Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şampiyonluğun tadini cikarin ne bu fatih terim takintisi,hoca olmasaydi nah sampiyon olurduk 2 sene üst üste...2019 da dogranmadigimiz mac kalmadi,başka hoca olsa bırakıp gidebilirdi bu kadar alenen doğranan bi takimda...

Oyle deme Sergen.

Fatih hocamin katlettigi gizli kuşlarla dolu forum.

Istedikleri kadar ötsünler, İt ürür, kervan yürür!!

Akhisar süper kupa finali ilk11i yazayım
Muslera
Linnes Donk Marcao Nagatomo
Fernando Selçuk
Jimmy Banega Babel
Muriqi

Pnömothoraxtan sonra futbol psikolojisi bitmeye yakin olur sanıyordum. Performans ve geri donusuyle yinede beni sasirtmisti. Hem yasi ilerledi haliyle hemde yinede o tibbi durumun gecmiste var olmasiyla birlikte eski verimini artik veremeyecegini düşünüyorum

Latovleviciden sonra oraya her anlamda ilaç oldu eyvallahda,pas oyununda yetersiz kalışı,orta kalitesinin düşüklüğü ve ilerleyen yaşı handikap oluşturuyor artık

Yine Hocanın aldığı komisyon mu tartışılıyor.Sonra burası Transfer forumu diye şikayet ediliyor.Yok öyle iftira atacak bir iki sivri akıllı hocayı sevenlerde susacak.

Bakın hocanın komisyon aldığına dair bir kanıt var mı?MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLA MÜKELLEFTİR.Olum bu adam 5.000.000 tl tazminat parasını tek kalemde Çocuk Esirgeme'ye bağışlamadı mı daha geçen gün? Onlarca öğrenci okutuyor lan bu adam?İstemediğiniz 2 adam geliyor diye ahlaksızlık yapmayın.

Biraz şerefli olun komisyon aldı diyen ahlak yoksunları.Taktik maktik ne eleştiriyorsanız eleştirin ama iftira atmayın.Hem bu dünyası hem öbür dünyası var.Varsa belgeniz beraber kin kusalım.
Kim dedi bunu?Geçen transfer nöbetinde de bir iki tane yavşak vardı böyle.Adamlar Galatasaray’ın yaşayan tek efsanesine ft tarator komisyoncu diyor tek ceza almıyorlar.Fatih hocanın komisyon aldığını söyleyip ispat etmeyen yavşak ve karaktersizdir.

Milan olmadı,İtalya defteri kapandı,PL'de üst seviye klüpler almaz artık,İspanyaya döner mi bilmiyorum ama CL kozunu kullanabilirsek neden olmasın

Çok zor. Getirsek bile maaşı çok yüksek olur. Bu da bizi zorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jimmy, Şener ve Yusuf'u haftanın ilk iki gününde açıklayalım.

Hafta sonuna kadar Banega, Fernando ve Diagne transferleri kesinleşsin.

Afrika Kupası sonrası Trezegeut'i alacağımızı düşünüyorum. Bence Trezegeut transferi Diagne transferindeki uzun vadeli anlaşmanın bir parçası.

Vedat da en geç önümüzdeki hafta biter. 4m Euro altına veya takas-kiralık oyuncu gönderme koşuluyla daha da uygun maliyete bitebilir.

Belhanda'nın gideceğini düşünüyorum. Yerine 10 numara alınır mı emin değilim. Fegouli oynar gibi geliyor.

Fernando yerine scout transferi olur zira o mevki en fazla scout oyuncu bulunabilecek mevkilerden.

Şahsi kanaatim 10-12m Euro Okay'a basılabilir. İyi bir anlaşmayla ödemenin bir kısmını önümüzdeki senenin bütçesine aktarabiliriz (Lyundama'da olduğu gibi)

Ayrıca Emre Mor ve Salih Uçan transferleri de denenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt