.1 M € galibiyet primi kazandı. (Fanatik)
Portekizin fotomaçı abola yazmışSalvio nereden cikti?
Büyük ihtimalle uydurma.Boca ile imza aşamasındaymış zaten.Salvio nereden cikti?
Yazdıkların gayet net bir daha olmasın
Fatih Hoca Feg reyizi 10 no çekip, Salvio'yu istiyor olabilir. Milli takımda 10 numara ama Mahrez var birazda zorunluluk.
Bizim maçlarda da Feghouli genelde merkeze kayıyordu.Özellikle top yapamadığımız anlardaFatih Hoca Feg reyizi 10 no çekip, Salvio'yu istiyor olabilir. Milli takımda 10 numara ama Mahrez var birazda zorunluluk.
Temposu yetmiyor o yüzden orta alana kendini çok atıyordu. Yaz kampı ne sonuç verir bilmiyorum ama milli takımda da bizdeki gibi temposuzduBizim maçlarda da Feghouli genelde merkeze kayıyordu.Özellikle top yapamadığımız anlarda
Bence ft galatasaray uzerinden sozlesmesi disinda cok fazla para ve ayricalik edinmistir. Bu ulkede aksine ihtimal vermem. Bu ister komisyon olsun ister baska bir sey. Eger turk futbolunun gercegi olan sorunlarin dile getirilmesinden rahatsiz olursaniz, bunlara yonelik baski kurulup, gundeme getirilip konusulmasina engel olursaniz boyle bir futbolu da hakediyorsunuz demektir. Futbol taraftarla basliyor.
Fatih hodzamın kralhandadan vazgeçeceğini zannetmiyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi